Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Aotova Kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Aotova Kuca

Aotova Kuca 111583

Aotova kuca se nalazi u predgradju sela. Ona nije prevelika ali je dovoljna za njegove potrebe ima trpezariju, spavacu sobu i vc. Ispred kuce se nalazi kameni prilaz i dvoriste u kojem se Aoto izlezava i provodi dane.

Zraci sunca su prodirali kroz prozor i padali na aotove zatvorene kapke.  Uz mrmljanje i okretanje po krevetu probudio se. Ustao se, umio se i obukao.

Pomislio je: "Hmm mogao bih da prosetam"

Otvorio je vrata i izasao u setnju.

"U šetnji sretnem nepoznato lice, odlučim započeti razgovor."
Pitam:
"Želiš li zajedno jačati, parirati, ići putem ka uspehu?"
Radostan osmeh na licu,Da li su to nova prijateljstva na vidiku?

Posle burnog dana vidio je vrata svog toplog doma kada im je prilazio primetio je da je jedna od vazni oborena.

Pomislio je:"Hmm mora da me je neko trazio, mozda je to bio Kazuki iz parka. Trebao bih da se vidjetm sa njim"

Otkljucao je bravu od ulaznih vrata te usao u kucu Istusirao se i legao da spava.

"Novi dan novi ja" promrmljao je Aoto ustajavsi se i trljajuci oci. Ustao se i obukao papuce koje su se nalazile sa lijeve strane kreveta.

Odlazeci do kupatila da se umije nespreto se zakucavao u zidove i vrata. Kada je usao pogledao se u ogledalo i pomislio "Trebao bih da izadjem da se prosetam".

Kada se spremio i obukao izasao je iz kuce i otisao.

Vrativsi se kuci posle cudnog i zastrasujuceg dana u sumi Aoto je otkljucao vrata i usao u kucu. Prvo se istusirao toplom vodom te spremio za spavanje. Legao je u krevet razmisljaju ci sta se to desilo danas ali shvatio da je sjutra novi dan i da su sjutra nove brige. Na kraju su mu se kapci zatvorili i utonuo u san.

Lezeci u svom udobnom krevetu koji ima dusek i jastuk punjen guscijim perijem Aoto je zacuo neki zvuk koji ga je probudio iz sna. Trgnuvsi se deziorentisano mlateci glavom lijevo desno primjetio je da se neka pticica zabila u prozor njegove spavace sobe.

Ustao je iz kreveta obukao se i obuo papuce te izasao napolje da je pogleda izbliza. Prisao joj je i cucnuo je. Primetio je da joj je jedno krilo slomljeno i odlucio da je unese kuci.

Previo joj je krilo najbolje sto je mogao dao joj je malo hrane i vode. Napravio joj je jedan improvizovani kavez koji ce posluziti za sada. Nakon toga je spremio hranu za sebe bila je to topla supa koja ce mu pruziti dovoljno snage da zapocne dan.

Nakon svega izasao je napolje i otisao kod Kazukija.

Dosavsi iz chai oaze Aoto je usao u kucu prvo sto ga je sateklo je bio mrak u kuci pa je upalio svece. Kada se svetlost prostrla sobom vidio je njegova pticia izasla iz kaveza ali zbog njenog slomljenog krila nije mogla daleko da odleti. Aoto ju je podigao u novi kavez i dao joj vode i hrane.

Posle toga napravio je sebi veceru i otisao da spava kako je tonuo u san pojavljivale su mu se slike koje je danas prozivio.

Aoto je polako otvarao oci dok je u pozadini cuo njegovu pticicu koja cvrkuce. Odmah se ustao i donio joj je neke sjemenke i vode. Pogledao joj je krilo i vidio da joj je bolje ali je pomislio "Treba ce ovo jos par dana da bi se skroz oporavila". Spremio je sebi kuvana jaja i jedan caj.

U sred jela zacuo je kucanje na vrata...

Išavši putem gledao sam okolinu i razmišljao da neću biti ovdje neko vrijeme,ko zna šta će se sve promjeniti dok mene ne bude

Ugledavši Aotovu kuću prilazio sam nasmjihanog lica ali pomalo zabrinutog pogleda,otvorivši ogradu osjetio sam poznati miris,to je bio miris kuvanih jaja
koja je Kazuki obožavao.

