Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Restoran - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Restoran

First topic message reminder :

Čim zakoračite u ovaj restoran dočekuje vas topla atmosfera i prijatno osoblje. Muzika svira u pozadini, stvarajući stvarno prijatan ambijent. Zidovi su ukrašeni crtežima, a police su pune suvenira.  U restoranu najpopularnija hrana je sushi, a i ramen koji se poslužuje u velikim, ukrašenim činijama.
Restoran - Page 2 Arseniy-chebynkin-restran-sunset

Posto sam sjedio sam , dosadilo mi je knjigu da citam, ugledao sam na stolu pokraj mene sjede 2 momka i razmislam da ih pitam da se pridruzim , i ja krenem ka njihovom stolu i predstavim se “Zdravo ja sam Uchiha Zindo , mogu li da vam se pridruzim?

"Naravno zovem se Takuma, nisam mogao da ne primjetim da čitaš knjigu koja je ako nije tajna?"
Odlučim da napravim neku priču dok čekam svoj obrok možda u budućnosti dobijem dobrog trening partnera iz ovog susreta

“Ma kakvi nije tajna , knjiga se zove Icha Icha od Jiraiya Senju nije losa knjiga , ima dosta zanimljivh dogadjanja , a ima ono sranje momensta koji su dosadni, ovi avanturisticki djelovi su najjaci uskoro je zsvrsavam ,onda cu da procitam Trio de ases.”

"Hmm ljubitelj sam čitanja u svoje slobodno vrjeme ali u glavnom knjige koje opisuju život ninji, zato sam pitao zvuči interesantno definitivno ću pročitati."
Dok sam pričao stigla mi je moja narudžba.
Moj stomak mi nebi dozvolio više da otvaram usta osim za jesti.

Dok sam završavao sa svojim jelom odlučio sam da ga pozovem da trenira samnom neki drugi put.
"Znaš ako si ti za mogli bi smo da treniramo zajedno primjetio sam da treniranje sam više nedoprinosi kao što je znalo."
Nadam se da je i sposoban koliko izgleda da je.

Spreman da idem ustajem i ostavljam mu lokaciju ako odluči da je spreman da izučavamo tehnike ninji mojim tempom.
Treniranje sa slabićima je gubljenje vremena nadam se da može da povuče svoju težinu.
"Možeš me naći u mojoj kuću do 9 sati ujutro dodji kad si spreman."
(Kuća od Takume)

Sa zeljom da isproba ovaj restoran i njegovu hranu Agrom je ovdje napokon dosao ovoga puta je dosao sasvim sam. Razmišljao je sta ce da uzme da jede ali kada je konobar dosao rekao je:Zdravo,ja cu biftek ako moze a za lice cu uzeti samo vodu. Hrana je stigla i bila je super a konobar preljubazan.

Prvi put sam došao u ovaj restoran,na izgled mi se svideo kako izgleda,kada sam došao usluga je bila veoma prijatna,doručkovao sam i krenuo ka kući,hrana je bila izvanredna.

Konačno smo stigli u restoran nadam se da sam izabrao pravi restoran pitam se šta da naučim,usluga mi deluje ljubazno,jako sam ogladneo valjda će hrana biti dobra "Ja ću jedan ramen sta ces ti Tsumi?"

Deluje mi kao ugodan i skockan ambijent, izgleda da me je odveo na pravo mesto.Takodje osoblje deluje jako ljubazno, deluje mi kao da ce klopa biti izvrsna.Da vidimo meni, ramen mi se cini dobar, on zeli isto tako da cu ga uzeti i ja.
"Moze, i ja cu ramen takodje.,"

Konačno smo jeli hrana je bila stvarno izvrsna,nadam se da ću se vratiti ponovo u ovaj restoran i osoblje je bilo veoma ljubazno,a sada nakon što smo dobro jeli krećemo na misiju "hrana je bila izvrsna,sada krećemo na misiju "

U restoranu "Goss" je pojeo svoju porciju ramena, nakon ne tako duzeg vremena razgledanja enterijer restorana je zabio desnu ruku u svoj desni dzep i trazio jos nekoliko "Yen" da bih sebi kupio jos jednu porciju ramena.(Goss se od jedne porcije nije najeo) Nakon toga narucio je svoju drugu porcije te ujedno i istu platio svojom ustedjevinom. Kada je zavrsio svoj ramen odlucio je da izadje iz restorana i da ode malo da razgleda grad.

Nakon iscrpljujućeg treninga, odlučio sam nagraditi sebe posetom omiljenom ramen restoranu u gradu. Koraci su mi bili umorni, ali srce je bilo ispunjeno zadovoljstvom zbog napornog rada koji sam uložio. Ušavši u restoran, dočekao me miris toplih i aromatičnih supa. Smešten za stolom, naručio sam svoje omiljeno jelo. Dok sam se uživao u svakom zalogaju, osećao sam kako mi se energija vraća, spremajući me za nove izazove koji su predstoje.