Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Bushima Tidepools

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Bushima Tidepools

Bushima Tidepools ZiTmIk5

Predstavlja jedinstvenu prirodnu pojavu koja se nalazi na obali severnog mora. Ovi prirodni bazeni - plićaci, smešteni su u blizini oblasti severne Bushime i predstavljaju jedinstven ekosistem bogat raznovrsnim morskim životom. U ovim plićacima, more se povlači tokom oseke, otkrivajući stene, peščane obale i šarene morske organizme koji naseljavaju ove prirodne bazene.

Put pod noge, i uskoro bi došli do morskih plićaka. Sve sam pazio gde stajem, da slučajno ne ugazim u morskog ježa il sam bog zna šta se još krije ovde. Iskreno, bilo bi mi smešno da Taisei slučajno ugazi u nešto.

"De si me doveo ovo bre"

Gledao je naokolo pomalo zadivljen pejzažom koji je bio pred njime ali nije želeo to da pokazuje. Bilo je previše nekih malih stvorenja , pa je Taisei pazio gde staje da ne bude posle opa cupa.

'Iskreno, nemam pojma. Nisam do sad ovde prolazio, al lepo mesto izgleda. Trebali smo krenuti južno, a ne uz plažu, da budem iskren'

Kuća mi je bila dole, a prijao bi mi odmor za sad, barem na nekoliko minuta. Ko da nisam malopre ispijao čaj u baru.

"Mislim nije loše, lepo je iskreno , da ne grešim dušu. Aj aj gde god."


Dok je išao upijao je morsku energiju u sebe , dan je prolazio jako lepo za sada i nadao se da će tako i ostati. Sprijateljio se dosta sa Isakom i bilo mu je jako drago što će ići u avanture zajedno.

Jebala nas plima i oseka, ovde svaki okret isto dodje. Malo pravo malo desno, opet izgleda kao da sam na početnom mestu. Jel ovo neki genjutsu? Ma ne, samo sam umoran

'Ako zalazi sunce na zapadu, mi trebamo da idemo.. Tamo'


Uperio bih prstom u jug, iako je jug izgledao kao svaki drugi zaokret

"Onda mi trebamo da idemo na sever!"


Rekao je i krenuo u pogrešnom pravcu, najveća Taiseieva mana je bila to što se nikada nije najbolje snalazio u prostoru a ni u vremenu.

"Gde ćeš tamo? Ovim putem bre! Veruj mi znam ja šta radim!"

'Brate, Taisei, stani. Ne idemo kod tebe kući, idemo južno do mene.'

Mic po mic, odmicao sam se od čoveka. Bio tvrdoglav nije hteo da me sluša

'Alo bre, samo ti mene prati ako ne planiraš da se izgubiš. Ajde.'

"A da to ima smisla"


Stao je malo i razmislio, pokušavajući rukama da prikaže samom sebi gde je šta , ali ne baš uspešno. Posle nekog vremena je odustao i krenuo da prati Isaka.

"Ejj , čekaj me, alooo! "

Potapšao sam, da signaliziram taisei-u da me prati. Kako sam pogledao na ruke, zalepio sam samom sebi seal

#card1348 #card8

'Šta je ovo koji kurac.. Šta mi uradi budalo'

Upitao sam Taisei-a, pokazujući mu svoj dlan koji je imao oznaku, nalik na tetovažu koja je brzo bledela

"Nisam ja care, šta ti je to bre? Mora da je ona fufica kada ti je davala račun?"


Taisei je prasnuo u smeh gledavši trapavog Isaka kako je zalepio sam sebi seal, ali se pravio lud kao da to nije video.

"I šta ćeš sada, umrećeš zar ne?"

'Brate, evo ostavljam ti kolibu.. Iako to ćale ne bi voleo, al eto.'

Čim je ovaj prasnuo u smeh, znao sam da se nešto izdogovarao sa onom sedmicom. Ma debili, verovatno mi razmazala malo mastila od računa

'De beži budalo. Uplaši me. Svakako izašao sam joj iz range-a, ne može mi ništa'

Beo, Kuro i on doputovali su u oblast u kojoj bi po informacijama Akumetsu vrha trebalo da se nalaze shinobiji sa poternice. Zadatak je bio prost. Dovedite ih zive i zdrave. Tako mora biti, pa ce suzbiti zelju za krvlju koliko god je mogao. Vidno je bio uzbudjen. Njegovi saputnici vukli su se iza njega ko oklembeseno vime na prezivaru.