Mmm da li ovo mirišem neko jelo
-pomislio bih

Prišao je vratima i staloženo pokucao na vrata

Kada je cuo kucanje Aoto se zapitao
"Ko bi to mogao da bude".

Ustao je i prisao vratima kada ih je otvorio vidio je da je to Kazuki
"O prijatelju nisam te ocekivao hajde udji taman si dosao na vrijeme za dorucak" rekao mu je i pozvao ga unutra.  

Otvorivši vrata mogao sam osjetiti jak miris kuvanih jaja ali  i čaja,vidio sam Aota svog umazanog od jela kako stoji ispred mene i punim ustima me poziva na doručak.

Stidljivo ali srećno jer sam dobio poziv odgovaram

Pa možda bih mogao malo,veliki put je predamnom
-izgovorio sam,ušavši u kuču i sjedavši za sto

Kada je Kazuki sjeo za sto Aoto mu je pruzio tanjir u kojem su bila tri kuvana jaja i spremio mu caj od nane jer zna da ga voli "Izvoli" rekao mu je spustajuci topli caj pored tanjira.

Aoto je uzeo salvetu i ocistio usta zato sto je bio umazan te sjeo za sto i pitao je Kazukija
"Pa prijatelju o kakvom putu pricas gdje to ides?"

Sjedavši za sto Aoto je otišao do kuhinje i doneo tri jajeta i čaj.Nije me ni pitao koji želim već spremivši nanu doneo je odmah za sto.

Zahvalio sam mu se za čaj i jaja i rekao-Hvala ti prijatelju,prijatno.

Pitavši me Aoto gdje to idem uzeo sam malo kuvanog jaja i popio čaj te odgovorio ozbiljnim tonom

Idem u vrlo opasnu oblast da sprečim nekoliko ninji koji terorišu selo,veoma je dalek put kroz koji moram proći.Neće me biti neko vrijeme pa da ti se javim,red je

Kada je Aoto cuo da Kazuki ide u neku ozbiljno misiju prestao je da jede i izraz lica mu je postao ozbiljniji pomislio je
"Hmm volio bih i ja da mogu otici ali jos uvjek nisam spreman za to".

Kazukiju je smirenim galsom rekao
"U redu prijatelju nadam se da si spreman i da ces uspjeti da pomognes tom selu".

Vidio sam izraz Aotov lica da se uozbiljio i nasmijano dodao.

Hahhaha da se nisi uplašio možda za mene..

Nasmijavši se oboje Aoto mi je rekao smirenim glasom da se nada da sam spreman

Zar sumljaš u mene prijatelju,znaš i sam da malo toga može da me zautavi-nasmijajući se dodao sam da bih volio on da podje sa mnom ali biće prilika.

Nastavio sam da jedem bezbrižno svoju hranu

Kazuki je pitao Aota da li sumlja u njega na sta je odgovorio "Ne sumljam mislim da ces je uraditi dobro".

Kazuki dodao da malo toga moze njega da zaustavi na sta se Aoto nasmijao u sebi i pomislio
"Kazuki se stvarno malo uobrazio".

Kada su sve pojeli Aoto je ocistio sto i odinio prljavo sudje. Upitao ga je
"Pa kada kreces iz sela?"

Drago mi je bilo da je Aoto vjerovao u mene ali sam vidio na njegovoj faci mali izraz smjeha kada sam rekao da malo toga može me zaustaviti.

Vidjećeš Aoto da ću biti jedan od jačih ninji ali moram još da radim na tome,kao i ti.


Kada si ti planirao da kreneš na svoju prvu misiju-upitao sam ga

Pa krećem sada moram žurim,hvala na jelu,prejeo sam se

Nasmijavši se pružio sam ruku i pozdravio se te izašao iz kuće.

"Radujem se da vidim kako napredujes"
odgovorio mu je Aoto na njegov komentar da ce biti najbolji.

Kada je Kazuki upitao Aota kada ce da krene na prvu misiju odgovorio mu je
"Nisam jos spreman treba jos da ucim i vjezbam sa svojim senseiom".

Jos malo su pricali pa je Kazuki mora da krene pruzili su jedi drugom ruku i pozdravili se. Aoto mu je doviknuo sa vrata "Srceno" dok je Kazuki odlazio.

Posle toga se vratio u krevet da malo prilegne ali se zavarao i zaspao.

