Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⦿ Bezizlazna Ravnica

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⦿ Bezizlazna Ravnica

⦿ Bezizlazna Ravnica Download

Pred vama se pruža beskrajno prostranstvo pustinje, gde se peščane dine njišu kao talasi. Lobanje i kosti raznih životinja leže rasute po pesku, svedočeći o surovosti ovog mesta. Za one koji se nađu ovde bez vode, svaki korak je borba. Mnogi su izgubili bitku s žeđu, a pustinjski vetar odnosi njihove poslednje jauke u beskraj.

Mesto koje je do tada istraživao nije mu dalo nikakvih korisnih informacija. Verovao je da će predmeti, ako uopšte uspe da ih pronađe, biti dobro plaćeni od glavešina Akumetsu grada. Njegovu istragu vodio je logikom da istraži mesta na kojima je jako teško preživeti i gde su uslovi jako surovi. Potragu je počeo od velike stene na koju su ga uputili neki trgovi koji su tu godinama prolazili kako bi skratili troškove puta.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world371

Zamotan u potpunosti u odeću kako bi se odbranio od peščanih oluja koje su u toj oblasti bile česte, odlučno je kročio ka masivnoj steni koja se uzdizala u peščanoj pustinji. Ovaj deo zemlje nije bio štedljiv prema istraživačima i putnicima, ali on nije bio običan avanturista bio je ratnik, spreman da se suoči sa svakim izazovom na svom putu.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world369

Sa svakim korakom, pesak se dizao u vazduh oko njega lepršajući na laganom povetarcu koji se spremao da postane prava peščana oluja. Kada je konačno stigao do baze stene, podigao je pogled ka njenim visinama, osećajući uzbuđenje i ispunjenje što je uspeo da stigne tako daleko. Ali ovo je bio samo početak njegove avanture. Tražio je način da se popne na sam vrh stene i konačno je uspeo da ga pronađe.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world363

Uzdignut nad nepreglednom pustinjom, Ibuki je stajao na vrhu stene, osetivši snagu i samopouzdanje kako mu struji kroz vene. Odatle, njegov pogled sezao je daleko preko peščane ravnice, gde se pustinjski pejzaž spajao u jedno sa nebom. Sunce koje je još uvek izviralo iznad horizonta davalo je crvenkasto zlatnu boju koja je prekrivala nebo.

"Prelep pogled." - prokomentarisao je čisto za sebe.

Vetar je postajao sve jači pa je rešio da siđe sa stene i zaputi se ka crveno zlatnom horizontu.

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world366

Storynote


Vetar je postao toliko jak da se više nije moglo ni hodati pustinjom. Potrebno je da prekinete oluju vašim napadima. Ovaj vetar je svuda oko vas i oluja ima 7000hp. Nakon oluje dobijate +3 poena na naredna 3 Shinobi Fate rolla.

Ovo polje se ne računa u maks broj polja jer je Ibuki solo učesnik eventa.

Kako je vetar bio sve jači i jači bilo mu je jasno da će odatle živ izaći jedino ako se reši te peščane oluje. Elektricitet oko njegovog tela počeo je da poprima oblik štita, a zatim je svoja dva napada skoncentrisao na putanju ispred sebe kako bi taj prostor očistio. Vetar mu je ometao kako pokrete tako i vid, ali zbog same situacije nije strahovao od neke zasede.

#card155 #card186 #card179 #card156 #card159

Dmg na munju:100+250+350
Dmg prvog napada je 800, dmg drugo napad je 900

HP oluje: 7000-800-900

Munjeviti oklop još uvek je svetluacao oko njegovog tela osvetljavajući bar par metara ispred njega. Znao je da njegovi napadi kostiju i mahanje istim neće doneti puno, pa je morao da se osloni na jedini element koji je do tada usavršio. Stvorio je pet loptica i poslao ih ka oluji. Ubrzo njihov trag mu se izgubio iz vida, ali ekslpozija koja je odjeknula mogla je jasno da se čuje kilometrima.

#card172

Dmg na munju:100+250+350
Dmg svakog od 5 napada je 950.

HP oluje: 5300-4750

Oluja je postajala sve blaža i blaža, znao je da je na pravom putu i nije želeo da odustane po svaku cenu. Koračao je hrabro ka nabred suprostavljajući se vetru koji je šibao sa svih strana. Još jedan napap uputio je ispred sebe nadajući se da je to i više nego dovoljno. Munejviti zmaj poleteo je iz njegovog pravca šireći elektricitet kroz peščanu oluju.

