Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Port Old Tulip

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Port Old Tulip

Port Old Tulip Image

Luka stare Lale nalazila se na samom obodu sela tik uz ivicu mora. Ime je dobila po livadi punoj lala na kojoj je i izgrađena. Zajedno sa razvojem sela i sama luka je rasla pa je vremenom postala jedna od glavnih trgovačkih ruta za to područije. Okružena stenama sa svih strana imala je odličnu zaštitu od gusara i raznih bandita. U samoj luci se moglo naći svašta, a i brodovi koji su odlazili sa ostrva su bili česti.

Konačno stigli su sa uspešno odrađene misije. Nije ni očekivao da će misija biti toliko teška i da će morati toliko energije i vremena da istroše na nju. Ako ništa bar je i nagrada koju su dobili bila dosta veća. Čim je nogom stupio na tlo zaputio se ka kući.

Pristao je na prvu luku do koje je mogao doći. Ipak i on mora nešto pojesti i popiti kao sve druge nindže, a i ratnici. Privezao je svoj brodić i nastavio na kopno ne bili našao neku gostionicu. Srećom je bila odmah tu na nekoliko metara od mora. Na brzinu je ušao, pojeo šta je stigao i nastavio dalje.