Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Quiet place by the river

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Quiet place by the river

Quiet place by the river Nwtai2T

Mirno i tiho mesto nadomak reke u Shiburu šumi. Odlikuje je retko mirna aura koju proizvodi tih žubor reke. Prirodna chakra ispunjava ovaj deo šume i teče uz pravac reke, čineći je odličnim mestom za odmor i treniranje kontrole chakre.

Kako sam polako išao ka obodu Shiburu šume, dolazio sam do jednog mesta koje je obeležilo moje detinjstvo. U ovom delu šume, reka je bila poprilično plitka. Po njoj bi bili razne poveće stene, koje su bile savršene za dečju igru i prelaženje preko samog potoka.

Ugledao bih idealno mesto gde bih mogao da sednem. Zasenčeno mesto ispod krošnje drveta, gde bi tek tek malo zrakova sunca prošlo, čisto malo da ga upijam ko kojekakva biljka. Skinuo bih zeleni kaput sa sebe, postavio ga do drveta, a potom seo uz stablo.

Zavukao bih desni dlan u jedan od dubokih džepova kaputa, i iz njega bih izvadio mali izlizani priručnik. Naslonjen na stablo, uzeo bih da čitam i čitam. Nije neko novo gradivo, mali medicinski priručnik sam često čitao iz dosade, u nadi da ću jednog dana zapravo iskorisititi svoje znanje.

Nije mi dugo trebalo da i batalim iščitavanje ovoga. Kako su se minuti odmicali, priručnik je polako klizio iz moje ruke, a glava bi mi se sve više i više naslanjala na rame. Mesto je bilo mali, netaknut raj u poređenju sa ostatkom ninja sveta.

Posle nekih sat-sat ipo, probudio sam se. Ovog puta ne toliko šlogiran. Ispružio bih ruku ka potoku, a potom pokupio malo vode dlanom. Prineo bih dlan ka faci, umivajući se. Ustao bih, pokupivši knjižicu i kaput, a potom bih otišao dalje.

Po povratku sa jedne misije od Shinobi kampa sam promjenio rutu mog povratka ka kampu.

Previše rutine u životu može loše da utiče na mene, otkrivanje novih mjesta pogotovo ovakvih prizora punih ljepota će da mi olakša težinu koja mi je se nakupila na ramenima.

Možda bi trebao da postanem slikar sa koliko preljepih mjesta nadjem u svojim putovanjima.

"Svijet je stvarno veliki."

Predamnom se pružao potok tako čiste vode da sam mogao čisto da vidim kamenje i vodeni život na dnu.

Svoje mjesto sam zauzeo pored drveta po strani rjeke na jednoj od obala.

Po koji svitak bi prišao i osvjetlio male žmurke vegetacije oko potoka.

Ovakvo je okruženje je napravito za spavanje.

Quiet place by the river 6980b6078574c02ccfeee12538951bec

"Bilo bi šteta da....ga . . . . . ne . . iskoris . . . . . . .zzzz."

>(Lonely lodge)

Jutarnje kapljice koje su padale s lišća na njegovo lice su ga probudile. Probudio se uplašen na sekundu, a onda je polahko vraćao film u svojoj glavi da se sjeti kako je uopšte došao ovamo. 


A onda se sjetio... Na putu ka selu zastao je ovdje jer se nije mogao više kretati. Umor ga je savladao te je zaspao ispod drveta na ovom mirnom mjestu. Mada, koliko god da je ovo mjesto mirno i divno, ipak se izlagao velikom riziku spavajući na otvorenom. 


Pokušavao je da se razbudi; umivao se vodom iz potočića. I dalje je bio umoran, a uz to i gladan. Žalio je što nije imao snage da dođe do sela pa da makar zaspi u nekoj toploj štali sa nekom domaćom životinjom.


A pravo bi mu godila i jedna topla kupka...

Ishimoto se malo oprao u potočiću koji se nalazio u blizini, mada je to bilo skoro pa beskorisno jer nije imao načina da opere svoj kimono, niti je imao drugi. Shvatio je da je došlo vrijeme da svrati u obližnje selo, da konačno vidi kakav je ambijent u njemu, i ima li bilo čega što bi ga privuklo i natjeralo da donese odluku da se konačno smjesti u ovoj provinciji.


Sjeo je naslonjen na stablo i zapalio svoju lulu.. a onda je vidio...


Hahh.. pa svakako bih trebao u selo. Nemam više duhana..

Izasao je do reke koja je bila ispred i malo je seo dole pored reke.Susao je kako zubori i hteo je da usmoci malo da se relaksira mada nije mogao posle da ceka da se osusi.Uzeo je par kamencica i poceo da ih bavi jakim zamahom u vodu.Nijr mogao da se opusti jer je sve uvek radio bez osecaja cak i sada mz to prelazi u naviku.

Kada bi pokusao slabo da baci samo bi ga zabacio preko reke u neko drvo i ostavio trag u njemu.Bas mu je bilo tesko da se navikne na ovo morao je malo vise da se podrudi ili ti da se izoluje od ljudi.Kako bi promenio stav i mišljenje da bi mačo bio sam sa sobom.

Morao bi naci neko hladno mesto za njega koje bi mogao zvati domom ili kucom.U sred ovog mišljenje zaboravio je na Agroma koj se jos uvek nije vratio.I tako sada uzima jos jedam kamencic i baca i jos jedno drvo pada u vodu.Tada je ustao otreso se i krenuo na put negde dalje.

Agrom je setao i napisao je pored ove lijepe,mirne Rijeke pored koje niko nije bio Agrom je odlucio da malo ovdje ostane i meditira i trenira. Sjeo je na kamen i uzivao je u nevjerojatnom ambijentu i zvucima prirode. Odlucio je da malo trenira chakru.
#card8
Trenirao je 2 sata nakon toga je otišao dalje.