#card168

Dmg na munju:100+250
Dmg napada je 850

HP oluje: 550-850

Uprkos besu peščane oluje, hrabro nastavljao svoj put ka cilju. Svaki korak bio je izazov, svaki udarac vetra podsećao ga je na surovost okoline u kojoj se nalazio. Ali njegova odlučnost nije slabila. Trud se konačno isplatio i zajedno sa munjevitim zmajem nestala je i oluja. Sada, kada je najteži deo oluje iza njega, osetio je uzbuđenje i odlučnost kako su ga vodili ka cilju.

#card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world371

Kada je poslednji trag oluje nestao, Ibuki je osetio olakšanje kako mu obuzima telo. Vetar se smirio, a peščani oblaci se povukli, otkrivajući horizont koji se pružao pred njim. Svaku priliku na svom putovanju koristio je ne bi li povratio nešto chakre koju je izgubio ne bi li bio spreman za ostatak svog putovanja. Nadao se da će uskoro da naiđe na nešto interesantnije.

#card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world368

Dok je nastavljao svoj put ka horizontu, Ibuki je osluškivao svaki zvuk i promatran svaku senku u okolini. Njegovi koraci su bili odlučni, a njegova pažnja usredsređena, spremna na bilo kakav izazov koji bi se našao na putu. Nakon nekoliko sati hoda kroz pustinjske pejzaže, primetio je neobičnu formaciju stena u daljini. Njegovo srce je ubrzalo ritam zbog mesta koje je obećavalo. Odlučan da istraži dalje, ubrzao je korak, osećajući uzbuđenje kako mu pulsira kroz vene.

#card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world370

Dok je Ibuki pažljivo koračao ka formaciji stena, primetio je nešto neobično na pesku ispred sebe. Sunčevi zraci su osvetljavali nešto sjajno što je virilo iz peska, stvarajući svetlucavu senku na tlu. Njegova radoznalost je odmah bila probuđena, i bez oklevanja, sagnuo se da istraži šta je to što se nalazi u pesku. Ogrlica koju je iskopao delovala je skupoceno, verovao je da će moći da je proda kada se vrati u selo.

#card8

The member 'Ibuki Yamada' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Roulette' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world372

Dok je istraživao pustinjske pejzaže, njegovi koraci su ga odveli do skrivenog proplanka u pesku, gde se pod njegovim stopalima ukazala blistava svetlost. Uzbuđen, spustio se niže da bi istražio izvor te svetlosti. Čim je u ruku uzeo taj, nije mogao tačno da opiše  koja je to vrsta predmeta, osetio je prisustvo neke čudne, njemu do tada nepoznate energije. Odmah je bio svestan činjenice da je našao ono za čim je tragao ceo svet ili bar jedan deo.

Ispecapo je komad tkanine i uvio sam predmet ne bi li njegov sjaj sakrio od znatiželjnih očiju, a onda ga stavio u unutrašnji džep svog odela. Čim je to obavio, osvrnuo se oko sebe, peščana ravnica se prosirala kilometrima oko njega. Zaputio se ka istoku ka svojoj kući.

#card8

Laki koraci propraćeni prijatnim povetarcem krasili su ovaj pesak koji se ubrzo vraćao u svoje prvobitno stanje. Bio sam obavijen svilenom tkaninom koja je dozvoljavala mojoj koži da diše normalno pod jakim suncem. Doduše, nije mi smetalo da dobijem tan s vremena na vreme.

Neko vreme sam tumarao putevima koji su krijumčari obično koristili, dok nisam naišao na jednog koji je naizgled samo stao kad je ugledao mene. Pesak je krenuo da se taloži, a vodeni mehur da se formira oko neprijatelja.

#card1448 #card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world223

Protivnik je upio vodeni balon kao da je bio ništa - verovatno mu je trebala voda. Daću mu i zaklon. Drvena šuma je krenula da bukti po terenu, stvarajući mnogo potreban zaklon i blokirajući protivnikov napad mačem. Usput - stvaram i vodeni štit koji će me odbraniti od ostatka damagea. Dok je pokušavao da oslobodi svoj mač od korenja, tlo na terenu kreće da tone. Polako sam krenuo da montiram svoju kandžu.

#card1215 #card34 #card1459 #card395

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world223

Protivnik je ponovio istu odbranu kao iz prošlog poteza. Moje oko je u trenu zablještalo, ubrzavajući me, a ja sam stvorio drvenu strukturu od 200 defensea i stopio sam svoje telo s peskom, tako da protivnikov napad na kraju dana nije imalo uticaja. Odskočio sam od njega na nekih 15ak metara, a potom poslao ruku od vetra kako bih ga uhvatio.

