Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Bolnička Ustanova - Spas - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Bolnička Ustanova - Spas

First topic message reminder :

Ova bolnička ustanova je vrlo stara i renovirana je nekoliko puta korz njeno postojanje kako bi sve u njoj bilo pogodno za pacijente. U njoj se obično leče šinobiji ali ima izuzetaka. Do nje takođe stoji starački dom koji je namenjen za šinobije ovog sela koji nemaju gde da idu. Ali sama bolnica ima 4 sprata i tu je uglavnom podeljena na više delova

„Mora da je lepo imati sećanja , nego kao ja živom potpuno prazno , bez sećanja , bez detinjstva, potpuno sama .I još se pitam kako sam uspela da telepatski komunicira sa tim velikim bićem tamo u zamku i zašto se još nisam barem malo postavila , nego nemrdam od početka."Kreće da gleda u ruke sa svežim zavojima .

To je daleka tmurna prošlost gledaj sadašnjost i budućnost zamisli kakav ces shinobi biti evo ja sam mislio kada sam bio na akademiji da nikad neću uspeti biti genin a gle me sad chunin sam mnogo jak i mogu se suprostaviti nekome.Ja imam jos budućnosti kao i ti i mnogo potencijala zato digni glavu i gledaj napred!

Pa valjda si upravu .Bolje je sigurno polagati javnu nindža akademiju nego , polagati veoma stroga testiranja u privatnoj nindža akademiji ,kao što sam ja morala da radim.Ali sam većinu prespavala .To je to još par dana ću provesti ovde nakon toga ću krenuti kod te porodice,makar mi bilo Poslednje.Podiže ruku iza glave i tako legne i gleda u plafon .I kreće da pevuši neku melodiju.

Nadji ih i budi pravi ninja!imaj svoj ninja put i shinobi cilj to je najlepši cilj moj cilj je da promenim ovaj svet koliko mogu da ne bude više trul kao što je sad da ne bude pokvareinih ljudi.

Odjednom neko pokušava da otvori stara vrta .Baji brzo baca cigaru i koristi čakru kako bi se držao ispod prozora, a ona se pravila da spava , ovo je čudno ne bi trebalo da ima posetu doktora u ovo doba noći .Čula se razgovor sestre i doktora kojeg prvi put čuje .„Obo je neverovatno, nalazi koje ova devojka pokazuje su neverovatna ".Seče sestra kod po zvuku se da zaključiti da okreće papire .„Prvi put vidim ovako nešto , mnogi će platiti bogatstvo za devojku popu nje ".Kreće zlobno da se smeje .

Alo Ami nestanimo odavde ili ce biti svašta ako ih dodje više daj mi ruku!

Baji uzima od Ami ruku i kreće da koristi jutsu teleportacije da pobegnu.
#card21

„Šta misliš šta su hte da urade samnom ? I još u ovakvom stanju sigurno nisam spremna da putujem daleko .Ali zato zbžnam porodu koju sam ti spominjala .Idemo u rezidenciji porodice Kicune , i to treba da budemo brzi jer počinje da mi se muti pred očima jer više nemam infuziju ".

Te večeri ja i Mujin smo se napili ko stoka. Trebali smo da odemo do mene kući ali mi je bilo loše te me je morao nositi na leđima. Znam tačno se sećam pešačkog i kola hitne pomoći kako se direktno zabijaju u nas ne znam kako smo preživeli. Dokotor iz hitne nas je potrpo u kola i odvezu do bolnice i tako pjani Mujin i ja smo odlučili da probamo skok sa krova bolnice pa ko dalje odleti i preživi pobeđuje. Na kraju sam završio na operacijonom stolu.