Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Bajieva Kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Bajieva Kuca

Bajieva Kuca Thumb-350-1115832
Ovo je Bajiev skromni mali dom sasvim dovoljno za njega.kuca je fina ima mnogo zelenila i jako je blizu grada nije udaljena.Ima jedno predivno stablo u dvorištu.Baji se ovde doselio da sto brze krene trenirati i da ojača što brže.

Ležim u svojoj sobi i razmišljam da li cu uspeti položiti ispite,ali se setim kada sam šetao mnogi ljudi i ninje su mi govorili da se je plašim da cu lagano da prodjem.Krenulo je da bude mnogo vruce otvaram prozor i vadim hladan sok iz frižidera sipam u času i osvjezavam se.

Svanuo je novi dan malo tmuran ali nema veze.Natjerao sam sebe da ustanem iz kreveta i spremim doručak.Ustao sam spremio krevet i stavio jaja da se prze,Dok su se jaja pravila razmišljao sam o svojoj budućnosti da li cu uspjeti da polozim ispite ali sam shvatio da nemam čega da se plašim samo treba da imam nađe u sebe.Jaja su gotova stavio sam ih u tanjir krenuo da jedem i razmišljao sta cu da radim tokom dana.

Posle jedne fine šetnje krenuo sam da otvorim kućna vrata ispred vrata stojao je jedan mali pas nalik vucijaku.Bilo bi mi zao da sam ga bacio negde u šumu pa sam ga umesto toga uveo u kucu.Nahranio sam ga nekim mesom što sam imao u frižideru. Odlučio sam ga zadržati i taj vucijak se zove Akkun.Ostavio sam ga u dnevnom boravku zatim sam otišao u sobu u krevet da malo odmorim.

tako sam setao i i video neku kucu u sumi gledao sam bila je bas lepa
cela je sijala u dvoristu bilo mi je dosadno pa sam jos malo razgledavao kucu i odlucio
se da kucam i da vidim da li mogu naci nekog prijatelja kao sto sam ja

niko9 se nije oglasio pa sam samo nastavio da hodam i razmislao
u sebi mozda nije bio kuci ali nema veze nadam se da cu sresti nekog prijatealja na genin
ispitima koje cu polagati kada postanem jos jaci i budem bio stariji

Vratio sam se kući posle finog razgovora sa mojim prijateljem Sorom,razmišljao sam sta da pojedem ali sam se setio da imam malog psa Akkuna.Akkunu sam odlučio dati malo granula i vode a sebi cu ds napravim neko meso.Odlucio sam da napravim mesa napravio sam i pojeo.

Posle toga Baji je legao u krevet da se odmori za sutrasnji novi dan.

Baji otkuljcava kucu i govori Riku

Evo Riko upadaj dobro došao u moj skromni dom.Takodje ovaj ovde kucni ljubimac pas zove se Akkun.Idi riko se ti smesti osecaj se kao da si u svojoj kući ja odoh samo da naspem Akkunu vode.

Ulazimo u kucu i ja sam zadivljen
Wow kako ti je lepa kuca Baji

Baji sa srećnim izrazom na licu odgovara Riku

Daj ne preteruj nije bas sredjena hahaha.Evo Riko sjednimo za sto hrana je gotova nadam se da volim pohovana pileca krilca i pomfrit!

Smejao sam se i odgovorio mu

-Da volim naravno. Ali ima hrana koju volim vise radi se o ramenu. Jednog dana cemo zajedno otici tamo gde ja jedem ramen.

Baji se nasmejao Riku i rekao

Kada ti se bude jeo ramen samo me zovi i icemo zajedno.Takodje prije koliko si se ti doselio ovde Riko bas me podsjecas na mog brata.Isto se ponašate samo faca nije ista hahaha.

Moram sada da idem pa cu te zvati drugi dan.