#card1366 #card1210 #card1456 #card127

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world223

Naizgled, svaki potez je bio isti kao prethodni, samo što ovaj put protivnikov napad nije imao uticaja na mene. Odskočio sam na sledeću granu koja je bila na 15ak metara, zamahujući rukom na šta pesak kreće ka protivniku poput gladne anakonde, spreman da ga onesposobi.

#card1455

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world218

Jak pritisak chakre poput zemljotresa je uzdrmao čitav teren. Bio sam u pripravnosti za bilo šta, stapajući svoje telo s vodom a potom ciljajući ka protivniku sa kandžom, ispaljivajući je. Išla je poput metka ka njemu, a kada se približila, raširila se, pokazivajući njene zube.

#card49 #card395

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world225

Protivnik se pojavio iza mene, ali njegova noga je samo uspela da prodje kroz moje vodeno telo. Pesak se nataložio na vrhu, a ja sam ispružio ruku dok sam odsakakao od neprijatelja, vodeni mehur je krenuo da se formira iznova oko neprijatelja, nadajući se da će ovaj put trik uspeti.

#card1448 #card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world222

Preciznim zamahom lepeze balon oko njega je pukao. S lakoćom, poslao je munjeviti napad ka meni. Uz pomoć svoga sharingana stvorio sam vertikalnu barijeru koja će negirati njegov napad munje. Zaštićem barijerom, uz brze znakove ruku tlo je opet krenulo da tone ispod protivnika.

#card1382 #card1459

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world222

Protivnik je ponovio čitav ordeal blokiranja napada i poslao je munju na mene. Na sred terena stvorio sam vodeni zid a potom nakon što munja uništi zid, stvaram korenje koje će poništiti ostatak napada. Kad se korenje povuče, iznova ciljam na protivnika svojom kandžom, ispaljujući je.

#card38 #card1217 #card395

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world221

Oluja koju je protivnik stvorio je skroz negirala moju kandžu koja se samo raspala tu negde na terenu. Malo dosadno, al nema veze, biće bolje. Potez odmaranja iskoristio sam kako bih stvorio vodenu regenerativnu sferu i pritom pojeo dve nutritivne pilule.

#card379 #card48

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world218

Chakra je zatresla čitav teren a s njim i moje peščano telo. Bio sam spreman za šta god je protivnik pokušao baciti. Uz brze znakove ruku, ispustio sam ogromnu šaku vetra koja je išla ka protivniku. Znao sam njegove trikove, on je znao moje, na kraju ova borba je bila birba izdržljivosti.

#card1456 #card127

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world219

Moje peščano telo stvara dodatne naslage peska kao štit. Ispred mene se izdiže drvena polukupola od 100 defensea i 400 healtha. Napad je prošao kroz kupolu, al na dodiru s mojim štitom raspršao se u male čestice chakre. Brzi talas peska kreće ka protivniku kako bi ga obmotao i stunovao.

#card1451 #card1210 #card1455

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world217

Na kraju dana, protivnik je samo oslobodio svoju chakru i odbranio se od trenutnih i budućih efekata kontrole protivnika. S taktičke strane borba je gotova, nek započne ples destrukcije.

Korenje je krenulo da izbija oko mene, prateći protivnika. Za korenjem krenuo je talas peska. I korenje i talas imaju 1100 dmga.

#card1214 #card1446

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world219

Vodena chakra mi obnavlja rezerve a ja ulazim u troyu, izbegavajući zmaja koji se zakucao negde iza u teren. Prilikom izlaska, prekidam lanac jutsua i šaljem jedan ludi talas peska od 2100 damagea koji će, barem se nadam, otežati protivniku ostatak borbe.

#card152 #card411 #card1461

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world223

Šuma koja je bila na terenu je živnula opet, štiteći me od protivnikovog zamaha mača i smanjujući zagarantovani damage istoga za 200. Zatim, još jedan vodeni štit u borbi se stvorio, smanjujući zagarantovani na 0. Defanziva je uspešno odradjena, ali izgleda da nisam imao vremena da uzvratim toliko s ofanzivom. Zamahnuo sam jednom, naredjivajući mome pesku da napadne protivnika (900 dmg).

#card1215 #card34 #card1452

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
⦿ Bezizlazna Ravnica #world216