Dok je noć polako prekrivala pustinju, spremio sam se za akciju. Krećući se tiho, poput senke, približavao sam se mestu gde su se nalazili civili. Znao sam da su Kuroi Tsume opasni, ali evakuacija civila bila je prioritet.
U daljini sam ugledao nekoliko šatora. Približavajući se oprezno, primetio sam senke kako se kreću. To su morali biti civili. Ali, dok sam se približavao, osetio sam prisustvo Kuroi Tsume. Njihove senzor ninje i stražari bili su izvrsni, osetili su moju chakru. Bili su svesni mog prisustva pre nego što sam stigao blizu.
Iznenada, senke su se pomerile, i suočio sam se sa jednim od njih. Njegove oči bile su oštre, a pokreti brzi. Nisam imao mnogo vremena za razmišljanje. Koristeći svoje senju veštine, napao sam ga korenjem koje je izletelo iz zemlje. Međutim, on je bio brz, izbegao je napad i krenuo ka meni s munjevitom brzinom.
Znao sam da moram biti brži. Koristeći zemljane tehnike, stvorio sam barijeru koja me je zaštitila od njegovih napada. Dok sam se branio, drugi članovi Kuroi Tsume su se približavali. Borba je bila neizbežna, ali morao sam da ih savladam i spasem civile.