Baji se rukuje sa Rikom I kaze

Vidimo se sledeći dan Riko uživaj.Samo čuvaj da te Akkun ne ujede hahahah

Baji posle druženja sa Rikom I Ami odlučuje da dodje kuci.Baji je stao ispred praga kuce i gledao u prelepo zvezdano nebo ove noći.Gledao je u zvezdano nebo te odlcujio uci u kucu.Akkun mu je dotrcao pod noge da se mazi te Baji reče

Desi Akkun jesi li gladan ili žedan sacu ti dam vode i hrane.

Kada je Baji to rekao dao je Akkunu vode i hrane te legao u krevet da odspava da se odmori sa sledeći dan.

Baji otkljucava vrata od svoje kuce i ulazi u svoj dom, gdje ga dočekuje osjećaj ugode. Zvukovi svakodnevnog života dopiru iz različitih prostorija, stvarajući živopisan ambijent. Kroz prozor, prirodna svjetlost ulazi, otkrivajući toplinu i poznate detalje Bajievog doma.

Stigao sam kući nakon misije. Prazna kuća svedočila je samoću. Odbacio sam opremu, potiskujući umor. Tišina je postala privremeni saveznik. Bez reči, ali s osećajem sigurnosti.Baji se okupao presvukao i lego da spava pošto je bijo jako iscrpljen od misije.
Otvorio sam vrata kuće, dočekao me veselo skakutajući pas po imenu Akkun. S ljubavlju sam mu pružio hranu, a on me nagradio radosti i maženjem. Zatim sam se udobno smestio na kauč, uključio televizor i opušteno gledao omiljeni program, dok me Akkun društvo pravio uz svoje prisustvo.

Baji izlazi iz Ishigami parka s tihim koracima, njegova figura nestaje u sumraku. Kapuljača mu skriva lice, dok misteriozno korača kroz uličice. Svjetla grada se pale jedno po jedno, otkrivajući obris njegove figure koja se stopila s noćnom tišinom.

Njegovi koraci su tihi, gotovo nečujni, dok se približava svom odredištu. Grad oko njega nastavlja svoj ritam, ali Baji je u svojem svijetu, pažljiv na svaki detalj.

Baji je odmarao u kuci i na prozor mu je ptica sa pismom kljucnula.Baji je otvorio i pročitao da je pozvan da čuva stražu u nekom dvoru.Cim je Baji to pročitao ugasio je cigaretu u papeljaru i krenuo se spremati da krene u dvor.

Dolazivši do kuće i dalje pomalo mamuran sa dozom glavobolje sam prišao Bajijevoj kući,vidjevši njegov skromni dom ali sa puno ukusa iznenadilo me je.
Vidi ti Bajija što umije da sredi dom kad hoće
Nije mi to ličilo na njega ali eto ima i tu stranu
Ušavši zakucao sam na vrata

Baji jesi kući

Baji se budi i čuje da mu neko kuca na vrata kad ono njegov najjbolji prijatelj Kazuki.Baji oblaci trenerku i majcu te izlazi iz sobe i otvora kućna vrata.

Upadaj Kazuki kućo stara jel te jos glava boli od sinoć ahah

Otvorivši vrata mogao sam vidjeti Bajia te iza njega je kuća u solidnom stanju i da je sredjena dosta.Vidio sam da se sada probudio i vidio sam oči poluotvorene što mi je ukazalo da ga je sinoćne piće ubilo.

A šta da me ne boli,ubi me glava prijatelju moj.

Ušavši u kuću sjeo sam te razgledao još malo kuću

Nije ti loše ovdje prijatelju

Baji donosi sok i stavlja ga na sto i dve vaše te stavlja na sto.Posle toga Baji sipa sebi sok i svom prijatelju Kazukiju.Baji nasipa sok i uzima papeljaru i pali cigaru tr govori
Kazuki moram nešto da ti kazem.A to je da sam otkrio verovatnu moć u sebi i naučio sam da je koristim.

