Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ishidova kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ishidova kuća

Ishidova kuca. 


Skromnu kvadraturu Ishido genijalno koristi, prostor je lepo okićen. Ima kuhinju povezanu sa dnevnom sobom u kojoj ujedno i spava.


Kuca, iako skromna ima veliki skrivedni podrum velika punih 69 kvadratnih metara. Podrum je prazan, svi zidovi su mu od klasilčne sive kamene cigle, dok je jedan od njih samo močvarno blato. Prostorija trenutno nije korišćena za mnogo, ali ima dosta potencijala. 

Skromna kuca zidana od bele fasadne cigle. Ishido ima žestok autizam te voli da prebrojava cigle i daske. Cigli ima 254, dok dasaka 300.

Ishido se probudio, zaliven znojem. Polako je ustao, ali ponovo pao zbog niskog krvnog pritiska. Moraće sačekati. Kada je skupio snagu uzeo je skuvati instant ramen nudle. Svo vreme, Ishido se osecao gledanim. Počeo je svoju dnevnu rutinu prebrojavanja dasaka. Primetio je da, umesto uobičajenih 300, pod sadrži samo 298 dasaka. Ishido je znao da je neki vrag u pitanju. Moraće poći u lov. Ali kako da lovi vraga u čije postojanje nije siguran, uzeo je novostečen nož za hleb koji mu je jedan fini čika prethodnog dana dao na popustu u ruku, i otišao ponovo da spava, nadajući se da u snovima nadje rešenje. Kada se probudio, dogadjaja se nije sećao, a dasaka je imao uobičajen broj.