Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Bōru Outpost

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Bōru Outpost

Bōru Outpost 7524df466f335670397e506437c08d3b
Bōru Outpost je jedno od brojnih skrovišta bandita po svetu koje je nekad bilo selo. Danas napuštene zgrade služe kao odmarališta i skrovišta za bandite koji beže od zakona i pravde. U bilo kom trenutku, nalazi se barem nekoliko bandita koji održavaju stanje mesta i čuvaju ga. 

Posle par dana puta Taisei i Isaac su konačno stigli na njihovu prvu zajedniču misiju. Dosta su se zbližili za ovih par dana , a naročito posle one borbe u kojoj su izašli kao pobednici. Kako su prolazili, Taisei je bio jako oprezan gledajući naokolo, pokušavajući da uoči nekog sumnjivog, a zatim se obratio Isaacu.


Bōru Outpost Tumblr_nnwcl6LU581r3yumqo6_400
"Gde su svi? Protiv koga se mi uopšte borimo ovde?"

'Čekaj brate'

Izvadio sam zgužvan oglas iz desnog džepa. Bio je sav nešto zamazan, dal od kafe, dal od mastila. Pljunuo bih u maramicu, a potom krenuo da grebem mrlje ko greb greb karticu. Malo po malo, uspevala je i ta taktika, dok se konačno nije otkrio broj neprijatelja..

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Bōru Outpost #world53

"Ajde nemam ceo dan"

Rekao je smoreno, dok je Isaac vadio neki papir. Pogledao je u daljinu i video je dva bandita kako im se približavaju. Predpostavio je da su to oni i odlučio da ih napadne prvi.

"Evo su, dobro je, nema ih previše" - rekao je dok je polako pored Isaca krenuo da radi znakove rukama, a ogromni ledeni zmaj se kretao ka banditima


Bōru Outpost 71110efd73d212146289ba27fe0b1a26

#card1424
#card1414

'A jebeš ga..'

Dok sam još malo trljao, kad ono dva bandita. Zbog čega smo se mi iscimali, zbog dva jonina. Nema veze, ako ništa imaće se za hranu i piće. Kako sam krenuo da kažem Taisei-u, tako su ova dvojica tu negde prolazila na patroli

'Ostavljam ih tebi'

Zezam krizu

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Bōru Outpost #world200 Bōru Outpost #world198

'De, ipak ću ja ovo'

Rekao sam dok se iz zemlje izdignula Doryuha koja je zaštitila obojicu od lasera.

#card89 #card92

(40 chakre ulazem, nakon što odbrani od lasera ona pada kako bi Taisei mogao da baci razoran napad)

U medjuvremenu izgleda da je još jedan došao da dobije batine. Više je smaralo nego što je smetalo. Čekao je Taisei-a da baci po koji ledeni jutsu kako bi što pre okončali borbu.

Uzumaki Chakra - 460/500

"Ajde , ajde "Bio je malo razočaran što su sa lakoćom izbegli njegov prvi napad, ipak su izgleda bili malo jači i pametniji od klasičnih bandita sa kojima se susretao. Nakon što ih je Isaac odbranio od napada, Taisei je odradio znakove rukama i poslao ledena koplja na sve bandite.


#card1418
(750 dmg na sve)

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Bōru Outpost #world193 Bōru Outpost #world200 Bōru Outpost #world194

Dvojica su pala, ali nisu pala bez borbe. Jedan je poslao tornado, a drugi kišu gromova. Malo zeznuto za odbraniti, al iskusni su, rešićemo i to. Iz mog tela izleću lanci koji idu ka tornadu i neutrališu ga, a potom iglice od blata se formiraju nakon što kiša gromova prestane oko preostala dva neprijatelja i bodu ih sa svih strana.

#card1346 #card106

'Uzumaki Chakra - 330/500

" Pa da, aj sada, dođe celo sklonište bandita"

Dok su neprijatelji jedan za drugim padali, novi su uporno stizali. Videvši da je Isaac poslao napad , odbranio ih je od gromova tako što je stvorio ledeni zid od 600 helta koji ih je štitio odozgo, a zatim stao da malo odmori i prikupi malo čakre.#card1406

#card8

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Bōru Outpost #world191  Bōru Outpost #world199  

Zid od zemlje se izdiže oko nas koji nas blokira od oba napada. Nakon završene odbrane, podižem se na zid da izvidim situaciju

#card108

'Još jedan i to je to'

Dok sam izvidjao mrtva neprijateljska tela. Skačem nazad dole u sigurnost svojih zidova.

(zid 800 def)

Uzumaki Chakra - 230/500

"Još jedan, ako se ne pojave još njih četrdeset hah"


Nakon što su napadi udarili u zid, skočio je na vrh zida i poslao ogroman talas na preostalog bandita koji je ostao. Očekivao je da će ga to završiti i da će konačno malo moći da ode kući da se odmori.

#card40

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Bōru Outpost #world199

"Dokle bre više, neće da umre lik"

Kako je napad nadolazio, Taisei je brzo uradio znakove rukama i blokirao nadolazeći damage svojim zmajem ali ga je delić napada zakačio.

"Ajde, završavaj ovo. Ako se iznerviram, uništiću slučajno celu oblast." - rekao je smireno ali već vidno iznerviran dok se fokusirao na prikupljanje čakre#card135
#card8

Penjem se nazad na zid nakon što se Taisei 'odbranio'. Iz zida se dižu dva blatnjava Vuka koji skaču s njega ka protivniku s ciljem da ga rastrgnu. Nakon izvanrednog poteza, skačem iza zida kako bih se odbranio od nadolazećeg napada, a nadamo se da ih neće biti.

#card96

x2

(600 dmg na preostalog protivnika)

Uzumaki Chakra - 190/500

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Bōru Outpost #world193

Videvši da je i poslednji bandit konačno pao od njihovih napada, Taisei se ozario od sreće zato što se konačno završilo. Kako je neprijatelj pao tako je njegov napad prestao i Taisei je odlučio da odbrani njega i Isaka. Izveo je znake rukama i poslao led kako bi blokirao napad. S obzirom da nije bio previše fokusiran delić napada ga je pogodio kao i Isaka.

"Izvini, umorio sam se. Ajmo dalje" - rekao je i krenuo u pogrešnom smeru.

#card1412

#card116

Džabe si krečio al nema veze. Spajam se sa zemljom i izbegavam poslednji napad od jounina. Nakon dobro obavljene, ali nepotrebno produžene misije, izlazim iz zemlje i gledam ovog debila koji je krenuo u pogrešnom pravcu

'Orijentacija na mestu. Ovamo brate'

Uzumaki Chakra - 140/500