Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Fukushukijeva kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Fukushukijeva kuca

Na planinama ovog mjesta se nalazi drvena kucica koja je izgledala kao kuca za lovce ali tu zivi jedan covjek. Ima lijepi plavi krov koji je pokriva od snijega koji je inace tu, a ispred kuce imaju dvije stolice i sto za kojim se moze pojes i popit sa prijateljima.
Fukushukijeva kuca 4761c0eabebd6ff853a3b5c7d690c746

Fukushuki se probudio ipred ove nepoznate kuce koja je izgledala jako ocuvano tako da je odlucio da udje u nju, i nije nasao nikoga tako da se pitao kako je tako ocuvana i kako je dospio ovdje. Nakon toga se sjetio da se zove Fukushuki da se nesto desilo ali se nemoze sjetiti sta.

Otisao je unutra da vidi sta se sve nalazi i dali ima ista za pojestio posto se osjecao gladno, tako da je pogledao i imao je neki kesks tako da ga je uzeo i pojeo. Nakon toga je malo sjeo na fotelju da malo razmisli sta se sve desilo, ali mu nista nije moglo da padne napamet tako da je samo odlucio da zivi zivot ovako.

Ustao je iz fotelje i uputio se napolje da izvidi obliznje jezero koje i nije bilo bas veliko ali je primjetio da se nalaze ribe u tom jezeru. Htio je da proba da ufati jednu ribu golim rukama tako da je zaronio u vodu i pokusao da uhvati barem jednu, ali je bio neupjesan tako da je izasao van vode.

Vrijeme je bilo malo iznad nule tako da je bilo hladno ali Fukushukijevo tijelo je istrenirano da bude na hladnom vremenu tako da je bila laganica za njega da pliva u vodi na takvom vremenu. Kada je izsao iz vode hladno vrijeme ga je pogodilo u glavu tako da mu se malo sjecanja vratilo.

Bio je sretan sto se uspio sjetiti tako da je odlucio da vidi da li u kuci ima ikakva ninja unifurma pa da krene negdje da vidi da li ga duznost treba. Tako da je otisao da vidi i bila je jedna, obukao je i krenuo je dalje kud ga sudbina vodi i nadao se da ce se vratiti ziv i zdrav.

Fuksuhuki se probudio sa pticijiom pjesmom van njegove kuce koja mu je mir za usi, ustao je iz kreveta i pogledao se u ogledalo
"Danas smo ljepsi nego juce, nadam se i jaci nego juce"
Odlucio je da sebi pripremi jednu vocnu salatu, koja bi pripremila Fuksuhukija za njegov trening.

Kada je pripremio vocnu salatu primjetio je da mu fali banana koja bi bas poboljsala ukus salate, a i davala bi jos vise vitamina nego sto vec daje. Ogulio je bananu narezao je na 10 djelova i razbacao ih je po salati. Probao je salatu i ukus je sada jos bolji nego prije, bio je zadovoljan i spreman za trening.

Obukao je odjecu za trening i izasao napolje na mjesto koje je najvise lici na mjesto treninga a zapravo tu samo imaju drva i kamenja, ali Fuskuhuki moze da napravi dobro trening mjesto od tih materijala.
Prvo je plivao u hladnoj vodi koja je jako hladna
"IJAOOO, uh da nije malo hladno"
Proslo je neko vrijeme i Fuksuhukijevo tijelo je postalo srveno ko paprika, pa je izasao da napravi pauzu od 5 min.

Nakon njegove kratke pauze i pica krenuo je da radi fizicke vjezbe koje bi mu prosirile misicnu masu da bude spreman u borbama
"Devedeset osam, devedeset devet, sto! Konacno zavrseno"
Poceo je da se znoji i da mu bude vruce pa je skinuo majicu da mu bude lakse.

Fukushuki je svoj trening zavrsio sa par krugova oko svoje kuce i kada ih je zavrsio otisao je kucu da napravi sebi nesto da jede i da malo legne. Misli u glavi
"Mogao sa neko meso, mozda piletina, idem provjeriti da li je ima"
Imalo je piletine tako da je poceo da priprema, konacno je napravio i sada je otisao za stol da jede. Svidjela mu se i mogao je da mirno legne na krevet i malo odspava.