Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Šuma Nishigō

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Šuma Nishigō

Šuma koja je na prvi pogled oduzima dah od njene lepote drveća koja su starija od nekih sela netaknuta od ljudi.Životinje koje su ne povezane sa ljudskim životom i prelepa reka koja stoji kao tresnja na vrhu torte.

Šuma Nishigō Fantasy-forest-with-old-trees-and-stairs-fresh-green-forest-with-rocks-and-trees-ai-generated-pro-photo

Na putu do nase prve zajednicke misije Kaneko i ja smo se veoma dugo spremali za ovu misiju odradili smo i fizicke i psihicke treninge, ali ja sam tu malo vise njemu kao podrska da vidimo kako ce se on snaci i u slucaju da mu je potrebna pomoc...

Nakon što sam dobio misiu krenuo sam sa Murom da je obavim nisam reko roditeljima gde sam,nadam se da se ne brinu,sve u svemu bitno mi je da sad odradim,naišli smo na neku šumu nije mi sve jedno ali bi trebalo da sve prođe kako treba,šetajući se šumom primetio sam raznolikost vegetacije koja mi se svidela,nakon nekog vremena došli smo do izlaza.

Nakon borbe uputio sam se da potražim svog senseia neznam da li je živ ali se nadam da jeste zato što mi je potrebna ogromna pomoć moram da ostvarim što je veću moć moguće kako bi mogao da završim sa ovime i urnišem ceo ovaj propali svet koji se neprestano rotira oko sunca.Ipak pitam se dali je moguće gurnuti ovaj svet u još veću havariju nego ranije,ljudi su poludeli tako da me ne bi čudilo da nastave da tonu sve dublje u sopstvenu propas ali kada potonu dovoljno duboko sačekaću ih i ubiti jer ja sam Zamarecu osvetnik i naučnik koji traži kriminalce po svetu neću da dozvolim da mi i jedan promakne.*Marecu je napustio mesto na kome se nalazi*

Stigli smo u ovu šumu,nije bio toliko naporan put ali jeste naš umorio plan je da prvo idemo nešto da ulovimo,ne znam bas koliko je pametno da se osvajamo u ovoj šumi ali ako se odvojimo brže ćemo završiti sve poslove koje imamo "Da li je pametno da se odvojimo da bi brže završili sve obaveze pa da se opet nadjemo kod ovog drveta?"

Bio je to malo laksi put za mene, ocekivao sam da ce biti napornije. Sto se mene tice mogli bi se odvojiti, optimistican sam u vezi mojih sposobnosti, nadam se da i on isto to misli za sebe posto ce nam trebati u slucaju da se odvajamo kako bi se odbranio od predstojecih napada, ipak smo mi ucenjene glave.
"Hajde da se odvojimo, ne znam sta moze poci po zlu, oboje smo dovoljno jaki, idemo odmah u lov!"

Ništa polako krećem svojim putem nadam se da ću nešto veliko uloviti,ne bi trebalo ništa po zlu da krene ali nikad se ne zna,video sam neke tragove pretpostavljam da su tragovi od divljih svinja ništa pratiću ove tragove,možda naidjem na njih.

Sve dublje ulazim u šumu,već je pao mrak idalje pratim ove korake ali nikako da naidjem na te divlje svinje,pitam se gde Tsumi i šta trenutno radi,čoveče ovo već postaje dosadno jer samo pratim ove tragove i ništa se zanimljivo ne dešava.

Zaista lep prizor ove sume, mozda car malo kvari to sto je mrak, ali pravom ljubitelju ovih prirodnih pejzaza ovo ne moze ostati nezapazeno. Znam sta moze da me saceka ovde tako da sam oprezan u svakom smislu. Nase poternice rastu iz dana u dan shodno sa nasim mogucnostima. * Sum iz vrbe * Nesto suska, kao da sam znao sta se moglo desiti. Pitanje je koliko ih je.
"Zaista si mislio da necu primetiti tvoju prisutnost, pateticni geninu."

