Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hram porodice Kitsune

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hram porodice Kitsune

Hram porodice Kitsune Hakurei-reimu-shrine-forest-nature-wallpaper-preview
Sveti hram porodice Kitsune nalazi se u Kitsune sumi. Hram su digle staresine klana, medju kojima je i Astorova majka, u cast palim clanovima Nara klana. Hram je okruzen stoletnim drvecm i bujnim zelenilom, a u blizini tece potok. Odise spokojem i mirom. 

Majka i ja smo stigli do hrama. Pre nego sto je zapocela obred, majka mi je pricala o pojedinim clanovima Nara klana koji nisu vise medju nama. Obisli smo i mesto pocinka majcinog oca, moga dede, koji je bio jedan od najdarovitijih u upravljanju i kontrolisanju tehnika senki. Majka mi je obecala da ce me uciti od tehnikama senki koje je moj deda koristio. To me je ucinilo jako srecnim i nestrpljivim da ucim. Po zavrsetku obreda, majka i ja smo se uputili ka prodavnici po namirnice za veceru.

Na visokim liticama, vežbam skakanje i padanje bez izdavanja zvuka. Razvijam preciznost i kontrolu pokreta u vazduhu, prilagođavajući se različitim visinama. Učim kako da koristim teren u svoju korist, krećući se sa visina s lakoćom.

Promenio je pravac tokom kretanja. Video je u daljini jedan hram koji mu je na prvi pogled skrenuo pažnju. Toliko se udubio u pravcu hrama da je krenuo ka istom. Bio je udaljen nekoliko stotina metara, jednostavno je morao da mu priđe. Nekada je znao da često razgleda.