Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Selo Ushimari

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Selo Ushimari

Selo smesteno pored prelepe poljane Himisawa, selo broji vise od 100 stanovnika i poznato je po vestim samurajima koje je iskovalo u dubinama ovih dolina. Pre mnogo godina selo je osnovao Kaguya klan, ali sada je samo turisticka atrakcija i senka svoje prvobitne slave.
Selo Ushimari Anime-village-with-mountain-background-generative-ai_902639-50335

Zajedno sa svojim novim pratiocem Reiom dosao je u selo zvano Ushimaru, put im je bio dug i zamoran tako da je Yuichi odlucio da iznajmi sobu za njih dvojicu. Sa malo novca koji mu je ostao kupio je Reiu granule, sebe je kako kaze zasitio zecom. Dok je sedeo u sobi gledao je kroz prozor i posmatrao promene reljefa i horizonta oko ovog sela.

Konacno sunce se polako spustalo niz horizont, a Yuichi odlucio je da izadje i uzme malo svezeg vazduha. Istog trenutka ugledao je zvezde kako se polako radjaju, a kako sunce pada u zimski san. Pogled je bio magican, Rei je izasao i poceo da mu se vrti oko nogu, a Yuichi je uzivao u pogledu.

Dan je prosao. Yuichi je ustao potom pomazio Reia i dao mu da jede i pije, doneo je odluku da se zaposli kod lokalnog kovaca kao asistent i pomocnik, ipak im je trebao novac za hranu i buduca putovanja. Pazljivo je slusao kovaca i radio svoj posao kako mu je receno, proslo je par sati, a on je konacno dobio pauzu pa ju je iskoristio da pojede koju jabuku sa drveta i time vrati nesto energije.

Konacno jos jedan dan je prosao,  a Yuichi je ostao ponovo izmoren. Cim je legao u krevet zaspao je, u snu je mogao da cuje Reia kako laje i trazi njegovu paznju ali to ga nije ometalo s obzirom da je bio mrtav umoran i u dubokom snu.

Probudio se sa novom idejom i novim mislima, konacno dobio je svoju prvu dnevnicu koje je bila 4500 ryoa, nista puno ali dovoljno da se prehrane par dana. Spakovao je stvari i krenuo prema nepoznatoj ali i radoznaloj avanturi koja ga ceka, Rei ga je sve vreme pratio dok je isao kroz granje i travu.

Posle vise od mesec dana konacno vraca se u ovo prelepo mesto gde je upoznao svog psa, pratioca i prijetelja Reia. Osecao je blagu suzu nostalgije kako mu klizi niz obraz dok je posmatrao prelepe poljane i arhitekturu sela Ushimaru, ovog puta mozda je i bilo vreme da ostane duze nego prosli put.

Rei izgledao je uzbudjeno i srecno da vidi svoj stari dom pored cinjenice da je u istom svakave grozote proziveo, izgledalo je kao da je srecan samo zbog istog razlogao kao i Yuichi, a to je bila cinjenica da je u ovom selu bio i spasen.

Otisao je do prelepog izvora Ikimitsu kojeg bi mestani svakodnevno posecivali i molili se Budi, iako nije bio religiozan pored toga ovo mesto za njega bilo je magicno, voda je bila kristalno cista, a Rei je izgledao podjednako uzbudjen i srecan da poseti ovo bozanstveno mesto.

Hodao je kroz selo i odlucio da poseti kafic na krajicku sela, kada je seo odmah je zapalio cigaretu te potom narucio kafu uz koju bi pusio, nije ocekivao da ce se njegova zavisnost od duvana ovoliko prosiriti i povecati ali sada nije mogao samo da prestane tako da je bez brige nastavio da pusi cigaru.

Cim je popio kafu ustao je, izasao iz kafica i razgledao selo i svaki njen detalj koji je mogao da uoci u datom trenutku. Tokom pesacenja kroz selo radio je razgibavanja da bi se pripremio u slucaju da neki bradati bandit dodje da mu radi sumnjive stvari.