Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Stare rusevine

Ovo mesto je tesko naci i tesko je da se izbavis odavde ovo su stare rusevine used planina i to je jednio mesto gde ima malo vise trave i listce bas je stara negdi oko 1200 godina i imaju puno vegitacije i pored te rusevine ima jedna ogromna rijeka koja je hladna ko led.

Naso sam ninje sto strebam da ubijem u mojoj misij sto sam dobio od senseja i zelim da testiram moj vatreni still da vidim dali sam jak sa njim zato odo iza ovog genina tako da mogu uradit perfektan napad bez greski jer me vjerovatno nece primjetit

#card56

#card57 i koristim 20 chackre stl radi 200 damage

The member 'Sanel123' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Stare rusevine #world180

Imas srece sto sam promasio ali ovaj put necu promasit pobedicu moram uspet moju pevu misiju ovaj put nece biti samo vatra da znas unisticu te i necu promasiti i moji napadi su jaki nemas sanse protiv mene ima da pobjedim samo da znas

#card56

#card11

#card13 i ja i moji klonovi ce mo te napas sa taijutsuem

' NPC Genin' :
Stare rusevine #world172

Izbjegavam tvoj napad sa subtition jutsuom i ulazem 10 chackre u to i onda cu izkroistit rest da cratim 50 chackre i 50 energije i jer sam izkoristio substitution jutsu negum health jer sam ti izbego napad

#card1 10 chackre

#card8 + 50 chackre i + 50 energije

' NPC Genin' :
Stare rusevine #world178

Izbego sam ti tehniku i odmorijo se to znaci da sam vratio malo energije i chackre (+50 energije i chackre) i sad cu ti izbec ovaj napad i moram da te ubijem jer nema sanse da cu izgubit protiv nekog ko sto si ti

#card1 20 chackre koristim

#card331 10 energije sam potrosio na ovo

The member 'Nushiro' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Stare rusevine #world175

Jer ti radis tvoj zemljo tres ja cu se popet na drvo koja koristi 30 chackre i tako sam izbego tvoj napad dobar si ali nisi isto dobar ko sto sam ja pobjeda ce biti moja samo da znas moj sensei me je naucio doboljno da te pobjedim

#card4 30 chackre

#card56

#card59 30 chackre

' NPC Genin' :
Stare rusevine #world179

Znaci reko si mi dali je to najbolje sto mogu uradit ne nije sad ces videt moju najacu tehniku vatrei cim te pogodi mrtav si 100 posto siguran sam hahahaha nemozes mi nista mozes samo izbegavat napade zamisli

#card56

#card57 20 chackre

' NPC Genin' :
Stare rusevine #world174

Znaci radis samo ubidto neces da mi izbegnes napad nego bacas samo jedan drugi slab napad na mene znaci to je meni isto kosto da si reko da si se predo

#card2  izbego sam ti napad uz pomoc sto sam brzo se pomjerio u stranu 10 energije koristim

' NPC Genin' :
Stare rusevine #world179

(Ja mislim da sam pobjedio ovog ali pitacu neke ownere sutra) odo leci spavat jer sam umoran odo samo da nadjem neko drvo gde mogu lepo leci da zaspim to mi je najlaksi nacin da me niko ne vidi i da me niko ne naoadne perfekt

Nova Zenith je koračao kroz ove zaboravljene ruševine, osjećajući težinu njihove starosti i tajanstvenosti koja ih obavijala. Svaki korak bio je oprezan, jer je znao da je ovo mjesto misteriozno i opasno. Pogledao je prema ogromnoj rijeci koja je tekla pokraj ruševina, osjećajući njezinu hladnoću kao ledeni dodir.

Usred takve divljine, Nova Zenith je znao da mora ostati budan i oprezan, spreman suočiti se s bilo kojom prijetnjom koja bi mu mogla prići s neistraženih staza ovog drevnog mjesta.
Dok je Nova Zenith pažljivo koračao kroz te stare ruševine, osjećao je prisustvo prošlosti kako ga obavija. Svaki kamen, svaki trag bio je poput priče iz prošlih vremena, koja je čekala da bude otkrivena. Međutim, nije zanemarivao ni sadašnjost – hladna rijeka koja je tekla uz rub ruševina podsjećala ga je na snagu prirode koja je vladala ovim prostorom. Bio je to trenutak u kojem je Nova Zenith osjećao povezanost s prošlošću i sadašnjošću, spremajući se za sve što budućnost donosi.

Dok je Nova Zenith nastavljao istraživati područje, osjećao je kako ga obuzima duboki osjećaj poštovanja prema ovom zabačenom kutku svijeta. Kroz gustu vegetaciju i između starinskih kamenih zidina, pronalazio je tragove drevne civilizacije koja je nekad obitavala na ovim mjestima. Svaka otkrivena ruševina govorila je priču o prošlosti, a Nova Zenith je bio odlučan otkriti svaki njezin dio.

