Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Alleta Village

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Alleta Village

Alleta Village Anime-village-with-bench-water-well-generative-ai_900370-32929

Selo Alleta se nalazi u oblasti 8. Ovo selo je nekada bilo pravi trgovački raj jer su svi severni putevi vodili ka njemu. Razvitak sveta i trgovine je donekle zanemario ovo selo, koje danas još uvek živi od trgovine, ali znatno težim životom nego onim koji su uživali stanovnici najboljih dana.

Stigao je u selo u kojem je trebao da uradi svoju prvu misiju. Selo je po starim spisima bilo dosta naprednije i izgrađenije. Shvatio je da je za to vreme zaista bilo, ali još od tad selo nije bilo menjano ni najmanje. Naizgled, grupa pljačkaša poznata kao Yami no Bakemono je puštala zver kako bi razorile selo, a potom oni opljačkali selo koje je već bilo u problemu. Jasno mu je bilo šta se dešava i istog trenutka je čuo dešavanja nedaleko odatle.

Velikom brzinom je krenuo prema tamo, najbrže što je mogao, ali je osetio zadihanost. Iako je ostavio cigarete, njegova pluća nisu bila u potpunosti oporavljena. Zver kakvu ranije nije video uništavala je jednu kuću. Brzo je reagovao i bacio jednu papirnu bombu na nju.

#card381

The member 'Franklin Saint' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Alleta Village #world176

(Jedan genin mrtav)

Njegova bomba je eksplodirala i zver beše uništena. Osetio se dobro, voleo je ovaj osećaj. Okrenuo se i krenuo nazad prema glavnoj kući gde bi navodno trebao biti starešina. U tom trenutku tri kunaija su proletela pored njega i okrznula ga nanoseći mu malu štetu. Krv je polako počela da natapa njegovu odeću, a brzim okretom je video da još jedna zver ide ka njemu. Brzo je povukao rukav i napao životinju.

#card340

The member 'Franklin Saint' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Alleta Village #world177

#card1
(-15 chakre)
#card126
(-30 chakre)

Njegov napad je bio izbegnut i novi napad je išao ka njemu. Franklin je brzo odreagovao na napad zveri, a zatim i na trenutak razmislio. Prvi sledeći logični potez je napad, nije bilo potrebe za odbranom. Upotrebio je svoje tehnike sposobnosti vetra i uputio novi napad.

The member 'Franklin Saint' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Alleta Village #world177

(Moja greška, skinuo sam 5chakre više :D)

Franklinov napad nije prošao, znao je da je onaj početak bio previše lak. Morao je opet da se brani i da pokuša novim napadom, nadao se da će uspeti.

#card1
(-10 chakre)
#card127
(-30 chakre)

Gledao je kako ruka od chakre ide prema zveri nadajući se da će taj napad uspeti da je zaustavi, nakon toga će sama egzekucija biti lak posao.

The member 'Franklin Saint' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Alleta Village #world172

Franklin je uspeo da uhvati zver svojom tehnikom, ali nije očekivao napad koju je zver poslala, te ga taj napad udari. Bacio ga je unazad, ali je uspeo da zadrži zver. Napao je napadom vetra, a potom i stvorio 4 klona.

#card123 #card11

Klonovi :


Nakon toga je otišao kod starešine sela gde je hospitalizovan.

/Drugi genin mrtav/

Nakon teške borbe je otišao do neke vrste bolnice koju su imali tu u selu. Povrede koje je imao nisu bile najteže, ali njegova želja ga je držala da nastavi da se bori. Osećaj pobede mu je godio, ali je znao da nije kraj. U svitku su opisane tri životinje.

Kratko je trajala medicinska pomoć i ubrzo mu je pokazan put do sobe u kojoj će odsedati sve dok se ne ponovi napad poslednje životinje koja je ostala da bi je porazio. Imao je neššto malo hrane na stolu koju je pojeo i legao da spava.

U pola noći su ga bolovi probudili. Preko stomaka je osećao snažan bol koji se preko kičme širio kroz celo telo. Ustao je kako bi otišao do toaleta. Boja mokraće je imala slabu nijansu crveno-roze boje. Osećaj nije bio prijatan. Vraćajući se ka krevetu pogledao je kroz prozor i video kako čudna silueta udara i uništava jednu kuću.

/Tri posta su prošla, vrednosti su resetovane/

Franklin je brzo istrčao napolje i ignorisao sve bolove. Nije bilo vremena da uopšte razmišlja o predhodnoj borbi jer je sada pred njim bila nova meta. Životinja je podsećala na onu od malopre, ali je bila veća i naizgled nešto moćnija, bez puno razmišljanja je bacio na nju dve paper tag bombe.

