Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Velika Pecina

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Velika Pecina

Jedan dan sam krenuo u sumu i izgubio sam se, kad sam se izgubio poceo sam da trcim po sumi i osetio sam miris hrane krenuo sam ka mirisu i naisao sam na pecinu gde sam video 10 patuljaka kako su ispekli snezanu, ja sam ih pitao  jel smem malo da uzmem oni su rekli slobodno i onako ima mnogo za nas.

Posle vecere sam upitao patuljke da li mozda znaju put do sela, nisu znali pa sam krenuo da lutam po sumi. Seo sam pored neke bare i razmisljao da li da se umijem ili ubijem ali sam resio da nastavim put do sela.

dok sam hodao i razmisljao sta da pravim i svoj sledeci potez ugledao sam nekog coveka kako hoda putem i izgleda cudno kao da mu nije do zivota i uptao sam ga

-izvinite da li vam je nesto potrebno izgledate zabrinuto i cudno po licu

Na putu sam sreo belog goluba koji je znao da prica, pitao me je sta ja radim sam u ovoj mracnoj sumi, rekao sam mu da sam se izgubio i da trazim put do svog sela. On mi je pomogao i odveo me do sela. i to je kraj moje price o velikoj pecini i belome golubu.

U planinskim prostranstvima, ovladavam veštinama neprimetnog kretanja, učim o tihom disanju i brzom prilagođavanju okolini. Vežbam usklađivanje sa svakim korakom, istražujući tišinu šuma i miris svežeg vazduha.