Hajde malo pustite korak jos malo i tu smo.

Pozurivao ih je ne bi se sto pre susreli sa ona dva ucenjena shinobija. Izvadio je mač iz ramena i bio spreman za susret kad god on nastupio. Takođe je upalio svoje senzor sposobnosti po rutini stečenoj na akademiji.
#card1386
256dmg 50en

#card10

#card8

(zajedno smo svi doputovali evo nas u temi nema bežanja)

Na mojoj i Beoovoj misije pojavio se meni poznat tip, verovatno je isao samo da bi uvezbao svoju kontrolu kostima kao sto smo pricali u kafani. Hodao sam sa Beom rame uz rame dok je Ushiwa isao ispred nas. Koračajući prema meti zapalio sam svoju cigaru te sam hteo da pripremim svoj pesak iz tikve za borbu poput ove.

#card1448
#card1445
#card89

Ch:970

Prilazio je ciljanoj destinaciji sa Ushiwakamaruom i svojim pobratimom. Setajuci, stavljao je obloge oko ruku i surikene u njima kako bi ima brzi pristup istim u samoj borbi.

#card391

Pratio je par koraka iza Ushiwakamarua, jer je imao senzor upaljen za svaki slucaj. Postojala je mogucnost da su i suparnicke nindze svesne naseg dolaska. Nakon zavrsetka pakovanja surikena rekao je :

" Samo pratite upustva, kao lider. Ako bude stvarno doslo do nekog problema, cekate mene da prekrsim pravilo. Pre toga, nista !"

Vidim neprijatelje, zatvaram oči, stvaram klona koji ima otvorene oči i pali senzor, govori mi šta se dešava.

#card11 #card10

Otkrijte ako imate nešto. U zavisnosti od odgovora, promeniću post.

Klon - 30 hp 30 en 0 ch

Frapacija od prošlog poteza :


#card1345 #card89 #card254

Šetajući sa Taiseiem, naišao je na savez super zloća (otvorio sam oči odmah nakon što mi je klon rekao šta i kako i zašto). Čim su se spremali, nije slutilo ka dobrom.

'Da li vam možemo pomoći?'

Upitao bi ih, stavljajući dlan na Taiseievu podlakticu. Postavio sam mu nekolicinu sealova, pogledajući na tren ka njemu, a potom ka protivniku.

#card1350 #card1353 #card1361

Ojačao sam Taiseiev Fuuinjutsu Sealing, a samim tim i svoje zemljane tehnike. Zaleće se klon da ošamari Ushiwafwauwu sa 30 damage-a.

#card13

(Čisto da razjasnim neke stvari, na Fuuinjutsu Sealing ne piše trajanje, ali je ranije definisano sa adminom da je trajanje tehnike 4, i tako se igralo.)

Uzumaki Chakra - 350/490
Klon - 30hp/0en/0ch


Pasivne :
Dok je šetao sa Isakom video je trojicu nindži koji su očito pripremali za borbu. Video je par njih koje je prepoznao iz Akumetsu Towna, najverovatnije su bili i sami članovi. Znao je za svoj veliki bounty, tako da najverovatnije su i zato tu, po naredbi samog grada da ga ubiju ili šta god. Nije želeo previše da gubi vremena, video je da Isak već shvatio o čemu je reč i ojačao ga je svojim tehnikama.


"Ćao, ćao momci. Akumetsu town predpostavljam?"
Bushima Tidepools 0e14d2ba5294117296710cc3a9eabedb30893c13

Pitao je to čisto retorički, nije očekivao iskreno odgovor, ali je znao šta treba da uradi. Taisei je poslao orla u nebo, a zatim je stvorio 2 ogledala, jedno pored njega i Isaka, dok je drugo stvorio 30 metra udesno od njih samih. Nakon toga je ušao u ogledalo i krenuo da radi znakove rukama i poslao njegov prepoznatljivi napad na protivnike - ledenog zmaja. Na kraju je stvorio klona od vode koji je stvorio ogromnu reku u kojoj svi stojimo, pošto niste naglasili koliko ste udaljeni , rećićemo 20m. Klon se zatrčava taijutstuom na ovog Ushiwakakogod.#card1410
#card1417
#card1414
#card29
#card28
#card13

Na vas sve ide ukupno 1000 dmg *200 zagarantovanog od razornosti* i klon taijutsu 30 dmg na ovog sa čudnim imenom. 6 stakova trenutno.

