Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Santon Village

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Santon Village

Santon Village 30281c010d3c485195567960b00e77e7

Selo Peska, smešteno u najrazvijenijem regionu oblasti 54. Nekolicina oaza čine ovo mesto pogodnim za život. Iako su uslovi i dalje surovi, izvori vode bili su dovoljan razlog za otporne meštane da se ovde nastanjuju generacijama.

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'Kockica 6' :
Santon Village #world51

--------------------------------

#2 'Kockica 24' :
Santon Village #world61

Hajato se, nošen brzim vetrom, kretao kroz pustinjske ravnice ka koordinatama koje su bile navedene kao precizna lokacija sela koja se trenutno nalazi pod opsadom šinobija iz Keiđin alijanse. U izveštaju se nalazila informacija o broju napadača, pto je Hajatu bilo od ključnog značaja za planiranje pristupa ovoj borbi. Znao je da ga čeka ukupno osam napadača a potencijalno možda i više.

Zahvaljujući vrhunskom radu izviđačkog tima u pripremnom delu za misiju, Hajato je sada posedovao jasne opise svojih protivnika. Pesak pod nogama učinio je munjevito kretanje samuraja skoro nečujnim. Video je dvojicu kako stoje i nadgledaju čitavu operaciju, na samom prilazu selu. Njihov fizički opis poklapao se sa opisom agresora sa papira.

#card188

Isukao je svoju katanu, a oštrica je bljesnula aurom svetlo-plave boje. Stisak oko drške mača bivao je sve čvršći, a njegov juriš sve odlučniji dok je skraćivao distancu između sebe i protivnika.

#card353
#card194

Više nije bilo važno da bude neprimetan, već je od jedinog značaja bila misija zaustavljanja agresije na ovo mirno, peščano selo. Hajato bi spretnim i oštrim pokretima učinio po dva zamaha na svakog pojedinačnog, tehnika koja mu je bila moguča zbog blizine između dva neprijatelja koja je bila neposredna.(Zaboravio sam opciju.)

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Santon Village #world186 Santon Village #world186

Silni juriš mladog samuraja ostavio je za sobom krvavi trag na pesku. Vitalne tačke neprijatelja bile su preciznim udarcima sečiva pogođene
i iz zadobijenih rana lila je tamno-crvena životna tekućina.

Uprkos besprekornim potezima kretanja tela i mača, neprijatelj beše spretan dovoljno da pre same smrti uputi kontranapad, lansirajući gomilu senbona ka Hajatu koji se sada nalazio u unakrsnoj vatri i morao je brzo da reaguje, što je i učinio.

Baš pre nego što bi napadi senbonima uspeli da naškode Hajatu, preko njegovih usana previla se jedna, blago izrečena, skoro nečujna reč - "Shunpo.." i on se u treptaju oka, neizmernom brzinom stvorio na drugom kraju terena, izbegavajući sve nadolazeće opasnosti do tog trenutka.

#card200

Tehnika brzog pomeranja bila je krem-de-la-krem samurajskih tehnika i način da se borbe počnu ali i završe u jednom dahu. Nakon uspešno dobijenog dvoboja, Hajato nastavi da se kreće dalje u opreznom maniru, nadajući se uspehu strategije da izoluje što je više protivnika moguće u direktnoj borbi.Sa sigurne distance, zadovoljan ishodom, posmatrao je tela protivnika kako se ruše na peščani grob. Oštrica njegovog mača delovala je neukaljano, kao da ni jedna kap krvi nije ostala na glatkom sečivu. To je bio testament preciznosti udarca. Vratio je oružje u korice i brzim hodom nastavio dalje, ne osvrćući se više iza sebe.

Napad se već uveliko odvijao a obodi sela bili su poprilično prazni. Hajato je bio svestan da se borba prenela u centar sela i ka tamo se kretao, nastavljajući da biva oprezan tokom probijanja kroz krvava tela nedužnih ljudi koji su ostavili svoj život na pustinjskom pejzažu koji su nazivali svojim domom.

Prilazeći epicentru borbe, Hajato je tražio zaklon od očiju koje bi mogle da primete njegov dolazak. Opet je nameravao da napadne munjevito, iz jednog daha i reši borbu u nekoliko udaraca, ne ostavljajući protivnicima prostora da reaguju kontranapadom koji bi ga ozbiljnije ugrozio.

