Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Masayina kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Masayina kuća

U dubokoj šumi, među visokim drvećem, skriva se malena drvena kucica. Njena rustična fasada od prirodnog drva odražava toplinu i autentičnost. Prozori obasjani zracima sunca otkrivaju unutrašnjost koja odiše prirodnim šarmom i mirisom svežeg drvenog poda.Masayina kuća 1b457890b655e74df7d471bcc6010b07

Trgnuo sam se iz sna, opet isto, opet zbog te osobe. Zašto se pojavljuje, zašto me zove, pokušavam se setiti da li postoji neko zbog koga mi se ovo celo vreme dešava.
"Da li je to on, nema šanse".
Ustao sam iako mi je to celo jutro u mislima, otkriću kad tad.

Alarm se upalio, ali ja sam već bio budan, celi dan mi je prošao spavajući.Bio sam smoren, nisam znao šta da radim. Ustao sam, razgibao se i izašao iz kuće.
"Da li do parka, ili da šetam ulicama",
razmišljao sam u sebi ali ipak odlučih da odem do ulica, nadajući se da ću sresti nekoga.

Isti san, medjutim ovoga puta mogao sam da ga kontrolišem, da kontrolišem sebe tačnije. Isti glas me dozivao sebi:
"Ko si ti, šta želiš?"
Ništa nije odgovarao, ali išao sam ka glasu, čuo sam da je sve bliži i bliži ali nisam vidio nikoga.
Trgnuo sam se iz sna samo što ovog puta nisam bio zabrinut, ustao sam i krenuo da prošetam.

Već sam neko vreme kući, možda nisam trebao samo onako otići ali sada ne mogu promeniti i da želim. Zumorukato znači, da li i on kao Uzumaki ima snove kao i ja, da li ih se on rešio. Ne preostaje mi ništa nego da se nadjem sa njim uskoro, do tada odoh negde, ali gde bih gde god da odem sve je puno stranaca. Odoh do Kazukija.

Danas ću se naći sa Zumorukatom, da li da idem sam ili da povedem i Kazukija sa mnom. Podigao sam se iz kreveta i sedeo malo gledajući u prazno.
Nisam znao da li je dobra stvar što nemam više emocije ili loša, ipak ako mi prijatelj bude u problemu neće me uopšte zanimati. Pa čak i razmišljanje o tome me ne zanima. Šta ako uopšte ne uspijem da rešim svoj problem, toliko mi se stvari vrtelo u glavi da sam morao izaći malo na svež vazduh.

Ležao sam u krevetu, sav smoren, gledao sam u plafon zadnjih pola sata, i onda sam se setio da Kazuki danas odlazi iz sela. Trgnuo sam se iz kreveta,
presvukao se i izletio iz kuće.
"Gde li je on sada",
razmišljao sam u sebi, prvo sam krenuo do njegove kuće.

Budim se rano ovoga puta, okružen tišinom, uskoro krećem na misiju. Da li da se pozdravim sa prijateljima ili ne, razmišljao sam, pretpostavljao sam da svi spavaju, tako da sam to preskočio. Ustao sam polako iz kreveta, i krenuo laganim koracima do kuhinje gde sam i doručkovao, u samoći. Nakon jela, spreman sam za ono što me čeka. Oko struka vezujem opremu a ninjutsu oružje raspoređujem po pojasu. Polako izlazim ispred kuće, i razmišljam u sebi,
"Prva ozbiljna misija znači",
okrenuo sam se, pogledao u kuću, a zatim krenuo u predstojeću avanturu.

Nakon dugog puta, naporne misije, konačno sam stigao kući. Otvorivši vrata, miris kuće i poznata atmosfera konačno. Olakšanje dok sam skidao svu opremu sa sebe koju sam nosio na misiju. Spreman sam krenuo ka svojoj sobi, ka poznatom krevetu da se konačno odmorim.

Nisam mogao da zaspim, nesanica je držala moje oči otvorenima. Odlučio sam malo prošetati, do parka ili do mosta. Ustao sam, celo vreme razmišljajući o prošlom danu. Bilo bi fino da naidjem na nekog poznanika, dobro bi mi došlo neko društvo sada.

Sedeći kući već neko vreme, razmišljajući o životu, sam opet ogladnio. Ramen od danas mi se baš bio svidio pa odlučih opet otići na porciju. Krenuo sam od kuće a koraci su me vodili do poznatih ulica, gde se i nalazi sam Ototsu ramen.

Pod lepotom punog meseca, Masaya izadje iz kuće, želeći prošetati selom, ne razmišljajući o nikakvim problemima. Koraci su mu bili lagani, po malo se udaljavo od kuće a senke su se nadolazile od same prirode. Misli su mu bile sama tišina, noć, šetajući ide ka ulicama.

Ustao je uz blagi bol u glavi, pretpostavljao je zbog malo sati sna, malo sati sna zbog svog sinoćnog lutanja selom. Nije imao želju da ustane iz kreveta zbog neprijatnog osećaja. Ramišljao je o sinoćnom pogledu na puni mesec dok bi ga bol u glavi pomalo peckala.  Nakon dužeg ramišljanja u krevetu ipak odluči ustati iz kreveta s namerom danas malo ranije doći kući.

Masaya se budi iz ponovljenog sna koji ga progoni, doživljavajući ponovno iskustvo dozivanja i traženja. Osećaj je stvaran ali opet je svestan da je u snu. Kreće polako ka glasu a kada mu dodje bliže trgnu se iz sna uz osećaj znoja na čelu. Da bi se oslobodio tog neprijatnog osećaja, odlučuje da napusti krevet i krene u noćnu šetnju selom.

Budi se u svom udobnom krevetu, u tišini, bez ikoga, bez osećanja kao i svaki prethodni dan. Ustaje iz kreveta, brza priprema hrane bez ikakvog uživanja u ukusima, samo jedna od rutina koja mu održava fizičku formu. Uz hladno jutro, koje mu je dobro došlo, izlazi iza kuće na malu livadu na kojoj vežba, usavršavajući svoje veštine. Sama tišina oko njega, jedini zvuci su oni koje Masaya postigne pokretima. Trenirajući, u njemu hladna i logična razmišljanja pokušavajući biti što više fokusiran na sam trening.