Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shiroi Land Kapija - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shiroi Land Kapija

First topic message reminder :


Shiroi Land Kapija - Page 2 VTxJc5Y

Kapija velika Shiroi grada. Vremenom ovaj grad se gradio i menjao, ali ova kapija je ostala ista. Mirisi i smole koje je drvo ispuštalo kroz poslednjih par vjekova su sasušeni i vječno upijeni u drvetu. Raznovrsne boje i obrasci na drvetu svedoče o drevnim vremenima i događajima koji su se odigrali u blizini kapije. Očuvani su otisci ruku i simboli iz različitih epoha, isklesani i izrezbareni sa poštovanjem i umetnošću. Kapija ima dva velika krila, ukrašena složenim metalnim okovima i starim, izbledelim zlatnim ornamentima.

Nekoliko dana dangubljenja po svetu me je doveo nazad ka malom parčetu 'raja' koji se mogao nazvati Shiroi Land. Nikakvi dilovi, nikakav biznis, koji fejt vamo i tamo je bio dovoljan da se vratim i odmorim.

Prolazim kroz kapiju i upućujem se nazad ka svom smeštaju.

Novi dan je svanuo nad Shiroi ostrvom. Još nekih mesec-dva i moj odmor ovde bi trebao da je gotov. U svakom slučaju, bez konaca da se zanimam nije mi više bilo ni zanimljivo dangubljenje po restoranima i kockarnicama.

Prolazim kroz kapiju.

U blizini kapije, mogli su se cuti njegovi koraci, Genji Yamanaka dolazio je u Shiroi grad, nadajuci se da ce svoj ukus pronaci u istom. Kao mali navikao je na gradski zivot, te mu boravak u divljoj prirodi nije bio jedna od drazih strana, nije voleo zavlaciti se po sumama i pecinama vec je voleo svoje vreme provoditi na bogatijim mestima, a takav mu je bio i stajling, voli se oblaciti  lepo i otmeno, noseci uz sebe uvek naocare, odelo i paklu cigara u dzepu i cesto svoje vreme provodi zabavljajuci se sa lepim devojkama na lepom rucku u nekim otmenim restoranima. Onda kada je cuo da negde postoji velicanstven grad koji se nalazi na ostrvu, sa velikim hotelima i restoranima, bogat svojom tradicijom i lepotom, probudilo mu je interesovanje te je odma odlucio licno ga posetiti kako bi se mogao i sam uveriti u lepote ovoga grada.

Dok se blizio kapiji grada, kao i ocekivano mogao je videti nekoliko strazara na kapiji koji ce ga pregledati, nije bio nervozan jer je kod sebe imao samo naocare i paklu cigara u dzepu a i pre svega ovde je dosao prijateljske namere, vec sa kapije mogao je videti velike i bogate hotele i restorane koji su se nalazili sa druge strane, sto mu je vec davalo pozitivan utisak o ovom mestu, priblizio se strazarima i predstavio se.

-Dobro vece gospodo, Genji Yamanaka, drago mi je-
Shiroi Land Kapija - Page 2 Ace7b57c81226bc22b0c67de64027ba4

Hiroshin je predao dugačak put da bi stigao do kapije Shiroi Land ostrva. Želio je da postane Clan organizacija u Shiroi ostrvu. Polako je prilazio kapiji i vidio je strazare koji stoje i čuvaju kapiju. Okrenuo se put njih gledajući pravo u njih ,rekao je:
Zdravo,ja sam Hiroshin Uzumaki dolazim iz zemlje Virova dosao sam ovdje ,nadao sam se da cu imati priliku da udjem u grad i da prica sa nekim iz Shiroi Landa . Voleo bih kao nista na svetu da postanem Clan ove organizacije i da vam ispričam plan da kojim bi Shiroi ostrvu postalo najjace i u svetu više nikad ne bi bilo ne mora. Da li smem da udjem ?

Upitao je gledajući u strazare.
Prošli su dani i nedelje od kako su Kiyoshi i Sanna napustili svoje skrovište, njihova misija nije bila laka i o tome svedoči nesigurnost i tenzija na njihovim licima. Sanna tiho korača a za njim kao njegova sena korača malo starostavnija slika njegovog prijatelja Kiyoshi,a.

"Konačno smo stigli." Rekao je Sanna Kiyoshi,u dok je povetarač čistio i ono malo peska sa njihovih ramena. Sanna sačeka da ga Kiyoshi stigne i onda nastavi da govori: "Ako uspemo.... Kiyoshi nije dozvolio da Sanna završi: "Budućnost naše porodice biće osigurana." Kiyoshi nije želeo još jednom da čuje tu dosadno priču ali i on je bio svestan činjenice da budućnost čitavog Uzumaki klana zavisi od ove njihove misije.

Shiroi Land Kapija - Page 2 F893d881bdec70cd76eb4cf348f33f0c

...
-Samo nekoliko minuta kasnije-

Sanna i Kiyoshi zajedno prilaze kapiji Shiroi land,a. Očekivali su da će ih ovo zdanje oduševiti ali ne ovoliko. Kapija je imala dva velika krila, ukrašena složenim metalnim okovima i starim, izbledelim zlatnim ornamentima. Ova kapija je Sannu podsetila na njegovu davno preminulu majku. Kako je Sanna položio ruku na kapiju tako mu dvojica čuvara prilaze.