Hayato se zaleteo na svoja dva protivnika u pokušaju da obojicu poseče mačem po dva puta. I ovog puta, njegova namera bila je realna zbog neposredne blizine na kojoj su se nalazili njegovi protivnici. Isukao je svoju vernu Katanu i čeličnom voljom krenuo u svoj pohod!

#card188 +60dmg i brzina
#card353 x4 zamaha

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world178 Santon Village #world177

Hajato beše neuspešan u svom napadu i protivnicu uspeše da se odbrane i izvedu efikasan protiv-napad koji je naneo ozbiljnu štetu, ali ne dovoljnu da samuraj posustane. Uzimajuči u obzir da su se protivnici i dalje nalazili u njegovoj blizini, on još jednom mahnu katanom, ovaj put u radijusu od 360 stepeni oko svoje ose, silovito rezajući sve što se nađe na putu njegove oštrice.

#card191

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world178 Santon Village #world177

Brzim kretanjem uspeo je da izbegne jedan napad,a zatim tehnikom zamene drugi. Nije se mnogo udalji od njih, trudio se da distancu drži na nivou bliske borbe.

#card2
#card1

Sada je već bio spreman za siloviti kontranapad, nadajući se svim silama svog bića da će ovoga puta biti uspešan i da njegovi protivnici neće imati opciju za izbegavanje. Njegova katana zasvetle plavom aurom i on se još jednom sjuri ka njima, čineći po jedan zamah na svakoga.

#card197
#card353 x2

(Zaboravio sam opciju. Opcija je izbagovana?)

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world175 Santon Village #world179

Uprkos njegovim nadama da porazi obojicu, samo jedan je pao, dok je drugi uspeo da se izvuče, provocirajući Hajata dok je njegov saborac ispuštao svoj zadnji dah u pokušaju da napakosti samuraju. Tehnikom zamene, Hajato još jednom uspeva da se odbrani, pojavljujući se u neposrednoj blizini jedinog preostalog protivnika. Hajato, još jednom, čini dvostruki zamah ka svom neprijatelju.

#card1
#card353 x2

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world179

Hajato se zaleće još jednom na svog protivnika, ovoga puta čineći samo jedan zamah ka njemu

#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world180

#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world172

Na Hajatovim usnama mogao se videti blagi osmeh nakon što je porazio poslednjeg protivnika. Izbegavanjem je još jednom uspeo da se izmakne od nadolazećeg kontranapada svog protivnika.

#card1

Sagledavajući protekle borbe sa analitičkog aspekta, Hajato, introspektivan po prirodi, bio je daleko od zadovoljnog. Njegovim udarcima nedostajala je oštrina, nedostatak koji ga je zamalo koštao života na ovoj misiji. Iako je znao da ovaj poduhvat ne spada među lake, samuraj beše i dalje delom svog bića razočaran zbog toga koliko su se ove borbe odužile.

Nepokolebljiva je bila njegova volja da nastavi dalje kroz ovaj zadatak i održi svoju reč koja je, u svakom trenutku bila vrednija od samih nagrada koje su išle onima koji budu uspešni, vrednija od samog života. Njegov duh bio je tvrđi i od najjačeg čelika.

Hayato je nastavio inicijalnim putem nakon svoje prethodne borbe u kojoj se pomučio više nego u prvoj. Njegovo telo, iako povređeno, nije izgubilo snagu. Ona se crpela iz izvora njegovog čeličnog duha. Civili su bežali svuda naokolo, a zvuci rata i krvoprolića odjekivali su ulicama sela, čije su se zlatne boje mešale sa krvlju nedužnih, prizor koji je parao srce mladog samuraja.

Nije prošlo dugo vremena, a još dvojica prokletnika pojaviše se na horizontu, tamo gde su borbe bile najžešće, blizu samog srca Peščanog doma. Brzo se ruka spustila na Katanu koja je zasvetlucala aurom svetlo-plave boje, boja vidljiva golim okom tek kada je sečivo napustilo korice. Hayato se, skoro magično, pojavi između dvojice, upoznajući ih sa gnevom svog sečiva čim su mu bili na rastojanju.

#card188
#card194
#card200
#card353
Dva zamaha (290dmg po zamahu.)