Baji je ustao te doneo nam po sok i sebi pepeljaru,vidjeo sam da je od Ananasa,moj omiljeni.Baji je zapalio pored mene cigaretu te je miris cigarete ubrzo preplavio kuću ali nije bilo problema jer su na nekoliko mjesta bile mirišljave svijeće.
Rekavši Baji da je naučio neku tehnuku na mom pogledu se moze vidjeti zainterestovan

Koja je to tehnika

Baji povlači dim svoje cigarete te je stavlja u papeljaru te gleda u Kazukija i reče mu
Nije tehnika ali nemoj da se prepadnes.Uglavnom ovo mi je ocna tehnika gledaj

#card1366
SHARIGAN!

Baji čim je rekao da se ne prepadnem odmah sam pomislio da nije sve kako treba,šta god da je mora biti zajebano.Kada je rekao da je očna tehnika,milion stari mi je padalo napamet ali sam čekao da vidim šta će Baji uraditi.Kada je rekao SHARINGAN te me je pogledao svojim očima,sve dlake na tjelu su mi se podigle naježio sam se prvi put vidim Sharingan.Da li je to moguće,kako,kada
Milion misli su mi prolazile kroz glavu te sam skočio te izustio.
Odakle,kako si ovo otključao
Izraz na licu mi se potpuno izobličio

Bajieva Kuca Maxresdefault

Baji gasi svoj sharingan te mu se oči vraćaju u normalu i gleda Kazukija sa izbecenim licem te se nasmeje Kazukijevoj faci.

Nikada nisi video sharingan?heh ovo ti je prvi out onda.Kazuki iskreno da ti kazem naucio sam je kada sam došao kući ali ne sećam se kako sećam se samo kako sam imao sharingan i pao sam u nesvest.

Došao sam sebi te uozbiljio facu,kako je moguće da je tako izučio Sharingan nije to tako mala stvar,dali je ubio nekog da li je dobio od nekog.Milion misli su mi se motale po glave.
Znao sam za Sharingan ali ga nikada nisam vidio uživo pogotov nikada nisam mogao da zamislim da ćeš ga ti otkučati.Moramo i meni nabaviti par-nasmijano rekoh
Na mojoj faci se moglo vidjeti da sam dosta ponosan i sretan na Bajija.
Blago ti se moraš da se paziš te oči donose veliku moć ali i veliku odgovornost za korisnika istihh

Baji vidi da je Kazukiju stalo zato što je Baji otkljucao sharingan.Baji ustaje i donosi kapi za oči te par kapi stavlja u svoje oči.
Ne brini se Kazuki i ti si senju ti si mnogo jak i verujem u tebe da ces postati mnogo jači!

Kakve su ti to kapi?
Drago mi je bilo da je Baji na neki način htio da me utješi.Iako je pričao istinu,Senju klan je dosta cjenjen klan u svijetu a i moje tehnike poput zemlje i vjetra su malo je reći jake te se nisam puno brinuo za sebe.
Eee moj Bajii sada nam niko ne može stati na put.
I stvarno misli to,Baji nije za baciti što se tiče jačine čak je jači od mene,mislim da nam nebi druge ninje stvarale problem.

Ovo su ti kapi za oči pošto kada imam sharingan imam osećaj da mi je nesto u očima pa zato to koristim.To moram koristiti dok ne prestane da žulja u očima.
Baji stavlja kapi na stol i vidi da Kazuki kaže da nam niko ne može ništa te se slažem sa njim i govorim mu.
Tako je Kazuki nismo više ko kad smo bili akademci sara smo mnogo jači!

‚Neka neka Baji bolje da žulja
Posle‚Bajijevih riječi mi je počeo da se vrti film o Akademiji i o svojoj prvoj misiji,o genin ispitu čak i čunin ispitu,nisam mogao vjerovati kako brzo napredujemo i ja i on ali mi se vratila scena i sa zadnje misije.I opet sam vidio pogled šukakuev i mogao sam opet osjetiit njega kao onog puta kada sam masku stavio na svoju glavu.Misli su mi zalutale te sam imao prazan pogled

Baji pogleda u Kazukija I vidi da se zamislio te stavi ruku blizu njegove face te puče prstima.
Ej Kazuki bre sta si se zamislio jesi to opet razmišljao o shukauu ko u kafani?Opusti se rešio si misiju i preživeo si imas još mnogo misija da odradis u budućnosti!