"Dobar dan dobri momci!" Podviknu Sanna, razume se bio je veliki tremaroš u ovakvim situacijama i nije znao šta da očekuje od čuvara, te odmah predje na stvar, prvo dobar dan a onda: "Ja i moj prijatelj ovde," pokaza na Kiyoshi,a i odmah nastavi: "voleli bismo da udjemo u vaše selo i imamo časicu toplog razgovora." Sanna se nasmeja u nadi da će ga čuvari razumeti i shvatiti da on želi da razgovara sa nekim iz sela. Ovakav pristup nije bio uobičajan za Sannu ali ovo je bio njegov mehanizam odbrane.Shiroi Land Kapija - Page 2 C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Nakon sot su Kiyoshi i Sanna ubili onu sestoricu ninji oni su krenuli prema mjestu gdje su prvobitno i krenuli a to mjesto se zaove Shiroi land, njihov cilj je da sklope neki savez ili nesto tako da ide u korist uzumaki organizaciji posto oni zele da dovedu mir u svijetu ali korumpirano selo zeli da ih zaustavi tako ad su dosli u shiroi da pitaju za malu pomoc.
"Uspijet cemo sigurno, cisto sumljam da ce iko pokusati nesto da uradi legendarnom ninji koji zivi u Shiroiju."

Kada su stigli pred kapiju tu su bili cuvari koji su branili ovo mjesto od neprijatelja, Sanna je obavio razgovor sa cuvarima a Kiyoshi ih je gledao odozgo Kiyoshi je vidio da ovi cuvari i nisu najbolji za poziciju cuvara Shiroija tako da ih je Kiyoshi pokusao strasiti svojim pogledom i svojom velicinom.Uzumaki diff
Morate se predstaviti ko ste da bih prosledio poruku za vaš propust. Ovo nije krčma da dodjete na čašicu razgovora već najveća sila u ovom okrutnom svetu nindzi.

Stražar je odgovorio najedno, blago uznemiren ležernošću novih gostiju.Bez ikakve želje da bude neprijatan ili nekulturan Sanna se umalo nije nasmejao. Obradovala ga je činjenica da njegova dela još uvek nisu stigla do Shiroi land,a ili se on barem nadao da nisu. "Khm, khm." Sanna se nakašljucao kako bi prekinuo ovu neprijatnu tišinu pa rekao: "Zdravo, ja sam Sanna Uzumaki, napravio je pauzu od par sekundi ne bi li video reakciju čuvara, i onda kada je pomislio da može da nastavi poče ponovo da govori: "trenutni vodja Uzumaki klana." Znao je Sanna da će ovo možda izazvati sumnju kod stražara i drugih ali trenutno nije bilo drugih Uzumakija sa većom i 'boljom' reputacijom ili sa humanijom misijom. "Voleo bih da razgovaram sa nekim iz sela o budućoj saradnji." Poslednjom rečenicom Sanna je stavio do znanja stražaru kakve su njihove namere i zašto su ovde došli, smatrao je da ako želi da spasi selo da mora biti brz i efektivan, i to će najbolje postići svojom hladnom direktnošću.
Shiroi Land Kapija - Page 2 C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Kada je Sanna rekao svoje cuvarima oni su pomalo stali da prime sve informacije koje je Sanna rekao, nakon kratkog razmisljanja oni su rekli Kiyoshiju i Sanni da ce se prvo morati predstaviti kako bi mogli da udu jer to nije mjesto za bilo koga a i Kiyoshi je to podrzavao. Prvo je sacekao da se Sanna predstavi nakon toga ce se i Kiyoshi, kada se Sanna predstavio njima sigurno su znali s kime imaju posla pa je Kiyoshi ocekivao da ce ih pustiti unutra ali naravno nakon sto se i on predstavi.
"Naravno da cu se predstaviti, ja sam Kiyoshi Uzumaki i jedan sam od clanova Uzumaki organizacije i dosao sam da podrzim naseg lidera u njegovim predlozima."Uzumaki diff
Nakon nekog vremena proslijedjene informacije stižu u grad gdje ih odredjena osoba razmatra. Potom nakon 30 minuta na kapiju stiže poziv da dve Uzumaki ninje da pod pratnjom udju u Shiroi grad.

Straža ih odvodi na neobično mesto: Nacionalni Shiroi Restoran gde im se dodeljuje informacija da sačekaju predstavnika administracije ovog mesta.-Dvojica stražara ispraćuje Kiyoshi,a i Sannu.-

"Pozdrav momci."


Sanna i Kiyoshi krenuše svojim putem, posle nekih 50-tak metara, Sanna pogleda levo i desno, postara se da nikoga nije bilo osim Kiyoshi,a pa reče: "Ufff, gotovo je. Hvala Bogu. Sanni je bilo lakše. "Kiyoshi!" Sanna potom viknu na Kiyoshi,a. Sudbina njihovog klana je bila u njegovim rukama i na momenat, Sanna se uplašio za njihovu budućnost. Kiyoshi je odreagovao a potom su zajedno otišli u nepoznatom pravcu.Shiroi Land Kapija - Page 2 C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Ston ih je saslusao i Kiyoshiju i Sanni se to svidjelo tako da su konacno mogli krenuti u miru, kada su stigli do kapije dvojica strazara su ih pozdravili i nastavili sa svojim poslom na kapiji. Konacno su napustili Shiroi land i krenuli su prema nepoznatom pravcu.
"Ja mislim da smo uspijeli, ako prihvate nas savez bicemo nezaustavljivi."Uzumaki diff