Worichi Rezidencija CtD7Cq9

Izvana, ova kuća izgleda staro, ali predivno. Sagrađena je od cigle boje pšenice i ukrašena bijelim kamenom. Visoki, pravokutni prozori doprinose cjelokupnom stilu kuće i dodani su kući u prilično simetričnom uzorku.

Kuća je opremljena velikom kuhinjom i jednim malim kupatilom, takođe ima udoban dnevni boravak, dvije spavaće sobe, veliku trpezariju, i malu ostavu. Dnevni boravak je ispunjen ornimentalnim ukrasima i starinama koje daju efekat mira i gostoprimstva.

Građevina je pravokutnog oblika, djelomično okružena dvorištem s dvije strane. Drugi sprat je iste veličine kao i prvi, koji je izgrađen tačno na vrhu sprata ispod njega. Ovaj sprat ima otprilike isti stil kao i sprat ispod.

Krov je nizak i trokutast, pokriven crnim crijepom. Jedan mali dimnjak viri na sredini krova. Nekoliko velikih prozora propušta dovoljno svjetla u prostorije ispod krova. Sama kuća je okružena vrtom, s travnatim terenom i cvjetnim parcelama na rubovima vrta. U centru vrta sa zadnje strane se nalazi fontana u obliku koi ribe.