Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Stara Vetrenjača

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Stara Vetrenjača

Na sredini široke, zelene livade uzdiže se stara vetrenjača sa šarmantnim izgledom, dodajući pejzažu dodir tradicionalne lepote. Ova vetrenjača postavljena je pored reke koja je tu prolazila, pružajući joj prednost da uhvati sveže povetarce sa svih strana. Oko nje se može videti bujna trava, cvetovi i možda po koji drveni stol sa klupama, pružajući prostor za opuštanje. U blizini vetrenjače mogu se čuti blago šuškanje vetra kroz travu i cvrkut ptičica iz obližnje šume koje uživaju u ovom mirnom okruženju. Ovaj mirisni ambijent sa svežim vazduhom i zvukom prirode doprinosi opuštajućoj atmosferi.Stara Vetrenjača Wang-wei-5

Već duže vreme razmišljam da trknem do stare vetrenjače da proverim u kakvom je stanju i možda zamenim neki deo.
Dok sam šetao imao sam čudan osećaj kao da me neko posmatra, ali sam se što više fokusirao da stignem do vetrenjače.

Kada sam konačno stigao nakon svog onog pešačenja zapravo vetrenjača nije bila u toliko lošem stanju, trebalo joj se zameniti nekoliko dasaka i jedno krilce vetrenjače. Kada sam pokušao da otvorim vrata kako bi video unutrašnjost ove vetrenjače kvaka se polomila. ''Dodjavola, kako sad da udjem unutra''

Krenuo sam da idem okolo tražeći možda neki odkškrinut prozor ali ga nije bilo. Medjutim iz šume pored začulo se šuškanje među drvećem što me je jako zabrinulo. ''Ima li koga'' Poviknuh u nadi da neko odgovori.

Dok sam šetao ugledao sam jednu staru vetrenjaču. Delovala mi je interesantno, a pored nje sam video i jednog momka koji je izgleda pokušavao da udje u nju.Video sam da me je momak dozivao i izgledao mi je kao zanimljiva osoba i hteo sam da ga upoznam.Momak je bio mojih godina njegove oči bile su  ispunjene znatiželjom dok sam prilazio."Zašto pokušavas da uđes u Staru Vetrenjacu" upitao sam ga.Želeo je da renovira staru vetrenjacu koja je bila od njegovog dede.Pitao sam ga da mu pomognem oko tome i složio se.Morali smo prvo da popravimo kvaku da bi usli, a zatim zamenili polomljene daske.Dok smo renovirali staru vetrenjacu niotkuda odjednom smo bili opkoljeni od strane 3 nindzi

(Noseći masku preko lica) ''Hej, vi možete li nam pomoći oko jedne misije?'' reče jedan od nindzi. ''O kakvoj misiji je reč?'' upitao sam radoznalo. ''Cilj ove misije je pronaći izugbljeni artefakt u šumi'' odgovorio je ninja. ''Krećemo, nemamo vremena za gubiti'' uzviknule su sve 3 nindze. Kada smo stigli do šume, sumrak je već počeo padati, prigušujući zvukove okoline. Nindze su se kretale tiho ali brzo, dok smo Ja i Raiden pažljivo pratili. ''Prema informacijama ovde negde u blizini bi trebao postojati hram'' reče šapujući jedan od nindzi. ''Mislim da vidim hram'' reče Raiden. Moramo se paziti čuo sam da je hram pun zamki i tajni. (Ulazimo u hram) ''STANI'' poviknuo je jedan od nindzi. Da sam pošao još jedan korak ka napred strela bi mi prošla kroz mozak. Posle nekog vremena smo stigli smo u prostoriju punu čudnovitih artefakata, a naš cilj je bio jedan od njih. ''Evo ga mora da je on'' uzviknuo sam. ''Zašto misliš da je baš taj'' upitao me je Kiyomi.   ''Zato što izgleda drugačije od drugih'' rekoh mu dok smo pažljivo podigli artefakt. Nakon što smo uzeli artefakt, nindze i mi smo se povukli iz hrama i vratili kod stare vetrenjače kako bi je preuredili i renovirali.