#card381
Chunin NPC Health-400

The member 'Franklin Saint' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Alleta Village #world181

Zver je bila ranjena njegovim napadima. Kao da je u trenutku ceo svet stao i zvuk više nije postojao. Zver se okrenula ka njemu i osetio je strah. Nije znao šta ga očekuje sledeće. Zver je eksplodirala i jak talas vatre je krenuo ka njemu. Srećom, bio je brz sa razmišljanjem i izbegao je napad.

#card1

Sada je misija bila rešena. Odspavao je ostatak večeri, a onda i krenuo prema svojoj kući.

Nakon dugog puta Kiyoshi i Fumetsu su dosli na mjesto misije, tako da su prvo sjeli na obliznji kamen da se pripreme tako sto ce jesti i piti. Kada su zavrsili sa jelom i picem ustali su da idu traziti metu misije, nakon nekoliko minuta pronasli su osobu koju su trazili tako da su odma krenuli u borbu.
Pasivne :

#card1348
Stavljam sel na sebe i dobijam 200 spretnosti na 3 poteza.
#card25
Pravim vrtlog oko sebe i dobijam +200 dmg
#card28
Na terenu se sada nalzi vodopad.
#card41
Zadrzavam vodopad jos dva poteza i sledeci vodeni napad mi ima +300 dmg.
#card27
Na jonin lidera saljem napad od 1200 dmg 240 zag od razornosti.

The member 'Kiyoshi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Alleta Village #world195

Kako bih ugledao protivnika koji stoji na drugoj strani terena pljesnuo bih sakama  signalizirajući Kiyoshiju. takođe sam preneo seal na sebe koji mi daje 200 spretnosti


#card1348


Kako bih to uradio i seal je bio postavljen struja bi prostrujala kroz moje telo i dok sam vadio mač iz korice prenela bi se i na njega u vidu električne chakre

#card186 #card155 #card177


Kako bi struja prosla kroz mene jdenostavno bih postavio svoj mac i napao bih protivnikov napad na pola mojim zamahom 


#card189 #card195

Napad koji je Kiyoshi posalo je udario protivnika ali je protivnik sada posalo napad na Kiyoshija, tako da ja odma je krenuo u akciju.
#card1354
Pravim jednu barijeru koja ima 400 hp i 150 def, primam 50 dmg.
#card1346
Na protivnika saljem svoje lance koji imaju 740 dmg.
#card1355
Na protivnika saljem jos lanaca ulzem 50 chakre i napad ima 750 dmg.
#card36
Na protivnika saljem vodenog zmaja koji ima 700 dmg.

The member 'Kiyoshi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Alleta Village #world194

Kako sam video protivnika koji je pao on je bacio ogroman napad sa nemerom da nas unisti i rastavi na sitne delice. Nisam mogao to da dopustim i bacio sam barijeru koja se prostirala od mene do kiyoshija i obojicu nas je zastitila


#card1359


Ulazem 80 chakre i barijera ima 1000 defnesa


Nakon toga pogasio bih sve modove i buffove koji su mi upaljeni

Kiyoshi je posalo svoje zadnje napade i dovrsio je jonin lidera kojeg su trebali ubiti, prije nego sto je umro poslao je tornado na Kiyoshija i Fumetsua. Kiyoshiju i nije izgledao zastrasujuce i svejedno ih je Fumetsu odbranio da ih napad ne pogodi i da ne umru. Kada su se odbranili krenu li su nazad u selo da se vrate kuci fino ko ljudi.

Konačno sam stigao na mesto na kome ću odraditi misiju,trazim amaterasu pleme nadam se da ću da ih nadjem što pre i ovo brzo da završim,već neko vreme sam ovde i odjednom sam začuo vrisku deteta,brzo sam reagovao i naišao na neke ninje,nema sumnje to su oni koje tražim.

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Alleta Village #world48

Bilo je četri protivnika od koga su tri genina a jedan chunin,to ne treba da pretstavlja veliki problem za mene,uspešno sam uspeo da spasim dete koje je vrištalo i zahvalio sam mu se na pomoći,sada ću ovo da završim,prvo napašcu njih troje genina.
#card73 prvi put napadam sa novim elementom
600dmg+100 preciznost=700dmg I 25dmg gori teren

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Alleta Village #world172 Alleta Village #world173 Alleta Village #world180

Jedan je uspešno uspeo da izbegne moj napad,ali sada mora da bude moj,neću odamh njega napasti nego ću da napadnem viši rang i da ga završim posle ću lako sa ovim,sada napadam chunina
#card76 ovo bi trebalo da ga dovrši
850dmg+100 preciznost=950dmg,190 zagarantovani,50dmg gori teren

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Alleta Village #world186

Ostao je još samo ovaj genin,uspešno sam završio i chunina,nije se dao ali sada moram ovo polako da privedem kraju,dok sam se borio protiv chunina on se sakrio i probao da pobegne mada brzo sam osetio njegovu chakru i došao do njega "Bolje se dobro spremi"
#card1457 ovo bi trebalo da bude sasvim dovoljno
500dmg+100 preciznost=600dmg

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Alleta Village #world175

Uspešno sam završio misiju bez nekog velikog napora ali sada ide ono najviše naporno a to je da se vratim u svoju bazu,krećem ka svojoj bazi nakon male pauze i odmora,ova misija nije predstavljala neki veliki problem za mene,uskoro bih trebao da krenem i na teže misije.

