Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Jagged Sea Rocks

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Jagged Sea Rocks

Jagged Sea Rocks Ba1_twinrocksloneranch
Dve studene hridine koje oštro izbijaju iz mora i uzdižu se ka nebesima - mora putnika koji su navikli na okolno skoro pa nepomično more. Legende pričaju o morskim nemanima, mada nije utvrđeno da li čudovišta ili nepažnja oko ove opasne formacije izaziva nestanak brodova.Uzeci papir u glavnoj zgradi svoga sela, Beo se zaputio i ne tako daleku oblast. Dobio je zadatak da onesposobi i ubije Kurotsume bandite. Nije se mario da cita dalji nastavak dokumentacije, odnosno razlog zasto su gonjeni. Dosao je u malo mesto koje je trebalo da predstavlja bazu na ovoj misiji. Setao je ulicama i krenuo da proispituje sve starije ljude, nadajuci se da ce mu dati neku informaciju vrednu traganja za protivnicima. Seo je u prvi pub i krenuo da ispija pice ne bi li se pojavila neka grupa ljudi, da iz njih izvuce ono sto mu treba. Kroz par minuta sedenja, zacuo je razgovor za sankom koji je u delu recenice pomenuo Kurotsume. Ustao je sa stola hitro i prisao do sanka te pruzio malu vrecicu ryoa i rekao :

"Uzmite mi sve, samo mi recite gde mogu da ih nadjem. Pomocicete i meni i vama ako ovo zavrsimo na najbrzi nacin."

Sanker sav izbezumljen je stao da razmisli na sekund, pa rekao:

"Izadji iz puba, idi levo i nastavi na sever. Trebalo bi da se u centru sume nadje jedan mali kamp sacinjen od njih. Mi im placamo danak, tako da nas ne diraju. Ukoliko zavrsis taj posao, slobodno se vrati i uzmi ovaj novac."

Klimnuo je glavom i pred izlaz rekao:

"Necu se vratiti ovde, pobio ih ili ne."

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Jagged Sea Rocks #world50

Uputivsi se uputsvom sankera iz puba, Beo se nasao u centru sume bas kako je sanker rekao. Ispred njega su se nasla 7 protivnika koji su u tom trenutku pili i razgovarali, svi sreci i zadovoljni svojim zivotima u tom trenutku. Kako bi razbio tu monotoniu kod njih, sa drveta je bacio velik vetroviti napad koji je trebao da zahvati sve protivnike odjednom.

#card139

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Jagged Sea Rocks #world175 Jagged Sea Rocks #world176 Jagged Sea Rocks #world173 Jagged Sea Rocks #world173 Jagged Sea Rocks #world178

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Jagged Sea Rocks #world187 Jagged Sea Rocks #world190

Izeletvi vetar po citavoj sumi, obliznje drvece je popadalo, a vecina protivnika palo na dupe istog trena. Protivnici su stigli da naprave kontra napad, tako da Beo nije mogao samo da ih zanemari. Morao je da poleti.

#card138

Letevsi iznad njih, Beo je morao da napadne ponovo kako se protivnici ne bi razbezali, a on zavrsio misiju u zadato vreme. Stvorio je velik naboj vetra ispod njega koji je velikom brzinom udario u zemlju.

#card142

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Jagged Sea Rocks #world175

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Jagged Sea Rocks #world185

/jedan cunin se nije upisao /

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Jagged Sea Rocks #world184

Beo je zavrsio misiju tako sto je na mestu ostavio sve protivnike mrtve na licu mesta. Nije video kako mu se napad iskrao sa ledja, te mu je uz bol koji je sledio prekinuo tehniku letenja. Pao je na pod. Proverio zivotno stanje svih, za svaki slucaj. I krenuo polako nazad ka selu.

Na putu kući naleteo Kowai je išao i razmišljao o predsotjećim preprekama koje ga čekaju da bi završio svoje dugo putovanje.Bio je zadovoljan dokle je stigao.Možda će nekada ponoviti isto putovanje pa će proći kroz veću avanturu.

The member 'Kowai Hatake' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Jagged Sea Rocks #world46

Ploveci kroz okean bilo nevreme talasi bili malo jaci video je dve velike ostre stene koje je more udaralo na to.Prolazeci polako pocela je da pada kisa sa svu srecu je imao kapuljacu pa je stavio preko glave te se izborio protiv kise i talasa i nastavio put.

Prolazeci sreo je video dve oste stene kao prosli put kad je dolazio tako da je znao gde sledece da ide jaki talasi su bili ali nije ga sprecavalo da nastavi bilo je to lep povetarac i miris slane vode.

Dosao je na ovo mesto sa prijateljem Yazijem, sa kojim je ceo put dok su putovali dovde drzao konverzaciju. Napokon stigli su i odma je video njihove protivnike te se obrati Yaziju "Yazi, nadam se da nece ovo praviti neki problem, u ostalom ti ih napadni ja cu pomoci ako ne budes mogao."
Jagged Sea Rocks D37862dedeffaf7b73f7dd072103ac9b

Yazi i Saburo su zajedno dosli do mesta gde su trebali da se bore protiv nekih bandita. Ubrzo nakon sto su stigli su ugledali svoje protivnike i Yazi ih je brzo napao sa jednim vrlo jakim napadom koji bi trebao da ubije sve.

Vazi.