Čuh puckanje prstiju i Bajijevu ruku vidih blizu moje face.
Ma ne to nego imao sam jednu masku koju sam pronašao i kada bih je stavio vidi o sam njegovu perspektivu gledanja,ne možeš ni da zamisliš kakav je osjećaj to bio.Proganja me noćima Sukaku ali moram se sabrati kao što kažeš
Uzeh gutalj soka te promjehin temu.
Nego pusti to znali se kada ideš na sledeću misiju

Baji uzima gutljaj soka i čuje pitanje od Kazukija te razmišlja kada će njegova druga misija.Baji razmišlja par sekundi te odgovara Kazukiju.
Pa vidis ne znam kada će mi druga misija ali nadam se da će brzo.Kada će tvoja misija?da znas mogli smo ja i ti zaedno ici na misije ako hoćeš ali kada ih tek dobijemo.

Mogli bismo zašto da ne svakako sad počinju malo teži testovi i čuda.Uskoro počinjem da radim testove za Joninna ali otom potom,težak će biti to put
Rekavši to sjetio sam se i RIka te pitao Bajia
Dje je RIko,nestade juče nisam ga vidio od tada,da se nije što naljutio
Uistinu nisam mogao da se sjetim da li je bio ljut nešto na nas,potpuno sam zaboravio šta se izdešavalo.
Jebiga Alkohol je uzeo svoje.-pomislih

Baji kada je Kazuki spomenuo jonina Baji je razmišljao koliko su testovi teški za taj rank ali nadao se da će jednog dana postati najjači shinobi svog sela.Kazuki upita Bajia de je Riko te mu Baji odgovori.
Znam da je bio otišao kući zbog nekog razloga nije on ljut na nas sto bi bio

Vidio sam zamišljenu facu Bajija vidim da razmišlja i da ima velike planove i ciljeve.
Ma ne znam pitam iskreno da ti kažem ne mogu se sjetiti šta se desilo ali dobro.
Razmišljao sam da sam predugo sjedio i da bih morao da idem,već je i kasno a i ja više nisam za ostajanje do kasno.Sjutra je dosta težak dan moram ga izdržati.Možda bih mogao i otići na sparing,razmisliću.
Eee Baji valjalo bi da idem
Ustavši sam polako krenuo ka vratima

Baji zavrsava svoju cigaretu te je gasi i stavlja u papeljaru i čuje da Kazuki mora da ide i vidi da je krenuo ustajat.Baji ustaje za njim ispraća ga do vrata i pruža mu ruku.
Vidi mo se sutra Kazuki ako bog da

Vidimo se Baji,čujemo se sjutra.

Išavši prema vratima oči su mi se sklapale,bio sam umoran i iscrpljen morao bih otići da se okupam i odmah u krevet.Išavši prema vratima izašao sam na prag i dobacio.
Laku noć prijatelju,pazi te oči-nasmijano sam ga udario u rame.
Pa sledeći put ti kod mene da dodješ bio bi red.

Rekavši to nestao sam u momentu te je od mene ostalo samo malo dima
#card21

Baji se pozdravlja sa Kazukijem i on nestaje te baji kaže sam sebi

EEEEH DJE NESTADE ČOVEK?!

Par minuta je trebalo da Baji skonta da je iskoristio tehniku teleportacije.Baji se vraća u kucu posprema stol pere čaše.Baji je oprao čaše otišao je do wc oprao zube i legao u krevet i zaspao spremajuci se za sledeci dan kao pravi shinobi.

Vratio sam se posle kupovine odela kod Fumetsua i dogovorili smo seda ćemo se jedan dan sastati ali ne znamo kad.Usao u svoj dom skinuo moje čizme i jaknu i ušao u kuću.Nalozio sam vatru seo na kauč upalio TV i zapalio cigaretu.