Vetrenjača će postati naše skrovište i mesto gde ćemo čuvati ovaj artefakt. Verujem da će nam njegova moć biti od koristi u budućim misijama", rekao sam dok smo se vratili.
"Slažem se sa Raidenom. Artefakt ima neku posebnu energiju. Važno je očuvati ga od zla i iskoristiti njegovu moć mudro", odgovorio si. "Trebaće nam dodatno vreme da istražimo sve njegove tajne."
Nakon što smo uspešno renovirali vetrenjaču, postala je naše tajno uporište, spremno za nove avanture.

Dok sam preuređivao, a ujedno i čistio ovo mesto ispod svog onog đubreta nalazio se kovčeg kome je bio potreban ključ kako bi saznao šta se nalazi u njemu. Nažalost nisam imao ključ, a i nisam znao o kakvom se tačno ključu radi. Na toj gomili djubreta koja je prekrivala kovčeg bio je papir na kome je pisalo ''Da bi kovčeg otvorio, moraš me pronaći'' Razmišljaću kasnije idem kući.

Dosao sam do ove prelepe livade, kod koje je ova stara vetrenjaca sa prelepim izgledom, dodajuci izgledu ove tradicionalne lepote. Vetrenjaca sa svojim starim izgledom smestila se uz samu reku koja ide svojim putem dok prolazi pored nje pruzajuci joj prednost da uhvati sveže povetarce sa svih strana. Yami Kawa.

Ahh Dugo nisam bio ovde vraca mi stare uspomene.

"Hitomi  prati me do vetrenjace" rekao je Raiden."Haruki je morao da ostane u restoranu jos koji dan pa ce nam se pridruziti."

Pre nego sto udjemo unutar vetrenjace prvo da ti pokazem staro mesto za trening koje smo imali iza Vetrenjace.

*Pratim te * odgovori Eien

Ja mislim da nikada nisam bio ovde ,ti cesto dolazis ovde ?
*Upita Raidena Eien *

Stvarno ? *Zacudjeno gledam Raidena* Ovde postoji trening poligon ? *Zacudjeno upitam raidena *

"Zadnji put sam bio ovde pre nego sto je Haruki otvorio restoran" rekao je Raiden.

"Trening Poligon je ekstra ovde sam uspeo da savladam 2 tomoa sharingan po prvi put!" Ovde imas svakakih oruzija oprema i stvarcica za trening.

U daljini mozes pogledati Skroviste tri ninja i kod njih je artifakt ali necemo da zurimo mogu jos da ti pokazem oko poligona!

VIdim da je vetrenjaca malo sredjivana jesi li ti to uradio ? * Upitam ga*

Stvarno ? JA Obicno treniram na suriken terenu sa moim prijateljem iz drugog clan Oto-m *Rekoh mu*

Vidim skroviste ,ali mislim da je bolje da sacekamo Haruki-a ,ne mozemo ih sami srediti *Rekoh raidenu malo tisim glasom*

Posle nekog vremena, pojavio se jos neko na toj livadi, bio je to Ototsu

Stara Vetrenjača F67d09150f1336a4f9b3d9c8ed1dc686

-Pozdrav momci, zacuo sam buku pa sam odlucio da proverim sta se desava, vecinu sam video, licno me ne interesuje vas artifact koji imate, ali ako vam treba jos neko za trening, MOZE BAJO!-

Ototsu trening ne odbija, jer kako jedna izreka kaze:

"U srcu mogućnosti, u duši strasti, svaki trening je korak ka snazi, a ljubav prema trudu je most ka vrhuncu."

( Par dana kasnije sam došao ispred vetrenjače )

Stara Vetrenjača Anime-kabuto-yakushi

Gde li su Raiden i Hitomi kad mi trebaju... Ostavio sam Raidenu papir koji bi trebalo da mi pomogne da otvorim kovčeg ali na papiru nema ničeg pametnog što me može asocirati na pomoć, kako glupo ( Uzdah ) Do tada ću sesti na klupicu i opustiti se u ovom prelepom prizoru na reku, a i na ovu proširenu livadu koja daje šmek pejzažu.

Uzviknuo sam "Haruki" dok je on sedeo na klupi sam. "Dolazi ovamo moramo da se spremamo da uzmemo artifakt od onih 3 ninja!"

Moramo da budemo spremni za 3 ninje cuo sam da su jako ojacali poslao sam 10 dobrih ninji i svi su bili eliminisani."Moramo da ih uhvatimo u Genjutsu pa da ih napadnemo" predlozio je Raiden.

