Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kan-ova Kuća.

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kan-ova Kuća.


Kan-ova Kuća. 574c67c1d8816141746e845f06ecc04d

Omanja kuća u kojoj živi Kan, malo je dalja od ostalih. Mala kuća sa par prostorija i malim pregledom na spolja. Zelenilo oko kuće jasno se može videti, dok je sami objekat malo sakriven u zelenilu. Dvorište nije toliko prostrano na strane, ali drveće koje ga okružuje jasno pravi razlike na prostor same kuće.


Dan je počeo, samim tim i Kan je morao ustati iz kreveta da se malo upozna sa samim svetom. Dok je ležao i razmišljao, pogled bi mu lutao po sobi. Ustaje polako iz kreveta, obukao se i postavio sebi da jede. Nakon završenog obroka, sredio je sve, obukao svoj ogrtač a potom napušta kuću zaključavajući je spolja. Zatim se uputi ka ulicama.


Konačno se dan završi, noć je pala dok se kretao ka ulazu u svoju kuću. Tiho je koračao do vrata, otključao ista a potom ušao u kuću. Zatvorio je vrata za sobom, svukao se. Obavio higijenu, te potom se zaputi ka svom krevetu. Pre nego što se izlegao ceo na krevet, izustio je jednu omanju.

Pa današnji dan je gotov. Čekamo sutrašnje akcije.

Nasmejanog lica, sklopio je oči. Polako utonući u san.


Otvorio je oči duž celog tela, soba mračna po njegovom običaju. Ustao je polako osvetljavajući istu. Obavljajući svoju jutarnju higijenu, završivši sa tim, obukao se te postavio sebi doručak. Nakon što je sve pojeo, vrati sve na svoje mesto govoreći.

Eh možda da malo prošetam, valja svariti sve ovo hehe.

Nakon toga krenu ka izlaznim vratima, otvorivši ih. Izašao je polako zaključavajući vrata za sobom, potom napuštajući svoje dvorište zaputio se dalje.


Jutro beše započeto, otvorio je oči veoma odmoran posle lepog sna. Svoje stvari sređene i spakovane ostavljene tik pored njega. Ustao je i obavio jutarnju higijenu, uzeo stvari te se obukao. Stavio svoje načare, nasmejao se i krenuo polako ka izlaznim vratima. Uzeo je ključ, te otvori vrata, zatvarajući ih za sobom, zaključao je ista te se zaputi svojim putem dalje.


Dok se noć primicala kraju, jutro novo započinje. Otvorivši oči, izležavao se u krevetu par minuta. Krenuo je polako da ustaje, krenuvši da obavi svoju jutarnju higijenu. Završivši sve jutarnje obaveze, postavio je sebi doručak, te isti na brzinu pojede. Obukao se u svoju svakodnevnu odeću te se zaputio ka ormariću pored vrati. Uzeo ranac i ključ ulaznih vrati, stavi ranac na leđa i izađe polako iz kuće. Zaključavajući za sobom napušta svoje dvorište, veoma lepo raspoložen.


Loše prospavana noć, dosta umoran otvorio je oči, ali ga je mrzelo ustati. Tišina u celoj njegovoj sobi, prozor koji je bio malo odškrinut mogao je čuti prelepi zvuk vetra napolju. Prebacio se preko kreveta na drugu stranu, i dalje izležavajući se. Ali to lenčarenje nije potrajalo baš dugo, kako je gledao u stalažu ispred njega mogao je da uoči papir.

Opet? A jeste naporan!

Mrsko govoreći znao je da mora na zadatak, nije mu se dalo više odmora. Prebacio se preko istog kreveta, ovog puta u sedećem položaju. Bio je gladan, tako da je i on sam znao da kada nešto pojede popraviće mu se i raspoloženje. Ustao je te se zaputio ka kupatilu. Obavljajući svoju jutarnju higijenu, kretao se ka kuhinji. Na stolu spremio sve za prvi obrok i krenuo da jede.

Pa, prijatno!

Nakon završenog obroka, posklanjao je sve i počisti lepo. Uzeo komad papira iz sobe, obuče se. Papir beše stavi u unutrašnji džep, i tako napuštajući kuću, rekao je:

Pa, hajmo polako dalje!