Klon: 30/0/0


"Nah, momci ajde sredicemo sa glavnim u selu ovo. Za sad gledajte samo da izvucete zivu glavu, i da ih ostavite iole zivim."

Rekao je to videvsi totalno pripremu za borbu od strane Isaaca. Stavio je ruku iza ledja, u svoj senbon pack i planirao svoju reakciju u odnosu na ledenog Taiseia.

" Ako vec pretpostavljas, nema potrebe za tim. Al nazad vise ne mozemo da idemo."

#card1472 #card1466

Izvadio je iz svoje kutijice 12 senbona, podelivsi ih 6 po ruci. I kao odbranu na zmaja poslao je sve senbone iz leve ruke. A zatim kako se resio zmaja, poslao je sve senbone iz desne ruke na ogledalo koje se nalazilo odmah pored njih u kome se nalazio Taisei.

#card388 #card332

#card1476 #card1473

Prva ruka ima 2460 dmg - 1000 = 1460 ( Pitanje je sad da li tako ostaje al svakom slucaju to ti je 243.3 dmg na svakom senbonu ostalo)'
Druga ruka ima 410 x 6 dmg (Ukoliko odgovoris sa kontra napadom ima 2460 dmg )
(Ukoliko slucajno me niko od ovih retarda ne odbrani od zag, skinucu 200 u sl potezu)

Pasivne :

#card188#card1385
#card122

#card1390 #card1387
-200en +200hp
#card202#card1398
150const. def. do kraja borbe
Zalecem se na ogledalo koje je dalje od Tajgeja i Isaka i bodem ga dva put bodezom. (728dmg. 100piercing x2)

Kako su se priblizili ninjama sa poternicama ovi nisu casili ni casa i odmah napali. Video je ogledala Yuki klana kako se stvaraju. Znao je da ta ogledala ne donose nista dobro i zaleteo se na jedno od ogledala da ga unisti pre nego sto bude iskoristeno u lude svrhe.

Leptir leprsa,
levo,
desno,
ode...

Napadnuti i saterani u cosak, Kuro i ekipa su morali da se brane po naredjenjima Bea. Posto je video da su njegova dva sabornika zavrsili glavne tacke u borbi, odlucio se da odbrani to malo napada sto je ostalo i da napravi neku pometnju u protivnickoj odbrani.

#card111 #card108

Zid napravljen malo iza udarca dva napada, dovoljno visok da odbrani sav zagarantovani. Svi ljudi u borbi su u vidokrugu.

#card95 #card94

Napravio je klona i njemu odredio da povuce Isaaca ispod zemlje.

StorynoteVreme za postovanje smanjuje se na 12h. (Taisei i Isaac zadržavaju 24h jer su na redu da postuju - za njihov sledeći potez ne važi 12h).

U 12h cooldown ne ulazi vreme izmedju 01:00 do 07:00. Naravno 12h je cooldown za sve strane da odigraju (ne izmedju postova).

Pocetak poteza. :


Neki zeznuti šurikeni su išli ka Taisei-u, ali on će rešiti taj problem. Nakon što sam se uverio da protivnici nemaju ništa skriveno, i nakon što se Taisei odbranio od senbona, ispalio sam lance ka Beovoj glavi i Kurovom klonu (700 dmg ka beu, 40 ka blatnjavom klonu koji je pored mene izasao). Potom, gutam dve pilule da bih povratio izgubljenu chakru.

#card1346 #card379

Uzumaki Chakra - 370/490


Nakon što moj napad biva zaustavljen, mrtvim šenbonima, vadim lepezu i zaustavljam iste i još neke ako nadolaze(ne udaraju Isaka). Pravim mač i bacam chill surge(ukupno 10 stakova). Nakon što se Ushiwakakogod zaleće na moje ogledalo iz njega izlazi prethodni napad ali malo jači ( 1700 dmg ), prvenstveno na njega ako nastavi da udari ogledalo primiče ceo napad , tako da mora da se zaustavi. Napad takođe nastavlja pravo i ide na sve neprijatelje i ima 340 zagarantovanog. Na sredini terena se stvara još jedan ice mirror od prethodnog ice dragona(12 staka na kraju poteza).


"Hyorimaru!"

