Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Rikova kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Rikova kuca

Ovde zivi Riko. Zivi sam u kuci. Kuca se nalazi U sumi. On je ovu kucu nasledio od svojeg oca koji je poginuo na misiji. Kuca je napravljena od drveta, dok se ispred kuce nalazi kamena staza. 
Rikova kuca  Images?q=tbn:ANd9GcQFAEGdt8HtofY9LR_zxYBpmtXaNjEo3WWJrg&usqp=CAU

Nakon iscrpljujuceg dana konacno dolazim kuci i razmisljam o danu i secam se dogadjaja koji su se desili. Secam se da sam upoznao par zanimljivih i dobrih likova. I secam se onog jednog cudnog lika pored jezera. Jedva cekam sutra da idem na trening sa Renom.

Ah probudio sam se. Kakvo divno jutro. Imam danas previse obaveza boljemi je da odmah ustanem i da krenem za svojom poslom. A takodje moram otici u biblioteku i otici da treniramsa Renom veceras.

Ovo je bio jos jedan zanimljiv i naporan dan. Upoznao sam par novih ljudi. Bio sam na treningu sa njima. Bilo je jako zabavno. Naucio sam neke nove tehnike koje mogu koristiti u borbi. Sada ulazim u svoju kucu skidam svoju jaknu sa sebe i idem da se spremim za spavanje.


Upravo mi je javljena vest da sam dobio da radim misiju ranga D. Jako sam uzbudjen jer je ovo moja prva misija kao genina. Iskreno osecam strah jer ne znam sta ce me sve tamo cekati kada stignem, ali ne smem prepustiti strahu da me nadvlada. Ipak sam ja Uzumaki. Misija se nalazi na udaljenom mestu. Sada moram poceti da se spremam za nju. Moram spremiti sve sto ce mi biti potrebno, poput oruzija hrane i slicno. Kada se spremim onda cu da se uputim tamo na mesto moje misije.


Konacno sam se vratio kuci sa misije. To je bio veoma dug put do tamo i nazad. Ali misij a je bila uspesna. Zavrsio sam misiju jako brzo i lako. Protivnici su bili genini. Nisu bili narocito jaki. Ili sam Jednostavno ja bio previse jak za njih. Jedva cekam moju sledecu misiju. Nadam se da ce biti uspesna kao ova.

Nakon neverovatne misije Riko je dosao kuci. Misija je bila uzbudljiva i ujedno iscrpljujuca. Riko je bio na misiji u zamku i bio je strazar u hodniku broj 3. Misija je bila jako cudna i opasna, ali Riko je uspeo da se vrati kuci ziv i zdrav. Sreo je zarobljenog Shukakua. Bio je vezan u lance. Riko ga je oslobodio sa svojim saborcem Wertom. Nakon toga ih je Shukaku uzeo na svoja ledja i nosio ih. Mislim da niko nikada nije bio na Shukakuovim ledjima do tog dogadjaja. To je bilo nesto neverovatno. Nakon toga ih je shukaku spustio blizu izlaza. Oni su svi krenuli trceci da izlaze iz te prostorije.
Sve te stvari na koje je Riko naleteo su bile jako cudne. Prvo klopke, ogrnomna vrata od trezora, zatim glas u pomoc, onda povratak u trezor, pa suocavanje sa jos jednim cudovistem od chakre. Nakon svega toga je trebao otvoriti ogromna zlatna vrata na kojima se nalazio brojcanik. Posle ulazak u prostoriju sa oruzijem koje je bilo drevno blago. I na kraju kao slag na tortu borba sa Shukakuom i njegovo oslobadjanje.
To je misija koju Riko nikada nece zaboraviti.