Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ishikawina Kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ishikawina KućaIshikawina Kuća CiwszHv

U malom selu smještenom u siromašnom dijelu grada, ističe se skromna kuća s izblijedjelom fasadom. Drvene daske čine kuću, a godine izloženosti vremenskim uvjetima vidljive su na njihovim iskrivljenim i izblijedjelim površinama. Unatoč vanjskom izgledu, kuća je dobro očuvana, ukazujući na ljubav i pažnju koje su njezini stanovnici uložili u njezino održavanje.

Oko kuće prostire se malo dvorište, s nekoliko skromnih cvjetnih gredica koje ukrašavaju prednji vrt. Drvena ograda oko dvorišta, iako nagnuta, pruža osjećaj sigurnosti.

Ulazna vrata kuće nisu prevelika, ali su čvrsta i dobro očuvana. Kroz njih se ulazi u mali hodnik koji vodi do prostora za boravak. Namještaj je jednostavan i rabljen, svaki komad ima svoju priču. Stare fotelje i drveni stolci raspoređeni su po prostoriji, pružajući dovoljno mjesta za sve članove obitelji i njihove goste.

Stari štednjak i drveni ormarići svjedoče o mnogim obrocima koji su ovdje pripremani. Na prozoru iznad sudopera vise neki osušeni začini, a zavjese na prozorima ponekad puše na vjetru, stvarajući melodičan šum.

Sobe su male, ali tople i pune karakterističnih detalja. Drvene daske na podu škripe pod nogama, a prozori su opremljeni jednostavnim zastorima. Unatoč siromaštvu u okolini, ova kuća je njegovana maksimalno koliko je to moguće da bi oduprijela vremenu i ostala očuvana koliko god je moguće duže.

Na krovu zgrade: Posmatram gradsku vrevu, koristeći visinu za diskretno osmatranje. Planiram taktičke pristupe, pripremam se za brze intervencije, i održavam vežbe balansiranja na ivici krova kako bih ojačao agilnost.