Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Skrovište u Močvari

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Skrovište u Močvari

Skrovište u Močvari Latest?cb=20191101202733

Močvarno područje u kom se nalazi drevna kamena građevina, danas samo senka onoga što je nekada predstavljala. Mesečina i baklje uz kratku deonicu puta jedina su svetlost u mračnoj noći onim nesretnicima koji se slučajno zadese na ovom jezivom mestu koje sada važi za uporište onima koji žive u svetu podzemlja.

Svitak sa informacijama o zadatku doveo ga je na ovo sudbonosno mesto. Koordinate bile su kao i uvek precizne. Zamotao je hartiju od vrednosti, te je smestio u unutrašnji džep svog kimona. Naime, agenti Shizoku kartela trebalo je da se nađu na ovoj lokaciji. Po informacijama doušnika, agenti će putovati odvojeno kako bi izbegli pažnju, a njihov identitet biće prikriven maskama sa likom životinja. Hajato prikri svoje prisustvo, te strpljivo sačeka prvog koji je naišao ubrzo. Samuraj ga zaskoči, te zamahnu dva puta oružjem na njega u pokušaju da mu završi život.


#card188
#card193
#card353 x2, dmg = 640


The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Skrovište u Močvari #world182

Neprijatelj pade kao pokošen, a Hajato se odbrani od kontranapada tehnikom zamene. U tom momentu, naišao je i drugi protivnik. Tajming je bio pravi, pomislio je Hajato dok je silovito jurio ka neprijatelju broj dva u nadi da će pružiti otpora koliko i prvi. Napred, u slavu!


#card1
#card353 x2, dmg = 640

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Skrovište u Močvari #world188

Hajato je još jednom izveo famoznu tehniku zamene i uspeo da, poput svog protivnika, izbegne napad. Samuraj se još jednom dade u juriš sa verom u izvesnu pobedu donešenu u sledeća dva zamaha.


#card1
#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Skrovište u Močvari #world186

Brzim pokretima mača Hajato je uspeo da blokira nadolazeće senbone. Protivnik je, ispaljujući metalne igle, pao na zemlju a krvava maska mu spade sa lica. Još jedan manje, ostala su samo još trojica. Hajato je za njih planirao drugačiji pristup, svakako je želeo da testira nove tehnike.


#card189

Čekajući strpljivo, poput predatora, svoj sledeći ulov, Hajato je kontemplirao o životu, energiji i ciklusu rađanja i smrti. Znao je da svaki dan u kalendaru koji precrta ujutru kada se probudi može biti poslednji. Svaki dah vlažnog, močvarskog vazduha koji sada udiše mogao bi biti i poslednji.

Medju visokim močvarskim rastinjem samuraj je vrebao svoju šansu. Nadao se tome da će, poput prethodne dvojice, preostali agenti ovog ozloglašenog kartela dolaziti odvojeno u različitim vremenskim intervalima, baš kako je i bilo naglašeno u svitku koji je i salje ležao u hajatovom džepu.

Ovoga puta odložio je svoju katanu. Po prvi put u ozbiljnoj borbi, on se neće oslanjati na svoje sečivo i kenjutsu umeće. Vešti samuraj radio je na svojim nedostacima i uspeo da ovlada jednim od pet elemenata prirode. Sa uzbuđenjem je čekao sledeći talas.

Bio je oslonjen na drvo kada u daljini spazi tri tačke koje poprimiše oblike ljudske kada su prišli bliže. Njihove maske su bile dovoljna potvrda. Njegove šake simetrično su se kretale u brzoj seriji znakova. Napravio je klona od elektriciteta, koji je poslao zmaja od strujnog naboja na jednog od trojice. To je Hajatu dalo dovoljno vremena da se pozabavi preostalom dvojicom, koji su stajali jedan uz drugog što je samuraju olakšavalo zadatak.


#card195 30ch
#card161 ---> #card168
#card188
#card193
#card194
#card191

Dmg zamaha je 615
#card353The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Skrovište u Močvari #world186 Skrovište u Močvari #world183 Skrovište u Močvari #world184

Hajato je podigao ruke i oružje u vis kada je baraž senbona krenuo ka njemu, primajući štetu ali štiteći vitalne organe. Njegov mač u trenutku zavibrira plavom čakrom te on u dva zamaha blokira nadolazeće jutsu napade onako kako su i stizali u njegovom pravcu, jedan po jedan.


#card197

Zadovoljan ishodom, hajato se uputi ka svom domu, upusujući u svitak izveštaj sa ove misije.