Uzbuđenje istraživanja obuzelo ga je dok je koračao naprijed, spremno suočavajući se s tajnama koje su čekale da budu otkrivene.
Dok je Nova Zenith dublje ulazio u ovaj tajanstveni svijet, osjećao je kako ga okolina obavija sve većom mističnošću. Svaki korak otkrivao je nove tajne, svaki pogled otkrivao je slojeve povijesti koje su se protezale unatrag stoljećima.

Udaljivši se od ruševina, stigao je do ruba hladne rijeke, čija je voda šaptala priče davno zaboravljenih vremena. Sada je bio potpuno uronjen u ovo zaboravljeno mjesto, odlučan da razotkrije sve što skriva i da pronađe odgovore na pitanja koja su ga mučila.

Nalazeći se pred svojim sljedećim zadatkom koji je bio malo komplikovaniji. Ne u smislu borbe već samih informacija koje su mu bile dostupne. Tim vještih ninji sa svojim vođom su oskrnavili ostatke starog hrama kojeg su ljudi ove regije posjećivali redovito. Kako bi izašao na kraj sa njima kao i uvijek - falila je ta neka ključna informacija a to je u ovom slučaju bilo koliko podređenih šinobija taj lider ima. Vješto je prikrio svoje tragove, i fokusirao svoje oči prateći sve oko sebe kako bi ih sve prebrojao i osmislio kvalitetnu taktiku za izvođenje napada.

#card891

Stare rusevine Output-onlinegiftools
The member 'Divus' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Stare rusevine #world49

Kada je prebrojao sve prisutne vidio je da po informacijama nema traga lideru. Vjerovatno se nalazio dalje od samih ruševina te je iskoristio priliku da četiri člana koja su tu bila napade u istom momentu. Nije želio da gubi mnogo vremena na njih ipak je vrijeme bilo esencijalno. Te je brzim pokretima izašao iz svog sakrivanja i poslao vjetrovite kandže na njih. Potom je stvorio zemljanu kopiju, tj. klona od dva slota iza sebe i pratio kako će da se odbrane.

#card127 #card95

'NPC Jonin' :
Stare rusevine #world199 Stare rusevine #world197 Stare rusevine #world194 Stare rusevine #world197

U momentima kada su napadi letjeli na njih većina je uspjela da efektivno kontrira i napravi neki vid štete u drugom pravcu ali jedan od njih nije bio toliko brz, jer se u momentu njegovog napada vjetrovita kandža zakačila na njega. Nakon par sekundi promišljanja jedan od napada sa najvećom količinom štete je uspio da upije, dok je za ostatak iskoristio svoju zemljanu kopiju kako bi ih odbranio od svega ostalog. Nakon čega se na terenu počeo pojavljivati ogromni zemljani vrtlog.

#card142 #card103
#card432 #card118

'NPC Jonin' :
Stare rusevine #world192 Stare rusevine #world199 Stare rusevine #world198

Izgledalo je ipak da nisu bili svi toliko spretni, ipak imao je svoje oko na jednom od njih koji je imao interesantnu tehniku apsorbovanja napada i uzvraćanja istog, jedan je doduše pao kao da ga više sile nisu dale. Imajući na umu da se njihov lider može svake sekunde pojaviti morao je da riješava jednog po jednog. Razložio je svoje tijelo na proste atome kako bi izbjegao svu štetu te je potom na prvog koji je ostao poslao tornado a na drugog također napad sa nadom da se neće uspjeti odbraniti od količine napada.

#card1096 #card72 #card1515

'NPC Jonin' :
Stare rusevine #world191 Stare rusevine #world199

Na momenat kao da se zbunio jer su počeli da padaju jedan po jedan - kao domine nakon svake razmjene jutsua i napada. Gledajući šta je pred njim znao je da je lider ove organizacije vjerovatno blizu, ova četvorica ne mogu nacrtanu ovcu čuvati vjerovatno je on bio osoba u kojoj je snaga organizacije ležala. Ne razmišljajući o posljedicama nastavio je izvoditi svoje jutsue jakim tempom. Prvo je oformio barijeru koja će blokirati oba vatrena napada koja su išla prema njemu, zatim nastavio izvoditi ofanzivne jutsue.

#card1382 #card81

'NPC Jonin' :
Stare rusevine #world191

Nakon što se zmija obmotala oko protivnikovog tijela uslijedio je i njegov jutsu... ponovno vatreni talas koji je išao prema Divusu. Ovoga puta je odlučio da stvori dovoljno velik zid kako bi se odbranio i napao u isto vrijeme kada se sruši. Jedna od tehnika koju je rijetko koristio ali u ovakvoj situaciji je odlična bila. Sa njom je uspio efektivno da završi borbu protiv svih podčinjenih shinobija koji su čuvali ove stare ruševine.

#card120

Kada je uvidio da je sve gotovo, počistio je svoj kimono i svoje tijelo. Ipak su ga malkice napatili ali ništa specijalno jer su većinom padali kao domine, jedan za drugim. Razmišljao je o efektivnom planu za dalje i akciji koju bi iskoristio protiv lidera, da li je potrebno da pravi sačekušu ili da smireno i staloženo čeka njegovo pojavljivanje.