Zacuo se jak odjekucjuci zvuk koji je dosao iz trpezarije Aoto se probudio zbunjen razgledao unaokolo videvsi izlazak sunca kroz prozor zacudio se i zbunjenio rekao.
"Koliko je proslo? Zar nisam zaspao samo na sekund?"

Ustao se i obukao svoje papuce kako je legao obucen nije bilo potrebe za presvlacenjem ustao se da istrazi sta je to lupilo. Usao je u trpezariju i vidio kavez koji je pao srecom pticica je bila u redu. Podigao je kavez ovoga puta na stabilnu podlogu "Neces ti nigdje da ides dok se skroz ne oporavis" rekao je piticici i dao joj sjemenke i vode.

Kada je i sam jeo razmislio je sta bi mogao da radi onda mu je palo na pamet da napravi kucicu za ptice na drvetu da i ostale imaju gdje da se hrane.

Izasao je napolje i nasao nekoliko drvenih paleta uzeo je alat i krenuo da pravi. Nasao je idealno drvo iza kuce. Prvo je napravio postolje koje se oslanjalo na grane drveta. Dodao je zidice i mala drvena vrata koja sluze za ukras. Prorezao je prozore kruznog oblika kroz koje su ptice mogle da ulaze unutar kuce je napravio improvizovano gnijezdo da bi ptice imale gdje da leze i da se griju. Zatim je napravio spicasti krov kako se snijeg ne bi talozio kada bude padao. Izgledalo mu je malo jednostavno pa je na kraju ofarbao zidove u zelenu boju i dodao zvonca i hranilice.

Dok je radio pomisljao je "Uff kako bi bilo lakse da je tu Kazuki sa svojim drvenim stilom ili barem Masaya da mi pomogne u pravljenju".

Par minuta nakon izgradjene kucice pticice su odmah sletale na nju.

 Aotova Kuca 8-uo65-PGrlrl-SQi-RP

Dok je Aoto sjedio na klupi ispred kuce i sa zadovoljstvom gledao svoju tvorevinu odlucio je da bi mu posle posla odgovarala jedna setnja po gradu da udahne svezeg vazduha. Ustao se i usao u kucu da se obuce dosao je do plakara i uzeo svoju trenerku sa kapuljacom i japanke. Izasao je iz kuce i krenuo pud ulica grada.

Vrativsi se kuci posle setnje Aoto je usao u kucu sjeo na kauc i izvadio papir proucavao ga neko vrijeme i vidio je da se selo nalazi na nekoliko dana setnje od njegovog. Vratio ga je nazad i ustao da spremi nudle posle ovakvog jutra mu je bio potreban rucak. Dao je i pticici njen obrok. Sjeo je na kauc i jeo.

Prilazivši Aotovoj kući osjetio sam dobro poznati miris nudli.
Jao kako nije spremio nešto drugo pa da mogu da se malo ogrebem ali dobro.
Ušao sam na ogradu te sa nje vidio drvenu malu kućicu prepunu ptičica koje su pjevale milion različitih tonova i davali su osjećaj mirnoće i spokojnosti.
Vidi ti mlakonje još je napravio kućicu sa ptičice-podsmjehnuo bih se i promumljao sebi u bradu.
Prišao sam te zakucao na njegova vrata.

Taman kada je pojeo nudle i stavio sudje u sudoperu zacuo je kucanje na vrata "Ko bi to mogao biti" zapitao se Aoto. Prisao je vratima i otvorio ih je.

"Kazuki to si ti" uzbudjeno i zacudjeno je odgovorio Kazukiju kada ga je vidio ispred kuce "Pa kada si dosao sa misije? Nisi se javljao" upitao ga je ulazeci u kucu i masuci rukom kao znak pozivanja "Hajde udji da cujem sta si radio".

Vidjevši da se vrata otvaraju ugledao sam Aota koji stoji iza njih te začudjeno i iznenadjeno gleda u mene.
Da da ja sam prijatelju-Progovorio sam to kroz osmjeh
Ma pakao bre imali smo glavu izgubiti,malo je falilo bogibija čista
Ušavši u kuću u oko mi je zapela još jedna kućica za ptice,i jedna mala ptičica za zavojom preko krila
Ooo pa ti baš voliš ptičice

Kako su sjeli na kauc Kazuki je rekao kako su zamalo izgubili glavu "Vi, znaci isao si sa jos nekim na misiju" odgovorio je zbunjeno Aoto misleci na njegovu prvu misiju."Znao sam da nece biti lako"odgovorio je Aoto.