Tiho sam prišao s ribarskim čamcem na obalu Ostrva Toshiaki Sato. Vezavši čamac za kamen, pažljivo sam osmotrio okolinu. Šume u blizini su bile guste, pružajući savršen zaklon. Bez gubljenja vremena, krenuo sam prema drveću, držeći se u senci kako bih izbegao neželjene poglede. Šumom sam se kretao brzo i tiho, tražeći idealno mesto za svoje skrovište. Nakon što sam pronašao skrovito mesto, postavio sam svoju opremu i pripremio se za dugotrajno posmatranje. Nakon postavljanja opreme, tihi sam proverio svoje zalihe hrane i vode. Oprezno sam namestio svoj kamuflažni šator, pažljivo ga sakrivajući između gustih grana i lišća. Nije se nešto isticao, al šta ću. Napravio sam mali signalni sistem od grančica i kamenčića kako bi bio upozoren na bilo kakvo kretanje u blizini. Zadovoljan sigurnošću svog skrovišta, krenuo sam dalje prema unutrašnjosti ostrva i prema centru sela, sve vreme ostajući neprimetan i fokusiran na svoju misiju.

Nisam toliko brinuo o vremenu jer sam znao da moram odraditi misiju uspešno a ovakve misije su zahtevale maksimalnu koncentraciju i opreznosti jer nije bilo mesta za bilo kakve greške. Dok sam prilazio unutrašnjosti sela dobro sam osmotrio sve tačke koje su bile kritične za njega kao i one za njegovu prednost, odnosno ako budem napadnut da mogu što pre nestati sa lica mesta. Tokom narednih nekoliko sati, pažljivo sam posmatrao aktivnosti na ostrvu. Svako malo sam menjao poziciju kako bi pratio kretanje lokalnog stanovništva, ne privlačeći pažnju. Kada sam upratio članove odnosno Shizenjin plene, beležio sam njihove dnevne rutine, načine komunikacije, i sve moguće slabosti. U jednom momentu blizu ponoći, ugledao sam kako članovi tima ulaze u skrovište sakriveno među stenama blizu obale.

Kada sam uočio da su se skoro svi skupili znao sam da sam odabrao perfektnu noć za izvođenje svoje akcije. Nije mi trebalo mnogo već sam bio blizu ulaza a kako sam naravno špiunirao pre toga imao sam potrebne informacije da se zamaskiram u jednog od članova i tako pokušam da pristupim sastanku koji se odvijao unutra.

#card21

Uz par znakova koje sam izveo rukama svoj izgled je transformisao u perfektnu kopiju jednog od članova srednjeg ranka, kako bih izbegao dodatna pitanja i riskirao da ga provale. Laganim korakom veoma samouvereno sam krenuo da ulazim u tu špilju, kad ono imao je šta i da vidi. Stigao sam tik pre samog početka velikog sastanka koji će se tu dogoditi. Jedna životna prilika za prikupljanje informacija o Shizenjin klanu kako bi uskoro svi mogli biti eliminisani.

Onaj koji je predvodio sastanak je ujednio bio i osnivač Shizenjin plemena, nepoznatog imena jer je dosta informacija o ovim banditima bilo nepoznato zbog manjeg procenta ljudi koji su preživeli susret sa jednom od njihovih jedinica. Kako bi prikupio maksimalan broj informacija, seo sam sa ostalim ninjama u zadnji red i izvadio mali skrol i komad papira kako bih mogao da zapisujem sve što izađe iz usta osnivača.

#card1366

Kada je počeo da drži govor o novim pravilima, mestima skrivenih lokacija kao i budućih planova , video sam odličnu priliku da iskoristim svoje crveno oko. Nakon što sam upalio šaringan počeo sam da zapisujen svaki detalj i svaku reč koja je rečena u govoru. Nakon što sam uzeo sve moguće informacije počeo sam lagano da izlazim sa ostalim članovima klana nakon što je govor bio završen. Brzo sam se izgubio u šumi i našao pored svoga kampa i čamca sa kojim sam nestao.