Bushima Tidepools Bb3374020b76b85d952fc54891025a4d

#card346 #card1407 #card1409 #card1421

Videvsi da je Isaac kao metu imao svog pobratima odmah ga je odbranio pescanim napadom. Zbog takvog jadnog napada, morao je Kuro da napravi kontru koja ce Isaacu da poremeti planove. Stvorio je pesak koji je za cilj ima jasno da zatvori Isaaca. Za to vreme je sa njegove leve strane Ushiwakamaru imao vece probleme sto se tice odbrane, tako da je istog trenutka stvorio pescanog klona koji je za zadatak imao da stvori veliki pescani stub koji je ublazio napad. Tu je ostao bez vremena da pripomogne u daljem nastavku kontra napada o kome je pricao Beo.

#card1461 #card1455
#card1450 #card1454

Borba se zahuktavala. Uspešno je uništio jedno ogledalo, ali je ovaj samo stvarao još više ogledala. Nije bilo nade da će tako išta postići pa se samo povukao nazad do Bea i Kuroa. Iz jednog od skrolova koje je nosio sa sobom izručio je Beu u ruke 12 shurikena da ih iskoristi po potrebi. Zajedno sa Kurom zaustavio je pretnju.

#card200
Pored Bea.

#card404#card331
Oslobađam Beu u ruke da moze ih baca. (12 shurikena)

#card136#card129
Sudara se sa Yuki napadom.

#card128#card127
Na Yuki ninju.

" Ajde brani ovo Kuro. Ostavi mene na ofanzivi za sad."

Rekavsi to, ocekivao je od svog pobratima koji je stajao dva metra sa njegove leve strane, da posalje kontra napad na te jadne lance koje je Isaac stvorio. Sacekao je da se njegovi ljudi pobrinu za predstojece napade. Videvsi da se Ushiwakamaru odbranio brzo od protivnickog napada iz ogledala poviknuo je Beo :

" Ajde sad kad imas vremena, baci mi ovde surikene da napravimo haos."

Ushiwakamaru je stvorio ispred njega surikene i na taj odgovor je Beo poceo da radi znakove rukova i poboljsava iste te surikene.


#card331 #card131
#card134 #card1483

( izabrana je Chakra bomba)

Beo je bacio opet jednu po jednu turu od 6 surikena, ali je ovaj put jedna otisla direktno na Taisaia, a druga istog trenutka na Isaaca.

Svaki suriken ima 600 dmg . Tako da je ovde 6x600 dmg na obojcu.

Bushima Tidepools Image
/Legenda/
Plavi krugovi su ogledala.
Surikeni su moj napad.

Otkrivanje skrivenog (jer mi se može)

Bushima Tidepools Y6a2Ff2


Video je kako napad udara Bea i Ushiwakakogod, pored njihovih onesvešćenih tela se stvorilo još jedno Yuki ogledalo. Uradio je tehniku kako bi se Isak i on zaštili od svih tehnika. Taisei je gledao ispred njega i laknulo mu je , dvojica nindže su pali onesvešćeni dok je treći bio stunovan od njihovog genijalnog poteza, pa je samo čekao da Isaak završi to. Razmišljao je šta da radi sa njima , nije znao kakve Isak namere ima, ali znao je da možda nije baš najpametnije da ih ubije pošto bi to značilo direktan rat sa Akumetsu townom i sledeći put neće doći ovako slabašne nindže, već će poslati nekog ko stvarno može da završi posao.

"Gotovo je zar ne?" - rekao je Isaku koji se spremao da odradi završnu tehniku.


"Neće se Akumetsu ljutiti, ako ih barem opljačkamo.. Ipak smo mi kriminalci u njihovim očima zar ne?" - Taisei je odradio ice slide do ogledala koje je bilo pored Bea i krenuo da uzima sav ryo koji je mogao pronaći, a zatim se uputio ka ostalim telima da uradi to isto.


#card153 
#card1411

U jednom čitavom potezu, neprijatelji su se uspeli raspasti. Delom, bio sam srećan što je gotovo, a delom tužan, pošto protivnici su bili teški hendikepi. Takve sam sutra trebao i da lečim.

'Gotovo'

Obratio sam se Taisei-u, dok je zavesa od vetra neutralisala sve napade/stunove/efekte. Nakon što se situacija smirila (zavesa nestala), podzemna eksplozija se aktivira kod Kuro-a koja će ga dodatno onesvestiti. Pomalo mi je bilo ispod časti da ih ubijam, a s druge strane Akumetsu bi nam se navukao na grbaču. Nije im to trenutno trebalo.

