Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Academy - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Academy

First topic message reminder :

Academy - Page 2 School

Akademija se nalazi u centru sela, kroz ovu skolu je prosao Hiroshi Senju, u ovu skolu svake godine 1000 ucenika...

''Ulazi u akademiju te istu razgleda''
Wau Gio ovo je novi pocetak za nas ortak, idemo u nove avanture!
''Prilazi kod ostalih ljdi iz akademije te krece da trazi pomoc.
Cao, ima li koga? Nov sam ovde pa ako mi neko moze pomoci.

Ipak idemo odavde znam mesto de cemo ic Gio! idemo naa.. Shuriken Training Fields tamo cemo vezbati.
                                                                                   ''Isora gleda u svoju malu mapicu gde da krene ka planini, razmislja kuda da ide.
                                                                                      Idemo istocnim putem docemo brze hajdemo Gio!
                                                                                     ''Isora i Gio odlaze sa akademije te se zapucuju ka Shuriken Training Fields.

Setao sam gradom i naisao sam na ovu akademiju,cije sam i sam bio clan pre nego sto sam se odselio,mnogo toga se promenilo u akademiji,uglavnom vratlilo mi je nostalgiju jos od kada sam bio dete.

Stigao sam do Akademije nakon dugog putovanja kroz grad. U srcu mi je pulsirala uzbuđenost dok sam čekao na početak Genin ispita. Nisam bio okružen svojim vršnjacima ali to mi nije bio problem sto sam malo kasnio jer sam se dobro spremio za ovo. Ovo je trenutak koji sam čekao čitav život.

U srcu mi je lepršalo uzbuđenje dok sam koračao prema učionici gdje ću polagati Genin ispit. Koraci su mi bili čvrsti, ali srce mi je lupalo brže sa svakim korakom. Bio sam spreman da pokažem svoje veštine i hrabrost pred instruktorima. Ovo je bio trenutak koji će odrediti moju sudbinu kao veliki ninja...

Sa uzbuđenjem u grudima, seo sam na svoje mesto u učionici. Sve je bilo spremno za početak ispita, ali instruktori još uvek nisu stigli. Gledao sam unaokolo, osećajući nervozu kako raste u meni. Svaki trenutak čekanja činio se kao večnost dok smo svi nestrpljivo čekali da se vrata otvore i počne naša avantura kao mladi ninja.

Uzbudjenje u meni je sve vise raslo,nisam mogao da docekam da polazem test,razmisljajuci u sebi sam obnovio sva pitanja koja ce da budu na testu i konacno je instruktor dosao i objasnio nam na brzinu sta treba da radimo i podelio testove.

Konacno sam nakon neke krace distance od moje kuce stigao do akademije.Pritisak mi je sve vise rastao sto sam se priblizavao, ali shvatio sam da bez rizika niko ne moze postati uspesan sinobi.Ulazim u akademiju i lutam pogledima ka ucionicama kako bih nasao upravo tu u kojoj sam ja rasporedjen.

Konacno sam se na tren barem malo opustio, ipak pogledavsi ucionicu i dosta njih iz akademije, pritisak je ponovo poceo da mi raste.Skroz sam se bio unervozio ali na kraju nisam dopustio da me to omete od mojih krajnjih ciljeva.Ovo su bili trenuci koje sam prizeljkivao skoro citavo odrastanje u ovom selu koje krasi bogata istorija.Ulazim u ucionicu i sedam na mesto.

Sensei ide od ucenika do ucenika i deli testove.Tenzija u meni sve vise raste ali sam svestan svojih mogucnosti.Cini mi se da sam okruzen buducim veoma talentovanim i vestim borcima koji ce zajedno sa mnom, nadam se, uciniti sve kako bi ovo selo brze napredovalo.

Napustam ucionicu i nestrpljivo cekam rezultate, veoma sam optimistican s ozbirom da su mi pitanja veoma dobro legla slozno s tim da sam cesto obnavljao bas te lekcije.Odlazim sa vrata akademija i sada se setam ulicama ovog sela i uzivam u melodijama koje dolaze iz kljunova ptica.