Obišao je ostatke hrama kojeg su oni očigledno oskrnavili pregledajući, zanimala ga je historija ovog mjesta i zašto se tolika količina nečega vrijednog nalazila tu. Nije mogao da odgonetne, kako je već malo vremena prošlo odlučio je da se odmori i da staloženo i mirno dočeka lidera organizacije.

Iduće sate čekanja je iskoristio meditirajući kako bi bio spreman na ono što go čeka. Nije ga toliko ni bilo briga šta će da se desi jer je znao da mu sljedi borba prsa u prsa protiv glave ove organizacija, odnosno njihova presuda je trebala da nastupi.

Nakon određenog vremena provedenog mirujući povratio je svoju tjelesnu spremnost. U momentu kada je završavao svoju meditaciju iz obližnjeg žbunja začuo je malo lomljenje grančice i šuštaj lišća. Pod predpostavkom da nema ko drugi da bude ustao se fokusirao na svoje oči a potom direktno u tom pravcu poslao vjetrovitu kandžu.

#card891 #card127

' NPC Tennin' :
Stare rusevine #world206

Kada je kandža proletila korz žbunje vještim koracima je izbjegao njegovu tehniku i na njega poslao nešto sa čim se ranije susreo, veoma dosadne ali veoma efektive chakra kuglice koje eksplodiraju tokom par poteza. Morao je da se efektivno fokusira na odbranu i na napad kako bi držao tok borbe u svojim rukama koliko je moguće.

#card144 #card81

' NPC Tennin' :
Stare rusevine #world205

Protivnik se očigledno spremao za neki veći i razroniji napad. Izbjegavao je efektivno tehnike koje su išle prema njemu dok je kupovao vrijeme da pripremi jedan od svojih glavnih jutsua. Kako bi održao tempo borbe na svojoj strani nije mogao mnogo da kalkuliše. Pokušavao je da ga uhvati u jednu od svojih tehnika kontrole kako bi efektivno brže završio borbu.

#card5 #card98 #card102 #card104

' NPC Tennin' :
Stare rusevine #world207

Protivnik očito nije još želio da otkrije svog keca u rukavu, samim tim se branio i čekao pravo vrijeme za kontra napad. Gledajući u pod ispred sebe odlučio je da malo zamjeni taktiku, te pošalje zemljanu kopiju sebe kroz tlo u nadi da protivnik neće vidjeti šta ide prema njemu. Prije svega prvo je izveo svoje defanzivne jutsue pa se onda tek fokusirao na ofanzivu.

#card92 #card95 #card94

' NPC Tennin' :
Stare rusevine #world209

Mogla se vidjeti količina čiste chakre koju je nakupio u sebi, pri trenutku oslobađanja zemlja se potresla a količina razorne štete kretala direktno prema Divusu. Nije mario toliko za svoje ozljede jer je znao da ga čeka malo odmora nakon obavljene misije ali moglo se reći po njegovim postupcima da je malo previše bezobzirno vodio bitku protiv lidera ove zle organizacije.

#card142
#card72#card83

' NPC Tennin' :
Stare rusevine #world202

Izgleda da je u pitanju toliko opak gospodin da mu nema ravnog. Dva puta za redom oslobađa veoma jake napade koji nanose mnogo štete ali ga nije brinulo to sada, nego pronalazak momenta niske pažnje kako bi mu uspio nanjeti smrtonosan udarac ili upecati u jednu od njegovih tehnika kontrole protivnika. Tornado koji je ostao bio je spreman da kontrira protivnikovom napadu.

#card1515 #card75 #card65
#card379

' NPC Tennin' :
Stare rusevine #world211

Nakon što je protivnik koliko toliko odbranio jedan deo napada očigledno nije očekivao toliku količinu štete uz popratni efekat. Kako bi krenuo dalje i nastavio svoje obaveze prema svom domu brzo se očistio od silne borbe koliko je to moguće, pokupio dokaze i zaputio se u nepoznatom pravcu južno od ove regije.

Satoshi je na ovo mjesto dosao samo sa jednim ciljem a to je da rijesi sve probleme u ovom kraju, tako da se odma bacio u potragu i trazio je uokolo ljude koje je trebalo ubiti, dok je trazio ucinilo mu se da je vidio nekoga tako da se malo priblizio da vidi ko je to. Kada se priblizio vidio je da su to ninje koje treba rjesiti, prvo je posalo svoj senju napad a zatim je krenuo napadati sa svojim magnetnim napadima.
#card435#card1130#card244#card576
Imam 10 slotova, zmaj ima 600 dmg, aktiviram efekat sala.
#card1336#card1136
Prvi napad ima 600 dmg neodbranljivo, drgi napad ima prateci 1100 dmg 200 blast.

10 ruku, ali koja je prava?
The member 'Satoshi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Jonin' :
Stare rusevine #world193 Stare rusevine #world195