The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world173 Santon Village #world174

Hayato je primio svu nadolazeću štetu i pustio neprijatelja da padne na pod dok je on nastavljao svom preostalom snagom napred, mahajući mačem plave svetlucave oštrice na još dva preostala neprijatelja koja se pojaviše odmah nakon što je prethodnu dvojicu poslao u svet mrtvih.


#card198
#card353
#card199

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world178 Santon Village #world172

Hayato je vešto izbegao napade preostale dvojice neprijatelja. Njegov pokušaj da se reši obojice istovremeno urodio je plodom ali samo delimično. Preostao je još jedan, kojeg je ovog puta pokušao da reši jednim preciznim udarcem katanom preko vratne arterije.

#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Santon Village #world180

Hajato je, zahvaljujući svojoj brzini, ipak posedovao određenu zagrantovanu mogućnost za nanošenje štete svojim oružijem, što je bilo i više nego dovoljno da, vremenom, u potpunosi neutrališe svog protivnika, uprkos konstantnom i mučeničkom trudu da eskivira nalete njegovog mača. Hayato, bez daha i vidno povređen, odlučio je da odmori par trenutaka i povrati snagu pre nego što se vrati u svoje utočište.

Ovo prelepo selo skriveno u pesku dicilo se ravnicama oblozenim peskom i prasinom koja je stvarala magicnu atmosferu danju. Cim je dosao ugledao je kamile i razne trgovce kako ih jasu i sklapaju poslovne dilove u ovom prelepom ali i malom selu.

Odlucio je da plati smestaj sa novcem koji je zaradio u proteklim danima u selu, Reiu je bilo vruce pa je odlucio da mu da malo vode i potom krene prema prelepom mirisu koji je osetio dosavsi ovde. Miris ga je vodio do prelepog i premium restorana koji je sluzio najukusniju i najlepsu hranu u selu.

Nakon prelepe gozbe u prelepom restoranu u ovom selu zaputio se prema svom apartmanu sa svojim psom Reiem. Apartman je bio na drugom spratu ove zgrade i bio je napravljen od kamenog peska koji su graditelji prefinjeno i strpljivo gradili.
Santon Village HD-wallpaper-desert-city-house-city-sand-men-nature-sky-animals

Pogled je bio magican, a Yuichi u novinama video je da se prica da su se 5 shinobija oprobala u smrtonosnoj borbi, nadjacani shinobiji da su pobili i pokrali clanove Akumetsua. Ovom vescu bio je zaprepascen za Reiovu sigurnost, da bi preziveo u ovom tuznom i brutalnom svetu shinobija morao je da postane jaci. Posle citanja krenuse prema vasaru koji se odrzavao u centru sela.

Nagahito ulazi kroz selo i rolase kroz njegove ulice


On ponosno ulazi u pekaru i traži 3 hleba i 2 jogurta, prodavačica mu daje to i on odlazi


Ulazi u prodavnicu namirnica i tu kupuje razne stvari poput pasti riba i svinjetine


On je pokupio sve i vidi da narod skandira ispostavilo se da se 2 pijanice biju Nagahito nije mogao da veruje da neko tako nisko pada


KAMENI STIL DORO HOSHI


#card91


Nagahito nije mogao da poveruje da su pijanice ovakve i smirio ih je 


On je posle otišao svojim putem nestajući u peščanoj prašini

Naghito ulazi u selo i zatiče lepu atmosferu


Selo je veselo seljaci se smeše i sve to je rezlutat pustinjskog festivala u selu koji će nasmejati narod


Narod slavi Nagahito se smeje sa ljudima i ide od štanda do štanda


Zastaje kod štanda šećerne vune i ćaska sa poslodavcem koji ga gotivi


Zbog njihove duge priče poslodavac je odlučio da časti Nagahita 


Nagahito se smeje i kaže nema potrebe te plaća sa bakšišom

Šetajući kroz festival Nagahito zatiče binu za koncerte

Nagahito dolazi do bine i ima šta da vidi


Pevači imaju predivne glasove narod pije saki i jede losose ovo je stvarno bio festival za ponos celog naroda


Nagahito je vrlo srećan sa narodom i uzima bocu sakija i pije sa lokalnim seljacima


on rado jede i pije i vrlo je nasmejan u ovim trenutcima

Nagahito odlazi do bara gde ga dočekuju njegovi prijatelji sa akademije


On kreće da priča sa njima i počinju pričati kako im ide kao Ninjama


Nagahito primećuje da niko nije napredovao kao on ali ćuti


Kada on dođe na red Nagahito glumi da je prosečan kao svi ostali jer nije hteo da zasenjuje nikoga