#card99

'Što se mene tiče jedi brate, zaslužili smo i to malo što imaju.'

Rekao sam mu uz osmeh, Taisei je skočio do ogledala koje je bilo pored neprijatelja, a ja sam polako pešačio kroz vodu da bih završio tu blizu njega (nekih 5 metara od neprijatelja) i kako bi podelili plen.

(Kuro pošto je u zemlji, damage tehnike je 400+200+100, 700)

Uzumaki Chakra - 310/490

StorynoteMisteriozna senka se pojavljuje iza Taiseia i Isaaca.

Bushima Tidepools Nura.Rikuo.%28Youkai%29.full.1342332

#card564

Tela Kuro Santona i Beo Fume nestaju pre nego sto prime dmg.

Oci su uperene u onesvescenog Ushiwakamarua. Osoba koja se pojavila ne progovara ništa. Skreće pogled i gleda u Taiseia, nekoliko sekundi zatim u Isaaca.Nakon što je došao do onesvešćenih tela svojom tehnikom , kada je pružio ruku ka džepovima Beovo telo je samo nestalo, brzo se okrenuo ka Kurou i video je da je i to telo nestalo. Zbunjeno se okrenuo prema Isaku , mislievši da on možda nešto nije uradio , ali njegova faca ga je odala i shvatio je da on nema veze sa ovim. Ushikakakogod telo je i dalje bilo tu.

"Šta se dešava ovo?"

Upitao je Isaka i gledao naokolo, zatim upalio sensor , osetio je nekoga iza njih, pa se polako okrenuo. Figura je samo gledala u njega, a potom u Isaka. Predpostavio je da je on taj koji je zaslužan za nestajanje tela, što bi značilo da ako poseduje takvu tehniku da je on taj - jedan od možda ozbiljnijih persona iz Akumetsu Towna.

"Kul,kul tehnika. Ko si sada pa ti?"

Bushima Tidepools Tumblr_mrqz8yYHd01rzy5ixo1_500

Gledao je da ležerno upita pitanje kao da nije istrošen od prethodne borbe koju je vodio, nije znao tačno šta da očekuje, ali je bio spreman da odreaguje ako je to potrebno. 


#card10

Kako smo obojica prišli, tako su tela nestala, kao da je sve bila jedna velika iluzija. Nepoznato prisustvo/osećaj moći se mogao osećati u vazduhu, kako se Taisei okrenuo, tako sam ja se približio njemu (tu pored Taisei-a, da ne baca napade u mene ko Beo xD), okretajući se polako ka novoj personi.

S obzirom da je persona samo stajala, i za razliku od ovih tikvana nije palila nikakve tehnike (barem ne za koje ja znam), odlučili smo se za 'diplomatski' pristup

'Poštovanje'

Kao i Taisei, pokušavao sam metalno da se spremim na bilo koji ishod, iako je to trenutno bilo nemoguće.

Misteriozni ninja je pognuo glavu blago u znak poštovanja. Njegova misija nije bila da ulovi ninje ispred njega već je to bio zadatak ovih što su umalo izginuli. Poštovao je njihovu odluku (po informacijama koje je dobio već su odbili da se pridruže Akumetsu gradu).


Nije hteo da komplikuje situaciju. Jedan od ninji grada nije imao seal i ostao je tu, polumrtav. Ispruzio je ruku u pravcu tog ninje bez progovaranja gledajući Taisei i Isaaca u oči. Interesovale su ga njihove namjere.


Bushima Tidepools Artworks-000146343230-cusfe4-t500x500

Delovao je simpatično, to ću mu priznati. Nije izgledao kao da želi sukob, a ne znam dal bi Taisei i ja uopšte uspeli da provučemo još koji potez. Najbolji potez ovde je bio prosto da ispratimo situaciju i reagujemo razumno.

Sklopio sam ruke, stvarajući Doryuhu koja je izdigla Ushi-a i koja se kretala ka nepoznatom ninji. Kreacija je išla polako, bez nekih naglih poteza. Dostavu palog šinobija je propratio moj komentar

#card92

'Predpostavljam da ovo tebi pripada'

Stojao sam sa osmehom, čekajući reakciju nepoznatog nindže.