Ototsu, sedevsi sa strane je odlucio pomoci svojim saborcima u potrazi za ninjama, rekavsi:

-Momci ako vam treba pomoc, racunajte i na mene,znam da moje vestine mogu biti korisne u ovakvim situacijama-


Stara Vetrenjača 4867787c19722b4f7176871d8244878e

*Udarim Raidena po glavi * Sto mi se deres uz uvo kada vidis da smo mu blizu nema potrebe za galamom

Da li neko od nas ima neki Genjutsu u koji moze da uhvati makar jednog ..dok se mi pozabavimo sa ostalim dvoicom ? *Upitam ih*

Ja nažalost nemam, ali mogu da ih udaram rukama i nogama makar, ( Rekoh smejući se ) Ako se slažete jedan od nas će jednom nindzi odvući pažnju, dok neko ne dotrči i udari ga u potiljak da bi ga onesvestio, a ove ostale nindze bi trebali da prebijemo, valjda nisu jači od nas 4? ( Rekoh uzdihući )

"Ja cu im obratiti paznju mojim sharinganom a vi im se priblizite."
Hitomi probaj shurikenima prvo da ih napadnes ako nece idi na snagu  preporucujem to i vama Haruki i Ototsu.
Krenuli smo ka ninjama i znali su da dolazimo,cekali su nas hteli su da urade iznenadni napad ali su promasili ja sam odmah krenuo da im obratim paznju sharinganom.
#card1366 #card2

( Jedan od nindzi mi se približavao s ledja ) ''Pazi HARUKIIII'' viknuo je Hitomi, nindza mi je prilazio s ledja sa katanom.. Srećom me je upozorio na vreme pa sam uspeo da se odmaknem. Dok se Raidon pozabavljao sa jednim od troje nindza.

Stara Vetrenjača Anime-kabuto-yakushi

( Brzo, ali pažljivo vadim iz pojasa 3 šurikena i precizno bacam 2 od njih koji su uboli nindzu u stomak dok je ovaj prvi odlutao medju drveće )

''Brzo sam dotrčao do tog nindze i pitao ga gde su sakrili artefakt?'' Na to pitanje, odgovor dobio nisam jer je umreo... Za to vreme se raidon izborio sa svojim nindzom, dok je treći nekako pokušao da pobegne..

Medjutim odjednom treći nindza se prišunjao Himotiju s ledja ( Uzima kunai i približava ga grkljanu ) ''Neeeee, stanii'' ( Uzviknuli smo Raiden i Ja )

''Ni korak napred ili će vaš prijatelj prosuti dosta krvi''

( Rekao je nindza ) Srećom mu se s ledja pojavio momak koji nam je malopre ponudio pomoć i pribio svoj kunai grkljanu nindze. ''Ako ne baciš taj kunai bodež na zemlju ti ćeš prosuti krv, a ne on'' Nindza je morao da pusti svoj kunai da ne bi nastradao. Nakon što je bacio svoj kunai bodež iskoristio sam jutsu mog klana da ne bi mogao da pobegne.

Bacam jutsu pod nazivom ''Black Paralysis Control'' ( Sada kada sam izveo ovaj jutsu, mom protivniku je onemogućeno pomeranje ili bežanje )

#card1186                                            

Nindza koji je uspeo da uhvati treceg nindzu iza ledja je bio niko drugi nego Ototsu, koji je mudro nadgledao situaciju iz senke, cekajuci svoj pravi trenutak da napravi prednost za njegov tim.

Stara Vetrenjača 690051e1ae4afd343aca8e8c2788d1ab

-To se desi kada pokusas napasti ljude iz mog sela-
Rekao je Oto nakon sto je oborio treceg nindzu na pod

-Tebe znam iz vidjenja, ali ti se nikada nisam pretstavio, ja sam Ototsu i sandor klana-
Rekao je pruzeci ruku svom saborcu

Drago mi je, ( Pružam ruku nazad )  ja sam Haruki možda me poznaješ držim restoran u selu. Čuo sam da si i ti otvorio lokal u selu, ali nisam imao prilike da dodjem i lično te upoznam stalno dolaze mušterije sa misija, pa ih moram usluživati. ''Kako ide inače biznis Oto, ako te mogu zvati tako?'' upitah ga radoznalo. Lepo si oborio tog nindzu dok je bio pod mojim jutsu.

