Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | 3. EVENT | Appropriate Invitation

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

3. EVENT | Appropriate Invitation

Dobrodošli na misteriozni roleplay event koji će se odviti od strane vama po roleplayu nepoznatog coveka: Watatsu-a. Ja vam mogu približiti ovim putem Watatsua i par njegovih karakteristika. Pre njegovog opisa voleo bih reći da vam Watatsu poziva na svoje venčanje.


On je ninja daimyo (jako redak slučaj da glavar jedne oblasti bude i sposoban ninja). Watatsu nikada nije pošao na misiju ili uradio neku stvar koja bi svetu otkrila njegove ninja sposobnosti. Njegova daimyo licnost do ovog trenutka je bila skrivena. Sam Watatsu zeli svojim dogadjajem da promeni svet na pozivitan način i učini ga boljim mestom. Sve ninje ovog sveta kojima je uspjeo pronaći bounty postere poslao je pozivnice. Na svadbu je pozvano desetine hiljada ninji....

Na vjenčanje će roleplay biti dupliran i korišćenje chakre biće onemogućeno, svi napadi biće poništeni. Watatsu je napravio potpunu safe zonu u kojoj ne postoji mogucnost vaše smrti ili ubistva. Ovom eventu prisustvovaće i Akumetsu ninje koje su takodje dobile pozivnice (osim par njih za koje je Watatsu smatrao da mogu ugroziti bezbednost safe zone).

Na ovom eventu medju dogadjajima biće i održavanje nagrada, licitacije za oruzja medjutim. Ovo je full roleplay event gde se ocekuju kvalitetni postovi. Spam neće biti tolerisan. Svi koji žele da se prijave mogu. Spamovanje postova, nerazumnih gluposti i automatski ste izbačeni sa eventa. Ovo je i šansa da se upoznate, a da ne postanete trio ninje.

Watatsu vas poziva da popijete piće u njegovo ime, učestvujete u igrama i započnete eru mira u svetu.

Ajde Watatsu brate moj cestitam na vencanju,
Prijavljujem se na event.

Prijavljujem se

Prijava.

’Sam je čovek nesavršena stvar, mora naći drugoga da bi bio sretan. Vi ste pronašli jedno drugo, čestitam mladenci.”

Prijavljujem se

Prijavljujem se.

Prijavljujem Sakechia na event jer nije kuci.

Prijavljujem se

Tvoju malu vozim sa 300 konja.
'Dolazi na vencanje sa 300 konja'

Prijavljujem se.

Prijavljujem se

Prijavljujem se

Prijavljujem se u gradu bree


Koga i Hayato su dobili poziv na venčanje usred njegovog krvavog sparinga, prvom prilikom su skočili na svoje noge i pošli skupa na venčanje.

Prijavljujem se

Obukao je najlepšu svečanu odoru koju je uspeo da nađe među gomilom stare, ofucane garderobe. Čak je i ona imala rupu koju je Hajato uspeo da prišije, iako nevešto. Masna kosa beše vezana u rep, a pravu katanu zamenio bi tradicionalnom ukrasnom. U njegovoj pratnji došao je njegov mladi prijatelj, Koga, koji beše nešto pristojnijeg izgleda, shodno onome što je ovaj događaj i zahtevao. Obojica sa sobom poneše po buket cveća za mladu i po flašu najkvalitetnijeg pirinčanog viskija za mladoženju. Vrećice sa pristojnom količinom ryo-a, zveckale su u ritmu koraka koji je par pravio dok se kretao ka ulazu.

Začuđen odlukom daimyoa da ostatak života posveti samo jednoj ženi, morao je videti ko je dama koja je uspela da osvoji njegovo srce.

Prijavljujem se.

Prijavljujem se

Prijavljujem se

3. EVENT | Appropriate Invitation Image

Prijavljujem se.

Prijavljujem se.

Prijavljujem se.

PRIDRUZITE SE EVENTU

Dobrodošli na venčanje. Ovaj dogadjaj će trajati 5 roleplay dana i kulminiraće venčanjem. Potrebno je da dodjete na event prvim postom na ulazu u ovo mesto. Na kapiji jedan post za ulazak i jedan za izlazak bez susreta i slično. Niko ne dolazi u isto vreme pa se ne srećete.

U selu imate smeštaj za vas gde možete napraviti svoju sobu. Unesite broj koji nije zauzet pd 1 do 100 i u svojoj sobi imate privatnost svog roleplaya. MAKSIMALNO 10 POSTOVA PO DANU.

U selu imate gambling house koja će od sutra dobiti minigame kojim ćete moći osvojiti vredne nagrade.

Pravila eventa:
- Kvalitet roleplay postova mora biti na visokom nivou što znači ako vidim idiotske postove prvo dobijate upozorenje i edit posta a na sledeće upozorenje bivate izbačeni sa eventa.
- Možete maksimalno 10 postova dnevno u svom apartmanu. Nemojte ubacivati slike apartmana samo možete opisati. Nek čitalac malo vizuelizuje prostor umesto slika.
- Ne smete imati 2 svoja posta zaredom. U slučaju da roleplay opcija izbaguje ili pogrešite i zaboravite je morate pisati dodatan kvalitetan post gde je palite.
- Ova pravila se mogu dodatno definisati u toku eventa
- NA EVENTU IGRAČI NE MOGU KORISTITI KARTICE (po roleplayu dzinovska barijera oko sela blokira sve)
- JEDINA NOVA TEMA KOJU MOŽETE OTVORITI JE VAŠA SOBA APARTMANSKA