(Čisto da naglasim doryuha se onako izdiže ko Taliyah zid, a potom spušta tu blizu shinobija. Ne blokira vid il bilo šta, svi se normalno vidimo)

Uzumaki Chakra - 300/490

Videvši da je misteriozni nindža samo iskulirao njegovo pitanje, nije planirao da nastavlja u tom smeru, verujući da ga to neće odvesti baš daleko. Pognuo je glavu kao on opet u znak poštovanja i gledao dok je Isak dostavljao telo nindže preko puta. Bio je malo ljut zato što nije uspeo da ukrade jedan jedini ryo od nindži koje je upravo porazio, ali videvši ponašanje  i stav nindže preko puta, shvatio je da je možda da najbolje prećuti to u ovom trenutku. Posle par trenutaka tišine odlučio je da progovori.

"Paaa.. možemo da idemo? Drago mi je da smo se upoznali xy osobo!" - Taisei je nasmejano rekao i dalje stojeći u mestu. Odlučio je da provuče malo šale i da vidi šta sad , pošto nindža ništa nije preduzimao, nije želeo da ostane ovde previše dugo pa da se ne daj bože predomisli i napadne ih.

Iznapinjali su ga i morao je odgovoriti.

Dostavili su ninju do pred njegove noge i video je mlado lice u junaka. Previše puta je doživeo iste scene, modra lica sinova jedinaca koji su pali zbog Akumetsu naredbi.

Spustio se do njegovog tela i dotakao ga.

On je vaš.

Matatabi chakra: 11970/12000

Nadam se da se nikada nećemo vidjeti. Pozdrav.

Rekao je to jer nije želeo da ih ubije, bila je šteta svakako što su odbili poziv grada. Trenutak nakon što je to rekao nestao je jutsuom kojim je i došao. (neko iz grada ga je summonova)

Bushima Tidepools Nura.Rikuo.%28Youkai%29.600.1026057

Nakon što je misteriozni nindža nestao, Taisei je osetio ogromno olakšanje i pao na  zemlju od silnog umora od prošle borbe. Nakon što je video da je nindža ostavio Ushiwakamarua sa njima , znao je da se potencijalno Akumetsu town želi da ga se reši i da neće imati nikakve posledice ako mu uskrate život. Taisei nije mrzeo nikoga ali zbog potencijalnih budućih problema , ako već neće imati nikakve posledice najpametnija odluka je skratiti mu život.

"Uh , dobro je prošlo ovo" - okrene se prema Isaku, a zatim pokazujući na telo onesvešćenog nindže reče

"Šta ćemo sa ovim likom?"

Čim je ovaj nestao, laknulo mi je. Taisei je pao na zemlju, a ja sam srećom još stojao. Uzumaki chakra rezerve su odradile svoje, dok Taiseieva rezerva skoro iscurela. Nepoznati nindža je ostavio Ushidkakdajua nama. Prokomentarisao je, a ja sam odgovorio

'Ne znam. Nemamo neku korist od njega, ti odluči'

Nisam želeo da budem upleten u ovo, razumeo sam šta treba da se uradi, ali ja nisam morao biti izvršitelj. On će se verovatno pobrinuti za to.

"Ja, znam."


Bushima Tidepools Kl1Z

Bila je ovo teška odluka i ako mu nije prvi put uvek je teško uraditi to, čak i kada je neophodno. Znao je da ovaj nindža može postavljati buduću pretnju, a to nije mogao da dozvoli. Taisei je uvek razmišljao čistom logikom , bio je hladan i proračunat a ovde su svi brojevi ukazivali na jednu stvar. Zamahnuo je svojim mačem i presudio Ushiwakamaruu. Pokupio sam višak itema koje je imao na sebi. Okrenuo se prema Isaaku nije želeo preterano da razgovara o tome što se desilo , trebalo mu je malo odmora kako fizički tako i psihički, pa su se zaputili ka novoj avanturi.

#card1407

Nisam mogao da se bunim na Taiseievu odluku, razumeo sam situaciju i iskreno bilo je i bolje za obojicu ovako. Dok je Taisei presudjivao Ushiwakamaruu, okrenuo sam mu leđa, ne želeći da gledam. Nisam se plašio krvi ili bilo čega slično, to bi bilo loše za medicinskog shinobija, ali dovoljno sam krvoprolića gledao za jedan dan.

Obojica smo bili umorni, ali nismo mogli ostati na istom mestu. Nastavili smo dalje.