#card27

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Šuma Nishigō #world176

Jaoj čoveče ovim tragovima nikad kraja imam osećaj kao da sam preso celu šumu,kako sam se sve više kretao osetio sam nešto čudno,kao i što sam mislio to je bila nečija čakra,izgleda nas je neko pratio još od početka,povikao sam "bolje izadji džaba se kriješ!" kada je izašao odmah sam ga napao
#card96

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Šuma Nishigō #world180

Ovo je lepo izbegao ali ovaj napad će teško da izbegne,moram da ga dovršim sa ovim napadom sreća pa je običan genin i nije toliko jak,mislim da me je previše podcenio,uzvikuno sam mu "Ovaj put si moj!"
#card93
Ovaj put trebalo bi da sam ga sredio

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Šuma Nishigō #world171

Izgleda da moram da vise obratim paznju na ovakve slucajeve. Srecom, ovo je bio samo genin, lako sam zavrsio sa njim. Ali u ovoj tajnovitoj sumi izgleda da ne mozes znati sta sledece mozes da ocekujes. Spazio sam divlju svinju konacno, kakav ulov.
"TI SI MI NAJUKUSNIJAAA!!"
Krenuo sam za njom, napadam je sa 4 naostrena surikena.

#card331

Lobovao sam je ka Tito Jovanku. Pala je brze na kolena nego kurva iz bordela, uglavnom jedan dobar ulov za danas. Mogao bih naci bar jos jednu, mada izgleda da ovde nisam samo ja jedini koji zeli divlju svinjicu. * Tsumi oseca brze pokrete oko sebe * Jaca cakra nego pre, definitivno mora da je jaceg ranga.
"Delujes kao jaci od predhodnog, navali."

#card33

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Šuma Nishigō #world175

Preumoran sam, izgleda da je vreme da se vratim do drveta i vidim Botena. Dosta nam je za sad jedna divlja svinja. Izgleda da je dosao. Napadaju nas svi genini, kao da smo okruzeni zlim ljudima ovde. Oh, evo ga, daj da mu kazem da se vracamo.
"Botene, ovo je kao beskonacnost, covece. Vracamo se odmah hajde."

Sada sam završio lov,ulovio sam divlji svinju i našli smo se kod drveta,sada polako krećemo kući,pala je noć i moramo da požurimo da stignemo što pre,nemamo vremena za gubljenje,čoveče jako me je istrpeo ovaj lov još me je i napao chunin ali na kraju se dobro završilo "Tsumi krećemo kući!"

Izgleda da je i on imao dobar ulov, ispostavilo se da je na kraju ovo dobra ideja. Sada je plan da se brzo vratimo kuci kako bi dogovorili sledece aktivnosti koje nam slede u nasim avanturama. * Tsumi i Boten uputili su se nazad ka njihovom pescanom hideoutu puni sebe *

Stojim usred guste šume, okružen zelenilom koje se pruža u svim smjerovima. Drveće se njiše na povjetarcu, stvarajući šum koji je gotovo hipnotizirajući. Svjetlost probija kroz krošnje stabala, stvarajući igru svjetla i sjene na tlu ispred mene. Svatko od mojih koraka prigušuje se pod mekanom podlogom od suhog lišća i mahovine. Mirisi zemlje, bilja i cvijeća miješaju se u zraku, stvarajući osjećaj života i svježine. Udaljeni zvukovi ptica i šuma životinja dodaju dodatnu dimenziju ovom prirodnom koncertu. Gledajući uokolo, osjećam se uronjenim u ovu divljinu, gdje svaki kutak skriva svoju tajnu i svoju ljepotu. Ova šuma odiše snagom i životom, podsjećajući me na čuda prirode koja nas okružuju.

Stigao sam u šumu,i čim sam došao čuo sam zvuk divljih svinja,potrčao sam tamo gde sam čuo zvuk ali kada sam došao nije bilo divljih svinja,šetao sam šumom i tražio novi plen pa sam naišao na jednog jelena koga nisam uspeo da ulovim,kada mi je pobegao naišao sam na neke tragove,pratio sam te tragove i iznenada me je napala divlja svinja,uspeo sam uspešno da je ulovim i krenuo sam polako ka mojoj bazi.

Stigao sam u šumu u kojoj stalno lovom,dolazim stalno ovde zato što ima puno divljih životinja,čim sam stigao naišao sam na dve divlje svinje lako sam ih ulovio i brzo sam završio sa lovom zato što sam obezbedio zalihe hrana,sada krećem nazad ka bazi i jedva čekam da večeram.

Krenuo sam i došao sam u šumu,kako sam stigao u šumu odmah sam osetio svež vazduh i cvrkute ptica i glasove raznih životinja,vreme je jako toplo i proleće je polako sve cveta,posle nekog vremena naišao sam na tragove divljih svinja baš kao što sam i tražio,prateći tragove iznenada me zaskočila i napala divlja svinja koju sam uspešno ulovio,nabavio sam zalihe hrane i ostao sam malo da odmorim u lepotama ove sume,nakon toga sam krenuo nazad ka svojoj bazi.