Jedan ninja je glumio kako on zna moćnu tehniku Doro Hoshi


Nagahito koji je isto znao tu tehniku je rekao koji su znakovi rukom


Ninja ga je zbunjeno gledao pre nego ih lupio

Nagahito je rekao da negovori istinu i ako želi to da proveri nek izađu napolje


Ninja je glupio i pričao ja sam polu pijan nisam u punoj snazi


Nagahito je uz reči NE SERI PUNO izašao iz bara u tišini

Nagahito izlazi iz bara polu ljut ali ga vesela atmosfera ubrzo menja


Kako gleda osmehe seljaka i njemu se smeje


uzima još sakea i vraća se do prodavca šećerne vune 


prodavac se zove Harahuma i u biznisu je već neko vreme ali najviše voli da vidi smeh ljudi i dece kad im daje vunu


Oni opet kreću sa ćaskanjem ali ga Harahuma ubrzo obaveštava da će zvezda noći nastupiti pred binom sad


Nagahito uzbuđeno odgovara PA ŠTA ČEKAMO NIJE BINA OVDE

Nagahito i Harahuma ubrzo dolaze do bine


Odjednom sledi tišina koju komentator moli on najavljuje najpoznatiji bend u okolini koj ulazi sa varnicama i vatrometima


Nagahito zna za taj bend, kao i Harahuma 


Oni se vesele uz prelepe pesme koji ovaj bend nudi i piju sake zajedno dok ćaskaju u glasnoći 


Oni se vesele dok Nagahito i harahuma ne uđu u prve redove i bend ih primeti

Bend je završio pesmu i oni su pitali Nagahita i Harahumu za pesmu


Oni su odmah pogledali jedan u drugog pre nego što su obojica viknuli


SVETLA PONOĆ


To je bila jedna vrlo živahna pesma sa veselim notama i to bi podiglo atmosferu sa 10 na 11


Nagahito i Harahuma se vesele dok u senkama Nagahito ne ugleda Crvenookok Ninju

Nagahito se kreće ka crvenookom vičući


CRVENOOKIII CRVENOOKII


Alkohol uzima jaču stranu i Nagahito kreće da se ljulja ali ga Harahuma pridržava


Nagahito mu viče idi to onog ninje Harahuma ga vodi i on nestaje 


Nagahito konstanto priviđa njega u senkama koncerta


Te on konstanto viče Harahumi da mu pomogne da ode do tamo


Harahuma mu je rekao Nagahito ti priviđaš sedi malo

Nagahito je seo i rekao Harahumi


Možda si upravu, možda ne ali crvenooki ninja postoji verujmi


Nagahito je počeo da se smiruje ali je video crvenookog iza harahume
U tom trenutku Nagahito je povikao


CRVENKOOKIII, ko si ti, gubi se iz moje glave!!


Glas koji samo on čuje mu govori 


RAZUMEĆEŠ ALI SAD NIJE VREME


Senka nestaje u prašini odakle je i iskočila 

Nagahito govori Harakumi


Harakuma umoran sam od svega ovoga bilo je vrlo zabavno ali idem kući da se odmorim


Harakuma mu odgovara prijateljsikm glasom 
Nagahito umoran si kasno je dobrose odmori ti si ninja moraš biti spreman za sutra


Nagahito će poslušati harakumin savet za odmor smatrajuvši da mu stvarno treba jedan


Nagahito napušta festival koji i sam polako kreće da se rastura jer se narodu spava


Nagahito prolazi korz luk koj obeležava ulaz i kreće kući

„Da li si siguran da će se sve lako rešiti ”.„Ako ćeš da se sada uzpaničiš i pretražiš celu kuću džabe se trudiš nisam ovde ”. „Ja sam glas u tvojoj glavi jer si već na pola puta da se skljokaš na pod ".

Par trenutaka posle samo sto sam prosao napusteno selo naisao sam na prekrasno selo koje je bilo puno zivota. Vode i nema toliko ili nekih uslova, ali je opet bilo dosta ljudi koje sam mogao da sretnem. Zelio sam da sa nekim stupim u razgovor, ali niko nije zelio ili barem sam ja tako mislio pa sam samo otisao.