Kazuki je opazio pticice i rekao kako ih Aoto "Pre neku nedelju sam jednoj pomogao sa slomljenim krilom pa je sad preslo u hobi" nasmijano mu je odgovorio.

Dok mu je na um bila njegova misija Aoto je pitao "Kada si se vratio u selo?".

Ma kako da ne idemo pola sela je išlo na tu misiju.Haos je bio kažem ti
Razmišljao bih šta bi se desilo da sam sam išao i kako bi me Sukaku u jednom koraku ubio te sam mu odgovorio.
Protiv te zvijeri je malo 50 ljudi a ne nas 20,taj pogled je bio nevjerovatan i ta moć nikada je prije nisam vidio a imam iskustva oko toga.
O pa neka neka čas bube čas ptice valja zajedno se baš slažu vjerujem.
Ti planiraš li nešto da radiš ili ćeš tamariti ptice i dalje
Sa osmjehom sam ga upitao

"50 ljudi... pola sela... mora da je bilo bas zeznuto" odgovorio je zbunjen i zastrasen "Pa sta su skrivili ti jadni genini ovom selu pa ih je islo dvadesetoro" pomisli Aoto.

Valjda se slazu bube i ptice pitao je Kazuki "Trudim se da ne dobiju sansu da se upoznaju haha" "Stvarno se nadam da Kazuki nije ozbiljno mislio da se ptice i bube slazu mada ko zna sta je vidio na toj misiji" pomislio je Aoto.

Upitavsi ga Kazuki za Aotove dalje planove Aoto je stavio ruku u dzep i drzao papir.
Izvadio ga je i stavio na sto tako da kazuki vidi i rekao "Pa mislim da sam nasao neki poslic upravo sam se spremao da krenem na put prije nego sto si dosao".

Aotova Kuca Misija

Pa mislili smo da je laka misija ali jebiga kada je došla jednorepa vidjeli smo šta znači moć repate zvijeri.
Pa naravno inače ima ptičice sve ove tvoje bube da osakate-osmjehnuo sam se i pogledao u kavez.
Nekako mi je Aoto očvrsno od prošlog puta vidi se napredak.Još kada mi je pokazao papir na koji se vidjela misija osmjeh mi se pojavio na faci.
Opaaa tvoja prva misija,lagano ćeš je završiti ali pazi nisu sa baciti
Nisam baš bio siguran da Aoto može protiv 5 Genina ali vrijeme će pokazati
Treba li da ja podjem sa tobom
Upitao sam ga ali sam se nadao da neću morati jer stvarno nebih izdržao još jednu misiju

"Repata zver?" ostao je bez teksta "Sta ce tek meni biti" zabrinuo se Aoto ali nije dopustio da mu to pokvari njegov optimistican stav o misiji.

Kazuki je ponudio da ide sa njim ali Aoto je znao da to mora uraditi sam pa mu je odgovorio "Nema potrebe zelim da ovo uradim sam".

Aoto se ustao i spremio sve potrebne stvari za put kao i misiju sa stola stavio je sve u torbu te je rekao Kazukiju "Ja sam spreman da krenem hajmo" .

Okrenuo se Kazukiju ledjima i krenuo da otvori vrata.

Da da repata zver pričaću ti kada se vratiš.Vidjeo sam facu na Aotu bio je prestravljen,hahahah i dalje je samo kukavica ali vidjećemo možda očvrsne posle ove misije.Zanimalo me je gdje je Masaya ali nisam mu puno davao značaja.Drago mi je bilo kada sam čuo da Aotu ne treba pomoć
Dobro dobro samo pazi da ne umreš hahahah
Vidjevši da se spremio Aoto sa velikom torbom podsjetio me je na moju prvu misiju i bacio mi je osmjeh na lice ali i zabrinutost jer sam imao problema oko njih a bio sam jači od Aota tako da se bojim da se ne završi kobno ali ko če ga znati.
Okrenuvši mi ledja samo sam izustio  te ispario u dimu
Čuvaj prijatelju da ne umreš i pazi glavu#card21

Krenuvsi da otvorio vrata nasmijao se na Kazukijevu recenicu da se cuva ali odmah posle nje zacuo je neki zvuk brzo se okrenuo i ugledao je nista samo malo dima. "Hmm izgleda da je dosta napredovao od poslednjeg puta" zakljucio je Aoto uputivsi se ka kapijama sela u svoje nove pustolovine.