Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Međurečije Velikih Reka

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Međurečije Velikih Reka

 Na ovoj lokaciji mimoilaze se 3 velike reke poznate kao Lao Hu (Donja Reka) koja je ujedno ima najduži tok od sve tri reke, Minyan (Srednja Reka) ona poseduje najveću dubinu od sve 3 sa najvećom dubinom od 35 metara, Zantiyon (Gornja Reka) koja je najšira od sve 3 reke. Između svih tih reka stvaraju ste međurečija ona su vrlo bogata i povoljna za poljoprivredu takođe u njima imavelikih šuma i dosta životinja živi u tim delovima. Sve u svemu međurečije se smatra za dom najstarijih klanova jer im je bilo povoljno da se nastane u tim delovima zemlje i tu naprave prve civilizacije

Nagahito je došao do ovih vodenih tokova  kako bih popio nešto


Nagahito je bio vrlo žedan jer je izašao iz pustinje u kojoj nije ima vode ceo dan


Mrtav žedan nagahito bi zaronio glavom u potok i popio bi litar vode u kratkom roku


Kad bi pio on bi napunio kožnu torbicu sa vodom kako bi imao za kasnije da može da piije kasnije

Ušao sam u trag odbeglim shinobijima. Jedino što je ostalo je da ih eliminišem. Nailazim na ostatke kampa, neko je žurio da pobegne odavde, mogu da pretpostavim i zašto. Nastavio sam niz reku, spreman da se susretnem sa svojim neprijateljima.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Međurečije Velikih Reka #world72

Naišao sam na prvu veću grupu šinobija - bilo ih je petnaestak, sa sobom su nosili ostatke kampa. Nije mi dugo trebalo da ih sustignem. Dok su im ledja još bila okrenuta, izdigao sam pesak i pustio sam svoje Senju korenje na njih, pokušavajući da ih uspavam jednom za svagda.

#card1448 #card1214

1100 dmg korenje

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Međurečije Velikih Reka #world199 Međurečije Velikih Reka #world192 Međurečije Velikih Reka #world193 Međurečije Velikih Reka #world196 Međurečije Velikih Reka #world191 Međurečije Velikih Reka #world194 Međurečije Velikih Reka #world193 Međurečije Velikih Reka #world198 Međurečije Velikih Reka #world199 Međurečije Velikih Reka #world193 Međurečije Velikih Reka #world197 Međurečije Velikih Reka #world197 Međurečije Velikih Reka #world195 Međurečije Velikih Reka #world194 Međurečije Velikih Reka #world195

U momentu moje telo dobija svojstvo tečnosti i moja chakra kreće da puca unaokolo. Sferno oko mene kreće da ide napad koji će neustralisati sve nadolazeće, a ove koje ne može (voda koja se ne može blokirati) će samo proći kroz moje već vodeno telo.

#card49 #card146 #card148

1450 na sve strane.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Međurečije Velikih Reka #world197 Međurečije Velikih Reka #world194 Međurečije Velikih Reka #world194 Međurečije Velikih Reka #world195 Međurečije Velikih Reka #world193 Međurečije Velikih Reka #world197

Uzimam umetničku slobodu i stvaram vetar koji struji oko mene zajedno sa tankom chakra barijerom (koja je izmedju mene i vetra) koja će blokirati napade čiste chakre i munje, a potom će je vetar nadalje srušiti ali nažalost ja sam se već odbranio od onoga što me kopka. Tlo ispod preostala dva protivnika kreće da tone.

#card136 #card239 #card1459

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Međurečije Velikih Reka #world199 Međurečije Velikih Reka #world198

Pretvaram svoje telo u pesak kako bih izbegao sve nadolazeće napade, a potom sklapam ruke i šaljem divlje korenje ka svoja preostala dva neprijatelja. Nadam se da mi neće praviti nadalje problema. Korenje ima 1100 damagea, dovoljno da ih pokosi obojicu bez ikakvih težih problema.

