Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Enomotova kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Enomotova kuća

Stara kuća prekrivena mahovinom odiše mističnom atmosferom. Njena drvena struktura gotovo nestaje pod slojem zelene mahovine, stvarajući  da je kuća spojena s prirodom. Krov naglašava organski izgled, dok prozori obasjani svetlošću stvaraju bajkovitu atmosferu.
Unutrašnjost kuće je ukrašena slikama, u ući se nalazi kupatilo,tri spavaće sobe, kuhinja opremljena starim posudjem, tavan gde se nalaze stare porodične stvari i zalihe hrane, takodje kuća je opremljena starim Dojom koji poseduje dve lutke za udaranje i korpu sa starim katanama, tu je takodje pored soba za meditaciju koja samo ima dva jastučića i 4 bonsai drvceta, dok je okolina kuće okružena predivnim vrtom i baštom.Enomotova kuća YjScSSp

Enomoto zadihan od dalekog puta do njegove stare porodične kuće reče uh konačno sam stigao, bio je ovo dalek put od sela do moje kuće, Nisam mislio da je toliko daleko ali dobro, te Enomoto ulazi u kuću i zaprepašćuje se , ne mogu da verujem da je slika na pogrešnom mestu, sigurno je moja majka dok je bila živa pomerila, bog da ju dušu prosti, mada neću se previše zabavljati oko slike, važno je sada da odem u nas stari dojou da pronadjem pismo. Te Enomoto ide do podruma gde se nalazi dojo te traži pismo gleda ispod korpe i unutar korpe sa katanama, nije tu pa onda gleda iza lutki za udaranje, nije ni tu, onda se seti da njegov deda voleo da meditira, pogleda ispod jastučića, kad eto pisma, otvori pismo i poče da čita Dragi Enomoto ako ovo čitaš znači da si ušao u našu staru kuću i zahvalan sam ti na tome, sad da predjem na stvar želim da ostaneš u ovoj kući i ostvariš moj san koji ja nisam mogao, da postaneš borac koji brani slabije i poštene, tvoja majka i ja ti želimo sve najbolje u životuni žao nam je što ga nećemo proživeti sa tobom. S ljubavlju tvoj deda Remoto i tvoja majka hina. Enomoto sa ponosom zatvara pismo te reče neću te izneveriti deko, postaću najveći borac što brani slabije i poštene i učiniću te ponosnim.Nakon što to izgovori Enomoto krenu ka svojoj sobi da legne u svojoj krevet te nakon nekog vremena zaspe u san.

Nakon Dobre dremke Enomoto ustade iz kreveta i oseti veliko krčanje u stomaku, potom ode do tavana da vidi da li ima nešto hrane, Enomoto pretražuje tavan te vidi pa potom reče ah eno je kobasica od divlje svinje, valjda je još dobra, Enomoto uze kobasicu i ode u kuhinju da je iseče i spremi za jelo. Nakon što je spremio on uzme i jede je polako. Nakon prošlih sat vremena kako je jeo, ode do dojoa i sedne u sobu za meditaciju i meiditira. Nakon meditacije od 30 minuta, Enomoto ode u sobu te ponovo zaspi u svom krevetu.

Haruki Tanaka prolazeci cudnim zelenim putem dok  se  vracao kuci , od jako cudnog ali jeftinog rucka, primeti cudnu gradjevinu u daljini . On pridje  da osmotri malo i shvati da je kuca u skripcu , sve dok nije pogledao kroz prozor . Tad je shvatio da kuca nije napustena i u tren oka je nestao .

Enomoto se budi iz sna kao da je već bio na bojištu, te ustaje da malo protegne noge i kreće ka vratima, te nailazi na pismo pred svojim vratima i čita sadržaj
Pozvani ste na tročlanu misiju, dužni ste da odmah dodjete na kapiju himetsu kampa a sve ostalo ćemo vam pojasniti kad dodjete.
Potom što je pročitao pismo reče
Moram odmah ići, moja čast zavisi od ovoga.
Te Enomoto zaključa kuću i pojuri prema kapiji.

Uh, posle toliko vremena, najzad sam se vratio svojoj kući. Za divno čudo izgleda isto kako je se i sećam ali tako je samo spolja, tek se treba videti kako izgleda iznutra, reče Enomoto sumnjičavim glasom te uze ključ sa skrivenog mesta i otključa vrata, a kad ih je otvorio zaprepašćeno reče, ne mogu da verujem da se moja porodična slika pomerila i glede koliko prašine po zidovima, nema tu pomoći. Izgleda da ću morati da počistim od vrha do dna kuće, te Enomoto poče od tavana pa sve do podruma kuće i za tili čas kuća je bila čista. Nakon Napornog rada Enomoto odluči da uzme zasluženu pauzu te ode do svoje sobe i baci se na krevet iscrpljen.