Stara Vetrenjača 6d4a32f8740b1f88fd372b98f52d5135

Posle bitke smo pazljivo smo se kretali kroz sumu,sve dok nismo nasli njihovo skroviste.

Ispred njega su bile 2 nindze koje su pazile ulaz,Ototsu i Hitomi su privukli paznju nindzama dok smo Ja i Haruki pazljivo usli u skroviste bez da nas primete.

"Gde cemo sad" upitao je Haruki.
"Potrazicemo celo skroviste u nadi da nadjemo artefakt" rekao je Raiden.

Dok smo se, pažljivo kretali kroz skrovište u nadi da nadjemo artefakt pre sumraka, ugledao sam jedan otvor koji je izgleda vodio do podruma bio je u uglu jedne sobe koja nije bilo mnogo osvetljena ali se pak moglo šta videti u njoj.

''Raidene idemo u ovu sobu u njoj imamo jedan prolaz koji vodi do podruma''

Rekoh mu šapujući da nas nebi neko primetio . ( Polako smo se približavali tom prolazu iz kog se prostirala neka svetlost ) Kada smo ušli unutra imali smo šta i da vidimo unutra je bilo mnogo artefakta ( Osećam se kao da sam u muzeju )

''Hajdemo da pokupimo naš artefakt i da idemo odavde''

Rekao je Raiden. Polako smo gledali dok nismo uočili artefakt koji nam je potreban, uzeli smo ga i polako krenuli da izlazimo iz podruma. Na ulazu su još uvek bile nindze ( Polako smo im prišli i uboli našim kunai bodežima ) gotovi su sada možemo da se nadjemo sa ostalima i pokušamo da otvorimo kovčeg

Stara Vetrenjača Tumblr_m3g6cbhidn1r48nrko1_500

Pao je mrak a Ja i Haruki smo se šetali kroz šumu dok nismo došli do vetrenjace.
"Verovatno su unutra" i dočekali smo ih kako zderu piletinu.

Upitali smo ih "A malo za nas?"Ototsu nam kaze "Imate još jedno celo pile" punjenih usta.
Posle jela smo rekli da smo našli artefakt ."Da proslavimo jer smo nasli artefakt sada vas svo troje ujutru castim u restoranu" rekao je Haruki

"Ali prvo da otvorimo kovceg" dobacuje Raiden (pitam li se sta ce li biti)

Kada sam približio artefakt kovčegu on je svetleo sve više i više. Kada sam ga približio dovoljno blizu ključaonica je pukla ''Auuu, ovaj artefakt mora da poseduje neke posebne moći'' rekao je Raiden. Kada sam otvorio kovčeg u njemu je bilo puno Ryoa i slike mog dede. Ljudi da li se slažete da ryo podelimo,a ja ću slike dede odneti kući i staviti na policu. ( Polako uzimam ryo i svakome dajem po 1000 ) I polazim kući.


Stara Vetrenjača Anime-kabuto-yakushi

Šetnja je za njega bila jako duga, ali umor ga nije uopšte dostizao. Nakon nekog dužeg koračanja kroz zeleno prostranstvo on je naišao na staru vetrenjaču. Tu je jednostavno morao da stane i da je dobro osmotri, nekako je sve izgledalo skladno. Zadržao se tu nekoliko minuta i onda je nastavio dalje.

Na putu kiući opazio sam ataru vetrenjaču,gledajuć je podsetio sam se svega šta se desilo i to kako ću da budem grđen jer nisam
doneo hranu na vreme,kada san se trgo iz tog prisećanja nešto još gore mi je zapalo za oko a to je da ni ovde nije bilo nikog pa čak ni radnika ili lutalica šta se dođavola dešava,zanemari ću i ovo moram da stignem kući
"AAAAAAAAAAAAAAAA!!".

Setam ti ja tako i naletim na veliku zelenu livadu i vidim staru vetrenjacu i kad ono neki covek trci vice aaaaaa zaustavim ga ja i kazem e cao ja sam Azure i pitamga zastoto toliko trcis i vices aaaaaa