#card1214 #card1456

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Međurečije Velikih Reka #world194 Međurečije Velikih Reka #world192

Dozvoljavam tornadu da prodje kroz mene, ipak nema uticaja i on nestaje, a potom pravim drvenu kupolu koja će tenkovati cunami koji nadolazi. Nisam bio neki fan njihovih napada, al tako je kako je. Vreme je bilo i da pronadjem ostalu šestoricu koja se kriju negde unaokolo, al prvo da se odmorim, možda oni dodju i do mene.

#card1210 #card8

(400 hp, 400 def)

Pomerio bih se malo u stranu, medj polu uništeno drveće, dozvoljavajući prirodni haos koji je ovaj nastao da bi bude skrovište. Bilo je za sad mirno, još niko se nije vratio od ovih, verovatno su pobegli niz reku. Meni je samo trebalo malo chakre da se povrati i bio bi spreman za nastavak okršaja.

#card8

Neko vreme jedino što se moglo čuti u ovome području je bio žubor reke i povremena slomljena grana koja je padala unaokolo sa grana. Nastavio sam da skupljam chakru i da budem strpljiv. Il će ovi nastaviti da beže, il će se vratiti nazad na mesto zločina da vide dal su im saborci dobro.

#card8

U mirnim zvukovima reke, mogao sam čuti nadolazeće korake. Izgleda da su se ipak vratili. Nastavio sam da se krijem još malo da bih bio siguran da su svi na broju. Porušeno stablo mi je davalo dovoljan zaklon da me odmah neprijatelji ne bi pronašli.

#card8

Virim iz zaklona oprezno.. jedan, dva, tri.. šest. To su svi valjda, rekao sam u sebi. Ustao sam iz zaklona, govoreći

'Pozdrav momci!'

Na šta spajam ruke i širim ih. Iz zemlje kreće da izbija ludo korenje koje napada sve preostale protivnike istovremeno. Ujedno s korenjem, diže se i pesak koji se razbacuje malo po terenu.

#card1214 #card1448

1100 dmg korenje, 200 lvl peska na terenu.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Međurečije Velikih Reka #world197 Međurečije Velikih Reka #world193 Međurečije Velikih Reka #world191 Međurečije Velikih Reka #world197 Međurečije Velikih Reka #world198 Međurečije Velikih Reka #world196

#card146 #card148

Međurečije Velikih Reka 3630c1bcc20b59583350dbd70b32fbef

Sferni napad je krenuo od mene, neutrališući sve božje napade koji je protivnik poslao na mene. Ni munja, ni vatra, a ni čista chakra nije mogla da parira moćnom napadu vetra koji je samo nastavljao da ruši deo terena na kojem smo svi stojali.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Međurečije Velikih Reka #world194 Međurečije Velikih Reka #world199 Međurečije Velikih Reka #world198 Međurečije Velikih Reka #world195

Moje telo se pretvara u tečni oblik, svi nadolazeći napadi gube svoj efekat i samo prolaze kroz mene. Nijedan nije uspeo da mi naudi. Nakon što svi napadi prodju, uzvraćam sa kontrom. Šaljem jedan peščani cunami ka neprijateljima koji će propratiti talas peska.

#card49 #card1460 #card1463

1100 dmg, 200 peska na terenu ostavlja

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Međurečije Velikih Reka #world197 Međurečije Velikih Reka #world193

Stvaram nadstrešnicu sa zidom koja će blokirati eksploziju i napad od čiste chakre. Nakon upijenih napada, delić od 100 dmg prolazi. Zaklon pada a ja nastavljam da pucam na preostalog neprijatelja sa svojim peskom. Vreme je da se i ova epoha neprijatelja završi sa mojim šljokavim peskom u njegovim ustima.

#card1454 #card1446

1100 dmg na preostalog nindžu

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Međurečije Velikih Reka #world195

#card1456

Na preostali napad pretvaram svoje telo u pesak. Zemljani šiljci niču unaokolo, al oni uopšte nemaju efekat. Napušam ovaj oveći deo terena uništenim. Krateri od napada će se napuniti jednoga dana, stvarajući malu oazicu s jezerom.

#card21

U oblaku dima, nestajem s ovoga mesta.