Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ototsu Ramen - Page 8

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ototsu Ramen

First topic message reminder :

Ototsu Ramen - Page 8 484dbeb179fa3ec50ff7764f1232af48
Dobrodošli u "Ototsu Ramen", gde se svaki zalogaj pretvara u jedinstvenu harmoniju ukusa! Naša ramen radionica je mesto gde se savršeni rezanci sreću sa sočnom supom i pažljivo biranim sastojcima kako bi stvorili ukusan doživljaj.Ovde nije samo reč o hrani, već o putovanju kroz raznolikost ukusa i mirisa koji čine naš ramen nezaboravnim.

Nakon trećeg ramena, i dalje sam bio gladan. Dok sam naručivao još jedan obrok, čuo sam poznati glas. Pogledao sam momka koji me je prijatno pozdravio, ali ga nisam mogao odmah prepoznati. Nakon što je nastavio pričati, shvatio sam da je to Kansuke. Upitao sam ga: Gde si brate? Šta ima?, dok sam posmatrao koliko se promenio.

Nista vala.Bio sam gladan a jer sam nov pitao sam ove momke za neki restoran.Oni su mi pokazali ovaj i pozvali sa njima pa sam dosao.Da te upoznam ovo su Kaneko i Muro.Ti kako si sta radisOdgovorio sam sa smeskok na licu jer sam bio jako srecan sto sam ga sreo.Sjeli smo pored njega i narucili ramen.

Usli smo u restoran sa nasim novim drugom, izgleda da su se nasla 2 stara drugara, pruzio sam mu ruku i predstavio se Ja sam Muro drago mi je, kako se ti zoves? gledao sam ga i odmeravao sam ga od glave do pete, delovao mi je interesantno pa sam zeleo bolje da se upoznam sa njim...

Stigli smo napokon koliko je Muro puta promašio put mada nema veze iskreno samo ću da pozdravim ovog novog lika "Pozdrav ja sam Kaneko,da li bi mi se pretstavio" pitam se kako li će ovo da prođe jer do sada nisam imao dobrog iskustva sa upoznavanjima.

Dok sam pričao s Kansukeom, dva momka su prišla zajedno s njim. Izgleda da su Kansukeovi prijatelji. Prijateljski su se predstavili i pružili mi ruku. Zatim sam se i ja predstavio: Zdravo, ja sam Hiroto, Kansukeov stari prijatelj. Drago mi je.

Ispricao sam se malo sa Hirotom i uzeo da jedem.Toliko sam bio gladan da sam pojeo 4 porcije ramena.Kad sam to pojeo pitao sam Muroa iz kojeg si ti klana? Pitao sam se sta bi mogao da mi odgovori jer kad sam mu rekao da sam iz Uciha klana samo mi se nasmejao.

Gledao sam ih i uzivao u razgovoru sa njima upitao me je koji sam klan, sa osmehom sam mu rekao Uchiha! ponosno sam ga gledao i smeskao cekajuci njegov odgovor na to sto sam uchiha klan kao i on...

Kad sam cuo da je Uciha bilo mi je jako drago da upoznam nekog kroz koga protice ista krv kao i kod mene.Rekao sam mu sa smeskom na licu Drago mi je da smo iz istog klana.Jer sam morao da idem da polazem za Genina rekao sam Moram da idem kuci vec jer planiram da polazem za Genina izvini te

Vazi bilo mi je drago pa se nadam da cemo kasnije da se vidimo i srecno sa ispitom, moramo i mi da krenemo izlazeci iz ototsu ramena i krenuli smo nazad u muzej da zavrsimo i prolepsamo muzej...

Dok je krenuo da izlazi, zaustavio sam Kensukia i rekao: E, čekaj, moram i ja da krenem na Genin ispite, razmišljajući o tome kako sam potpuno zaboravio zbog čega sam uopšte prešao ovaj ogroman put kako bih došao ovde

Hiroto me je zaustavio i rekoa da i on mora za genina pa smo krenuli zajedno da uz malo srece polozimo test.Nakon sto sam se pozdravio sa svojim novim priljateljima Hiroto i ja smo krenuli.Bilo mi je jako drago sto necu ici sam.

Agrom je dosao u cuvenu Ototsu radnju ,uzivao je u radnji i pre svega hrana je bila odlična malo je odlučivao sta ce uzeti ali tada mu je konobar dosao i on je rekao:Zdravo,dacete mi porciju vaseg najvećeg i najboljeg ramena(rekao je). Hrana je bila odlična i konobar preljubazan...

Od istraživanja sela sam ogledneo pa sam prvi put od kada sam ponovo u selu otišao da jedem ramen,ovo mesto mi puno znači jer sam ovde dolazio kao mali sa svojom porodicom.

Konačno sam našao ovaj restoran tražio sam ga veoma dugo,pitam se da li se hrana promenila od zadnjeg puta kada sam bio ovde,usluga je bila veoma prijatna a i ramen je bio mnogo dobar,nije mu se promenio uopšte ukus od zadnjeg puta,kada sam jeo sada planiram da se vratim kući.

Kada sam stigao na ramen, osetio sam mirisne arome koje su me dočekale dok sam ulazio u restoran. Uživajući u toplini i udobnosti, naručio sam svoje omiljeno jelo. Činilo se da svaki zalogaj nosi sa sobom ne samo ukusnu hranu, već i udobnost i zadovoljstvo. Dok sam jeo, osećao sam se kao da se sav moj trud i naporan rad isplaćuju u obliku ovog jednostavnog, ali izuzetno zadovoljavajućeg obroka.

Nakon intenzivnog treninga u dojhu, osjećao sam se iscrpljeno, ali i zadovoljno. Osjećaj zadovoljstva bio je posebno naglašen kada sam se odlučio svratiti u omiljeni restoran ramena u blizini.Ulazak u restoran donio je olakšanje, jer je poznati miris dimljene kokoši i egzotičnih začina odmah obuzeo moja osjetila. Osjećao sam se kao da se vraćam kući nakon iscrpljujuće misije. Kada sam sjeo za stol, konobar me srdačno pozdravio, znajući da je ramen nakon treninga upravo ono što mi treba.
Nakon brze narudžbe, jedva sam čekao da mi donesu toplu zdjelu ramena. Kad je konačno stigla, juha je izgledala božanstveno, a miris je oduševio moja osjetila. Zaronio sam žlicom u vrelu juhu, osjećajući kako me toplina obuzima iznutra.
Svaki zalogaj ramena podsjećao me na snagu i odlučnost koju sam pokazao tijekom treninga. Osjećao sam se obnovljeno i spremno za nove izazove koji su me čekali. Nakon što sam pojedao posljednji komad, osjećao sam se osvježeno i spremno za sve što će mi donijeti sljedeći dan.