Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Dralova kafana

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Dralova kafana

Dralova kafana je najbolja kafana na svijetu. Nalazi se u regiji 45. U kafani imaju sva moguca pica:alkoholna,bez alhokolna,kokteli,sejkovi,gazirana,ne gazirana . Cijene nisu skupe tako da su svi dobrodosli !!!

Kruna ulazi u Kafanu posle dugog puta, usvezio se I krenuo

Dosao sam ovde i proveo se kao nikad u zivotu sa drustvom

Doso je drale popio 20 piva sa njegovim drugovima(prikama ili pjanicama)Uzivao je u kafani uz lijepo muziku i lijep ambijent i lijepo se opio . Pivo je bilo super

Nastavio sam svoje putovanje,ali prije nego sto odem svratio sam u kafanu da se malo osvjezim pivom.
Popio sam pivo i krenuo da platim.Gazda kafane mi je rekao da vratim novcanik u dzep i da je pivo na racun kuce jer sam prvi put ovdje.Zahvalio sam se i otisao.

Trenutno sam na velikom putovanju ali kada sam video kafanu za koju kazu da je najbolja na svetu nisam mogao da odolim a da ne udjem i popijem pice ili dva.

U kafani, posmatram okolinu neprimetno, koristim veštine slušanja za prikupljanje informacija, održavam niski profil, brzo reagujem na opasnosti i, po potrebi, intervenišem neprimetno radi rešavanja problema ili zaštite.