Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ukleta Kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ukleta Kuca

Ukleta Kuca  Yami-Shibai-Wallpaper-500x313

U gustoj noci, gdje sjenke plesu sa mjesecevim svjetlom, gdje se svakim korakom priblizava smrt.

Kruze price da u toj kuci zive duhovi i demoni. Ali sta se u toj kuci krije je nesto mnogo strasnije,

Ninja od kojeg se krv ledi Nastuo Tsukada. 

"Gledam ljude kako prolaze pored moje kuce, razmisljam da li oni znaju koliko je njihov kraj blizu, jedan pogresan korak i niko vise nece cuti njihov vrisak, poziv u pomoc ili bilo kakav zvuk."

  Mnoge stvari prolaze kroz glavu, da li je zbog samoce ili zbog same atmosfere u kuci, Natsuo radi mnoge stvari da ostane psihicki normalan i smiren ali to polako prestaje da radi. Strah u njemu da ne izgubi kontrolu postaje veci i veci.

Dok je Natsuo razmisljao zacuo se neki zvuk, KUC KUC, to nije bilo ocekivano i nikad se nije dogodilo, mnogo stvari je proslo kroz glavu "Sta se ovo desava, da ga ubijem ili da probam da se sprijateljim" Odluka je bila donesena, Posle 10 sekundi Natsuo se vraca sa glavom od neduznog komsije.

U ovom selu Natsuo ima samo jednog druga, previse je reci druga, dijete koje se ugleda na Natsua i on bi uradio sve da mali bude na sigurnom.
Najveca banda u selu je dobila ideju, zbog smrti njihovog prijatelja na vratima Natsua Tsukade, oni odlucuju da kidnapuju djecaka.

Natsuo bez ikakvog razmisljanja upada u kamp bande sa jednom misli u glavi, sutira glavnog negativca i zabija ga u zid. Natsuo odma pogadja kunai u ruku i shvata da nije dovoljno jak da ih sve ubije, hvata dijete sa drugom rukom i bjezi iz kampa kao i iz sela. Ne moze prestati da razmislja o tome kako je preslab i zeli da ojaca i ubije citav kamp.

posle nekoliko dana kazuhiro se zaputio u drugo selo
i kroz ceo put razmisljao o tome kako ce postati jaci kad odraste
dok u selu nije dosao do uklete kuce i rekao u sebi sav se tresem
koliko se plasim ali jednog dana se necu plasiti takvih stvari
i tako je krenuo kuci.

Spletom različith okolnosti Torii je stigao do uklete kuće, nije se plašio ali je osjetio jezivu auru. Zapitao se ko tu živi, nije se pomjerao dok je razmišljao "da li ući ili pak samo proći?"

Torii je ipak odlučio da zaobiđe ovu jezivu kuću. "Aura mi se prosto ne sviđa" pomislio je i nastavio dalje u potrazi za plijenom i biljkama za večeru.

Upravo sam video da neko ulazi u ukletu kucu mogao bih malo da se nasalim. Usunjao sam se za njim i jako sam zalupio vratima i sakrio pre nego sto se on okrenuo. Kada se priblizio da vidi sta se dogodilo glasno sam viknuo.

Xiro: Booooo

Pošto mi nešto nije dalo mira, ipak sam se bio vratio....
Torii: Jesi normalan, hoćeš srce da me opali? Mislio sam da ima duhova

Slatko ali pomalo strasno sam se nasmejao na njegovu reakciju. Posto sam odlucio jos malo da ga zezam naglo sam zaustavio smeh i hladnim glasom odgovorio.

Xiro: Pa i ima duhova, da sam još uvek živ bio bi me strah.

Staaaaa? Kakvo je ovo mjesto, zašto si sam ovdje, ustvari da li si sam

-pratio sam Toriija ali nisam stigao da udjem iza njega u kucu kad su se vrata otvorila-
Poceo sam da kucam na vrata, da lupam, ali iz nekog razloga se nisu otvorila.
Odlucio sam da se popnem na krov u nadi da nadjem ulaz unutra...

Osjetio sam poznato prisustvo, to je bio Shasuuno, baš radi njega sam se osjetio opušteno, "ko god da je ovaj lik možemo ga savladati" pomislio sam. Dosta gluposti, poredstavi se

Izasao sam samouvereno pred njega.

Xiro: Ja sam Xiro zivim u kući nedaleko odavde drago mi je da smo se upoznali. Video sam kako ulazis ovde pa nisam mogao da odolim da se malo poigram stobom.

Dobro ako tako kažeš, uplašio si me na momenat, koliko dugo si ovdje, jesi li sam?

Odgovaram mu sa osmehom na licu.

Xiro: Uleteo sam odmah iza tebe sa namerom da te malo uplasim. Sam sam ali mislim da me je neko pratio jeli to tvoj drugar napolju?

Cujem da Torii prica unutra sa nekim, ali i dalje ne mogu da udjem u kucu. Kuca deluje jezivo, mozda bi bilo bolje da podignem gard i da se ponadam da je sa Toriijem sve u redu.

Japanske kuće u šumi su poput skrivenih dragulja, izgubljenih u zelenilu i tišini prirode. Zamisli tu kuću kako se smjestila među stabla, gotovo kao da je postala dio šume, a opet, ističe se svojom skladnom ljepotom.

Osjećaj skladnosti s prirodom u takvoj kući je nevjerojatan. Drveni okviri kuće stapaju se s drvećem oko njih, dok krov prekriven slamom nježno prati liniju prirodnog pejzaža.

Je l sam ja to cuo korake? Neko prica sam sa sobom?
Mozda mi se neko prikrada, bolje bi bilo da obratim paznju.

Čudno, osjetim još nekog sem nas 3, izgleda da se neko novi pojavio.

Nasao sam ulaz u kucu. Bolje bi bilo da potrazim Torija (dozivam ga).
Ova kuca je bas jeziva, trebalo bi sto pre da odemo odavde.

Xiro: Tori to je tvoje ime? Izgleda da te neko doziva pretpostavljam da ti je drug. Ako je zapravo usao u kucu bilo bi bolje da ga potrazimo. Jeste da sam se ja salio sa tobom ali kruze glasine da je u ovoj kici ubijen neki covek i neko dete i kazu da je kuca ukleta. Pa ako je to tvoj drug hajde da ga nadjemo i da begamo odavde jer taj četvrti je mozda duh.

Jedva sam te nasao - obracam se Toriju i uocavam jos jednu osobu pored njega
- pretpostavljam da ste vas dvojica komunicirali sve vreme unutra.
Moje ime je Shasuuno, bolje bi bilo da odemo odavde sto pre, ne svidja mi se ovo mesto, a i mrak je pao, ali budimo oprezni, izgleda da je neko napolju.

Likovi su oprezno napustili ukletu kuću