Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Bezizlazna Ravnica

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Bezizlazna Ravnica

⦿ Bezizlazna Ravnica Download

Pred vama se pruža beskrajno prostranstvo pustinje, gde se peščane dine njišu kao talasi. Lobanje i kosti raznih životinja leže rasute po pesku, svedočeći o surovosti ovog mesta. Za one koji se nađu ovde bez vode, svaki korak je borba. Mnogi su izgubili bitku s žeđu, a pustinjski vetar odnosi njihove poslednje jauke u beskraj.

Mesto koje je do tada istraživao nije mu dalo nikakvih korisnih informacija. Verovao je da će predmeti, ako uopšte uspe da ih pronađe, biti dobro plaćeni od glavešina Akumetsu grada. Njegovu istragu vodio je logikom da istraži mesta na kojima je jako teško preživeti i gde su uslovi jako surovi. Potragu je počeo od velike stene na koju su ga uputili neki trgovi koji su tu godinama prolazili kako bi skratili troškove puta.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world371

Zamotan u potpunosti u odeću kako bi se odbranio od peščanih oluja koje su u toj oblasti bile česte, odlučno je kročio ka masivnoj steni koja se uzdizala u peščanoj pustinji. Ovaj deo zemlje nije bio štedljiv prema istraživačima i putnicima, ali on nije bio običan avanturista bio je ratnik, spreman da se suoči sa svakim izazovom na svom putu.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world369

Sa svakim korakom, pesak se dizao u vazduh oko njega lepršajući na laganom povetarcu koji se spremao da postane prava peščana oluja. Kada je konačno stigao do baze stene, podigao je pogled ka njenim visinama, osećajući uzbuđenje i ispunjenje što je uspeo da stigne tako daleko. Ali ovo je bio samo početak njegove avanture. Tražio je način da se popne na sam vrh stene i konačno je uspeo da ga pronađe.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world363

Uzdignut nad nepreglednom pustinjom, Ibuki je stajao na vrhu stene, osetivši snagu i samopouzdanje kako mu struji kroz vene. Odatle, njegov pogled sezao je daleko preko peščane ravnice, gde se pustinjski pejzaž spajao u jedno sa nebom. Sunce koje je još uvek izviralo iznad horizonta davalo je crvenkasto zlatnu boju koja je prekrivala nebo.

"Prelep pogled." - prokomentarisao je čisto za sebe.

Vetar je postajao sve jači pa je rešio da siđe sa stene i zaputi se ka crveno zlatnom horizontu.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world366

Storynote


Vetar je postao toliko jak da se više nije moglo ni hodati pustinjom. Potrebno je da prekinete oluju vašim napadima. Ovaj vetar je svuda oko vas i oluja ima 7000hp. Nakon oluje dobijate +3 poena na naredna 3 Shinobi Fate rolla.

Ovo polje se ne računa u maks broj polja jer je Ibuki solo učesnik eventa.

Kako je vetar bio sve jači i jači bilo mu je jasno da će odatle živ izaći jedino ako se reši te peščane oluje. Elektricitet oko njegovog tela počeo je da poprima oblik štita, a zatim je svoja dva napada skoncentrisao na putanju ispred sebe kako bi taj prostor očistio. Vetar mu je ometao kako pokrete tako i vid, ali zbog same situacije nije strahovao od neke zasede.

#card155 #card186 #card179 #card156 #card159

Dmg na munju:100+250+350
Dmg prvog napada je 800, dmg drugo napad je 900

HP oluje: 7000-800-900

Munjeviti oklop još uvek je svetluacao oko njegovog tela osvetljavajući bar par metara ispred njega. Znao je da njegovi napadi kostiju i mahanje istim neće doneti puno, pa je morao da se osloni na jedini element koji je do tada usavršio. Stvorio je pet loptica i poslao ih ka oluji. Ubrzo njihov trag mu se izgubio iz vida, ali ekslpozija koja je odjeknula mogla je jasno da se čuje kilometrima.

#card172

Dmg na munju:100+250+350
Dmg svakog od 5 napada je 950.

HP oluje: 5300-4750

Oluja je postajala sve blaža i blaža, znao je da je na pravom putu i nije želeo da odustane po svaku cenu. Koračao je hrabro ka nabred suprostavljajući se vetru koji je šibao sa svih strana. Još jedan napap uputio je ispred sebe nadajući se da je to i više nego dovoljno. Munejviti zmaj poleteo je iz njegovog pravca šireći elektricitet kroz peščanu oluju.

#card168

Dmg na munju:100+250
Dmg napada je 850

HP oluje: 550-850

Uprkos besu peščane oluje, hrabro nastavljao svoj put ka cilju. Svaki korak bio je izazov, svaki udarac vetra podsećao ga je na surovost okoline u kojoj se nalazio. Ali njegova odlučnost nije slabila. Trud se konačno isplatio i zajedno sa munjevitim zmajem nestala je i oluja. Sada, kada je najteži deo oluje iza njega, osetio je uzbuđenje i odlučnost kako su ga vodili ka cilju.

#card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world371

Kada je poslednji trag oluje nestao, Ibuki je osetio olakšanje kako mu obuzima telo. Vetar se smirio, a peščani oblaci se povukli, otkrivajući horizont koji se pružao pred njim. Svaku priliku na svom putovanju koristio je ne bi li povratio nešto chakre koju je izgubio ne bi li bio spreman za ostatak svog putovanja. Nadao se da će uskoro da naiđe na nešto interesantnije.

#card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world368

Dok je nastavljao svoj put ka horizontu, Ibuki je osluškivao svaki zvuk i promatran svaku senku u okolini. Njegovi koraci su bili odlučni, a njegova pažnja usredsređena, spremna na bilo kakav izazov koji bi se našao na putu. Nakon nekoliko sati hoda kroz pustinjske pejzaže, primetio je neobičnu formaciju stena u daljini. Njegovo srce je ubrzalo ritam zbog mesta koje je obećavalo. Odlučan da istraži dalje, ubrzao je korak, osećajući uzbuđenje kako mu pulsira kroz vene.

#card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world370

Dok je Ibuki pažljivo koračao ka formaciji stena, primetio je nešto neobično na pesku ispred sebe. Sunčevi zraci su osvetljavali nešto sjajno što je virilo iz peska, stvarajući svetlucavu senku na tlu. Njegova radoznalost je odmah bila probuđena, i bez oklevanja, sagnuo se da istraži šta je to što se nalazi u pesku. Ogrlica koju je iskopao delovala je skupoceno, verovao je da će moći da je proda kada se vrati u selo.

#card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world372

Dok je istraživao pustinjske pejzaže, njegovi koraci su ga odveli do skrivenog proplanka u pesku, gde se pod njegovim stopalima ukazala blistava svetlost. Uzbuđen, spustio se niže da bi istražio izvor te svetlosti. Čim je u ruku uzeo taj, nije mogao tačno da opiše  koja je to vrsta predmeta, osetio je prisustvo neke čudne, njemu do tada nepoznate energije. Odmah je bio svestan činjenice da je našao ono za čim je tragao ceo svet ili bar jedan deo.

Ispecapo je komad tkanine i uvio sam predmet ne bi li njegov sjaj sakrio od znatiželjnih očiju, a onda ga stavio u unutrašnji džep svog odela. Čim je to obavio, osvrnuo se oko sebe, peščana ravnica se prosirala kilometrima oko njega. Zaputio se ka istoku ka svojoj kući.

#card8