Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Odmaraliste "Izvor Sjajne Tisine"

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Odmaraliste "Izvor Sjajne Tisine"

Ovo odmaraliste smjesteno je usred netaknute prirode,nudi mir i opustanje.Okruzeno je sumom,a sredisnji dio cini bistri izvor cija voda nudi osvjezenje.Uredeno je s drvenim klupama.Unutar odmaralista imaju sobe s udobnim krevetima i jastucima.Odlicna hrana poput ramena i zelenog caja

Isao sam na misiju da istrazim vise o simbolima koje sam stekao ranije poslije misije otisao sam novo izgradeno odmaraliste "Izvor Sjajne Tisine"Cinilo se jako ugodno mjesto za pojest ili popit takoder i prenocit jako mi se svidjelo ovjde i sigurno planiram dolazit nekada ponovo

Put preko Yadonichi planine je bio dug, ali ga je Mitsui presao. Bilo je kasno da odustane od svog cilja nastavio je dalje, dok se polako smrkavalo Mitsui je u daljini video odmaraliste ,,Izvor sjajine tisine" i odlucio je tu da prenoci. Potom sutra da nastavi svoj put.

Sledeceg jutra, dok je Mitsui boravio u odmaralistu cuo je za mesto na kom su trenirale mnoge ninzde. Zvalo se ,,Hanatsu trening grounds". Odlucio je da ga poseti na putu ka zemlji vode.

Nakon sto je doruckovao Mitsui je spakovao svoje stvari. Pozdravio se sa osobljem koje ga je divno ugostilo i nastavio je put dalje ka Hanatsu trening grounds koje se nalazi duboko u sumi.

Samo sto sam to rekao vidio sam vodu. Skinuo sam se kao od majke rođen i lijepo okupao. Posle sam se obukao i malo pojeo sto sam sebi prije toga kupio. Nadam se da me nije niko vidio jer bi mi bilo jako neprijatno da me je neko gledao golog. Posle jela nastavak puta je bio zagaratovano dobar.

Tokom putovanja je prelazio bilo je dosta drveca i zbunja ali se uspeo proci.Srece odmaraliste pun mirisa hrane ali nije imao vremena da gubi bilo je oblacno ali ne previse.Nastavio je svojim putem ubrzanim koracima do odredjene lokacije.

Videvsi sumu i granje je znao gde nije mu bilo puno potrebno da dodje do kuce zatim je nastavio ravno bilo je toplo dosta i miris lep laganim koracima prolazio kroz gustu sumu.

TRazio sam dugo prenociste koje je mirno i u prirodi . Jedan drug mi je predlozio ovo prenociste,odlucio sam da odem da vidim kako to izgleda i da se dogovorim. Svidjelo mi se to sto je u sumi i sto je mirno cuju se samo zvukovi zivotinja . Odlucio sam da prenocim tu 6 noci i da treniram u mirnoci. Ovo odmaraliste je super!!!

nakon sto sam se vratio iz bolnice odlucio sam da dodjem u ovo nko odmaraliste sa mnogo tisine dok mi se bar ne izleci ruka tako da sam ostao tu nedelju dana i krenuo dalje kako bih jos vise trenirao

Isao sam kroz sumu sav umoran od dugog puta,ali vidio sam da se tu nalazi prenociste.Otisao sam u njega rezervisao sobu i otisao sam da se odmorim.Saznao sam da ne daleko odavde ima i mjesto za treniranje pa cu malo kasnije vjerovatno otici tamo.

Krenuo sam na misiju ali sam malo zastao da se odmorim i ugledao sam ovu lokaciju i dosao ovde da vidim o cemu se radi posle toga sam nastavio svojim putem do misije nadajuci se da cu lepo proci na misiji

Krenuo sam na misiju i kada sam prolazio šumom primetio sam da je malo ublje u šumi neka kuća.
Otišao sam tamo u nadi da će mi neko dati čašu vode jer sam bio baš zedan.
Na kraju se ispostavilo da je to odmaralište ponudili su me da ostanem i prenoćim jer je već skoro bio mrak,prihvatio sam i prespavao tu.Sutradan sam nastavio svojim putem.

Kretajuci se ka misiji Aoto je stigao do svoje prve destinacije to je bilo odmaraliste usred netaknute prirode. Aoto je odlucio da sjedne na jedan panj. Razgledajuci okolinu uocio je jedan izvor do kojeg je otisao da se malo umije, takodje je vidio sobe ali nije htio da trosi vrijeme vec je odmah nastavio dalje
"Volio bih da imam vise vremena da uzvam u ovoj prirodi ali ne mogu da docekam da pronadjem one nitkove" pomislio je Aoto i izasao iz odmaralista .

Ishimoto nije dugo putovao i već se htio odmoriti. Nije da se umorio, samo je htio da malo razvuče ovu svoju avanturu, da uživa u njenom ukusu, da nahrani svoje oko različitim iskustvima, scenama i prizorima koje će doživjeti ne samo na svojoj misiji, već i na svim lokacijama kroz koje mora proći kako bi došao do svog cilja.


Našao je ponovo neki miran kutak u odmaralištu, daleko od svih. Izolacija je, uz pušenje, isto bila njegova loša navika. Uzeo je vegetarijanski ramen i zeleni čaj, njegova standardna kombinacija.

Nakon misije došli smo do odmarališta gde smo odlučili da zastanemo i odmorimo se "Hej muro kakva ti je bila današnja misija?"upitao sam ga sa znatiželjom jer ja imam još jednu misiju posle ove da odradim za selo i posle toga čunin ispiti ovaj put moram da proćem te ispite,a i dalje sam pod utiskom misije al ću to da pustim da ode.

Pa dobra je bila nije bilo lose za nas dvojicu da se borimo protiv toliko chunina, zanimljivo je bilo mislio sam u sebi kako jedva čekam da idemo u nove avanture Kaneko i ja.

Stao je na istom odmaralištu da malo predahne iako je bio nadomak stare provincije. Uskoro će nastaviti dalje. Mada cijela stvar je bila malo smiješna što se sada mora vraćati. Malo je razmišljao o ovoj slučaju. Da li je to bila sudbina sto ga je zvala da se vrati?