Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Most - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Most

First topic message reminder :

Most - Page 2 062444eb302d26b41cfb4928a69c387f

U senci visokih drveća i zgrada,ovaj most spaja srce sela. Likovi prelaze most kako bi ojačali veze i otkrili tajne koje čekaju u zelenim proplancima ovog sela.

Video je stranca koj se takođe diveo izgledu ovog mosta.Prisao mu je Shin i pitao da li se i njrmu sviđa odgovori pozitivno stranac.Svidelo mu se kako nije jedini koj ume sa prepozna nesto lepo kad ga vidi.

U razgovoru sa strance koj mu je rekao da je arhitekta lepo su se smejali.Rekao je da ovaj most bio planiran toliko dugo ali nisu mogli da mu nađu ko da ga izgradi.Dok bije dosao neki covek i pomogao radio je dano nocno na njega i zavrsio pre roka.Shin poce razmišlja ti ko bi tako nesto uradio malo je bilo neobično.

Ali nije bilo toliko bitno imali au most koj ae moze koristit to je dovoljno.Pita Shin kako je strancu kao arhitekta da li mu se sviđa i druge sitnice.Odgovori da je lrpo nije lose plata je veoma sobra a vreme koje trosis varira od svega.

Most građevina koja predstavlja najviše metafora.
Za mene most predstavlja mesto gde sam upozanao ovaj grad. I prvi put dobio ogromnu želju da se bacim u vodu. Dolazio sam ovde ranije da pecam nije bilo drugog izbora kad nemaš para ili kradeš ili se snalaziš trećeg nije bilo. Prađed mi je pričao kako su gradili ovaj most i kako je ovo najlepši most na svetu.