Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Suma Raedi

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Suma Raedi

Suma Raedi A0de0a1c3b5ac71fb6266867234e7461

Suma Raedi je poznata po svom prelepom izgledu po danju, a zastrasujucem po noci. Dok je dan cijelu sumu obasjavaju mirni zraci sunca ali dok je noc u sumi je mrkla tama. U okolini se prica da samo najhrabriji smeju da udju u tu sumu dok je mrak. Medjutim vecina ljudi ne poslusa okolne stanovnike i nikada se ne vrate iz sume.

Ahiru je brzo stigao do sume pri jezeru i odmah je osetio da nije bas pozeljno ici u sumu ali kad vec ne moze da spava odlucio je ipak otici i videti sta se sve nalazi u toj zastrasujucoj sumi. Usao je u sumu i hodao je njome nekoliko minuta dok nije shvatio da se blizi kraj te sume. Video je da ce uskoro izaci na neki proplanak koji se nalazi iza sume i tako je krenuo ka tom proplanku.

Ahiru je ipak odlucio da se vrati do svog satora jer je mislio da ce ga nesto ubiti i pojesti ako ostane jos malo u toj mracnoj i strasnoj sumi. I krenuo je nazad laganim korakom ka satoru koji je bio pored jezera.

Kaneko i ja smo zavrsili misiju pa smo polako krenuli kao sto sam mu reko nazad u muzej da mu pokazem ostatak muzeja bio sam veoma uzbudjen kako ce reaguvati pa smo ubrzanim korakom pozurili do muzeja...

Dok smo se kretali ka misiji, tamna strana stalno je plesala po mom umu, bacajući mračne senke na svaku misao. Osećao sam kako me neprestano pritiska, opterećujući moj um sumornim mislima i mracnim vizijama. Pokušavao sam da se oduprem tom unutrašnjem sukobu, ali tamni oblaci nisu popuštali, kao da su se okomili da me prate na svakom koraku.

Kiyoshi je nakon dugog puta konacno stiogao na neko mjesto na kojem nikada prije nije bio, on je ovdje dosao tako sto se na kapiji brzo zavrtio u krug dok je pokazivo prstom pravo i zaustavio se i gdje je pokazalo tu je i isao. Sada je vrijeme da obavu svoju duznost, treba da izvadi ninju iz skrola tako da je svitak postavio pola metra ispred sebe i krenuo da radi tehniku da ga oslobodi iz skrola.
"Imas srece sto si uopste ziv sljedeci put ces biti mrtav, od sada pa nadalje proglasen si neprijatelj sela skrivenog u vodopadima."

Agroma je Kiyoshi nosio u svitku kroz dalek put koji je trajao nekoliko dana. Napokon su stigli na nepoznatu lokaciju u nekoj sumi gdje je Kiyoshi otpecatio Agroma iz svitka. Nakon sto ga je otpecatio Agrom se udaljio 5 m od Kiyoshija.
Imas i ti srece jer se nisam uopste odupirao,selo vodopada je moja prošlost sada me to ne zanima i pokušavam da to zaboravim,sada razmišljam o mojoj buducnosti, sacu doci samo da izvrsim nuzdu iza drveta.(Nisam mogao u svitak xD.)

Kiyoshi je poslusao sta je ninja imao da kaze i skontao je da su mu muda do poda, tako da je morao to da rijesi i da mu malo spusti ego. Kiyoshi je nakon sto je uradio svoju tehniku skriveno stunovao je ninju na jedan potez tako da je odlucio da uradi ono sto je trebao.
Skriveni :

#card330
Vadim kunai iz dzepa.
#card19
Sjecem agromovu glavu i jnegova glava pada na pod i tako on umire, kada je umro prisao sam mu i uzeo sve sto ima(ryo, iteme).

//presudili su da ne radi tako skriveni da se zna nastavljamo rp//
Agrom je gledao Kiyoshija koji je nakon ne uspjelog pokušaja da ubije Agroma . Agrom je gledao i nije vjerovao ,ali nije mogao da vjeruje. Odlucio je da jos malo ostane na ovom čudnom mjestu pa da nakon toga ode negdje drugo. Prisao je Kiyoshija na 7m i rekao.
Hej,ti Kiyoshi vidim da si iz Uzumaki klana Zašto su tebe nas poslali ovdje da me zapečatid i onda oslobodila?
Radoznalo je upitao.

Kiyoshi nakon sto je oslobodio ninju on je zavrsio svoj zadatak i sada mu je vrijeme da se vrati kuci posto mora da jede i tako to, tako da je odlucio da kaze ono sto ima da kaze i ode on nazad u selo nakon toga.
"Vidimo se ninja ali sljedeci put necu biti ovako dobar."
#card21
Koristim ovu tehniku i bjezim iz oblasti.

Agrom je vidio da je nindza pobjegao nije mi jasno zašto je otišao. Prvo je pokusao da me ubije a sada tajno bježi mozda je ovo bila neka tajna naredba Kagea. Da me ovaj nindza otpecati i ubije ali nadam se da me nece vise juriti. Ovoga puta nindza je otišao a sada ja moram da se vratim u moju hideout.
Rekao je i krenuo.

Između gustih krošnji šume Raedi, lagano sam koračao, pažljivo osluškujući svaki šum oko sebe. Svaki korak kroz ovu šumu bio je kao hodanje kroz maglu, dok se svetlost dana probijala kroz guste grane, stvarajući igru senki na šumskom tlu. Miris svežeg lišća i zemlje ispunjavao je vazduh, stvarajući atmosferu prirodnog čuda i spokoja.

Dok sam nastavljao hodati, senke su se produžavale, a svetlost sunca polako je bledela. Šuma je postajala sve tiša, prepuštajući se noćnom carstvu tame. Mrak je progutao svaki tračak svetlosti, ostavljajući samo mračnu tminu koja je lebdela nad šumom.

Unatoč upozorenjima okolnih stanovnika, hrabro sam nastavio dalje, ignorirajući strahove koji su pokušavali da se uvuku u moj um. Svaki korak kroz ovu tajnovitu šumu bio je poput plovidbe kroz more neizvesnosti, ne znajući šta me čeka iza sledećeg drveta ili iza zavijutka staze.

I tako, lagano sam nastavio hodati kroz šumu Raedi, suočavajući se s njenim izazovima i tajnama, spremajući se za sve što bi mi noć mogla doneti.