#card170
#card186
400na munju
#card165
800dmg

The member 'Yazi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Jagged Sea Rocks #world182 Jagged Sea Rocks #world181 Jagged Sea Rocks #world188

Saburo je podcenio Yazija, Yazi je uspeo da pobedi sve protivnike i tako njegovom timu donese pobedu. Sada im je samo ostalo da se odbrane od napada, ali Saburo zeli da testira Yazija jos jednom da li ih moze odbraniti od napada.

Jagged Sea Rocks Abfc4822f89d2240a75dc9dace844c7c

Yazi je uspesno pogodio sve svoje mete i to ga je ucinilo jako srecnim. Iz svoje torbe je izvadio par shurikena i bacio ih je ka napadima koji su isli na Sabura i Yazija.

Opusteno Saburo ja cu ovo sve.

Nakon toga je pokupio svoje shurikene i krenuo je nazad kuci sa Saburom.

#card1472
#card1473
#card1476
#card331
2 shurikena na prvi napad 2 na drugi i 3na treci (svaki shuriken 310dmg)

Po informacijama koje im je dao Yabai misija koju su trebali da odrade vodila ih je dovde. Dvojica ninji Jounin ranka bili su sakriveni ovde nakon što su počinili stravičan zločin nad stanovništvom jednog naselja. Čim je stigao odmah je osmotrio okolinu, ali informacije su bile tačne pa nije trebalo dugo pre nego što je uočio protivnike. Odmah je odradio znake rukama i ka njima je poleteo veliki vatreni zmaj.

#card74 #card69

Stvaram 8 kugli, i bacam loptu kojoj dodajem 4. Dmg je 900 ide na obojicu.

Nakon malo kraćeg puta stigli su na jedu interesantu lokaciju blizu obližnjeg sela koje je po njihovim informacijama bilo zlostavljano i korišteno kao eksperimentalni miševi od strane 2 shinobia jounin ranka. Ibuki i Shohei su prošli i teže misije, samim tim ovo ne bi trebalo toliko da ih smori. Na njihovu sreću ukazali su se ispred njih jer su izašli iz sela po neku nabavku očigledno.

"Ajde da ih rešimo brže prijatelju!"

#card1448 #card1460
#card1452
Dižem nivo peska i ojacavam santon napade, potom napadam prvog 800DMG

The member 'Shohei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Jagged Sea Rocks #world191 Jagged Sea Rocks #world191

U trenutcima kada su se figure po čije glave su došli pojavile ispred njih počeli su i jedan i drugi da izbacuju opasne napade iz svog arsenala vještina koje posjeduju. Nije trajalo dugo jer je Ibuki uspjeo da pogodi i jednog i drugog. Pješćana ruka je tu bila samo šlag na tortu da završi borbu malo divljački. Pokupili su sve dokaze i lagano krenuli nakon što su se odbranili.

"Hajmo dok im nije došlo pojačanje!"

#card120
Ulažem 100 chakre 1500DEF i brani nas od oba napada

Po informacijama koje im je dao Yabai misija koju su trebali da odrade vodila ih je dovde. Dvojica ninji Jounin ranka bili su sakriveni ovde nakon što su počinili stravičan zločin nad stanovništvom jednog naselja. Čim je stigao odmah je osmotrio okolinu, ali informacije su bile tačne pa nije trebalo dugo pre nego što je uočio protivnike. Odmah je odradio znake rukama i ka njima je poleteo veliki vatreni zmaj.

#card74 #card69

Stvaram 8 kugli, i bacam loptu kojoj dodajem 4. Dmg je 900 ide na obojicu.

Hrlio je po svetu kako bi okajao svoj greh. Shina Senjua u kom je nekad video zrno potencijala, za kog se ispostavilo da je ne samo nesposoban, već i opasnost po one bliske sebi. Ne samo shinobije, već i obične ljude uhvaćene u okrutne čini koji samo žele spas. Ta krv, koliko je bila na Shinovim rukama bila je i na Yehudinim, i nestaće jedino kad počinilac nestane.

Zatekao ga je na jednoj zaravni na steni. Pogled je bio opsežan i čist, bez pregiba - jedino što se od sivila studena odvajalo bila je tanka linija okeana koja je u daljini bila granica između litica i horizonta. Ovaj put je imao vremena da probere svoje misli i staloži se. Čak ni naslada koju je očekivao nije bila velika, bilo je prosto moranje. Protivnika nije ni otpozdravio, samo mu je gledajući kroz njega otpustio svoj napad uz visokofrekventnu ciču karakterističnu za ubrzavanje čestica.

#card432 #card1089
#card1095 #card1090 #card1092 #card1094
Udaljeni smo standardno 20 metara. Elemental Shuffling naravno ide na dust. Detachment of the primitive world biram da uradim u obliku kocke. To znaci da je damage 1100 - zag 220, i biram da bude sa svih strana što košta 2 dodatna slota, ali je uz particle acceleration i elemental shuffling smanjujem na 2. Dismantling ray radim uz oblik kupe, damage 900 zag 180 i probojni efekat. Atomic Particle Reduction, sa obzirom da sam iskoristio 2 efekta, ima 200 hp. 

Dok se vracao kuci jer je zaboravio mac uzivao je na stenama i na planini gde je prolazio.Sunce je sijalo ali oblaci su se polako namracivali.U tom momentu instikt se javlja kod Shina gde oseca da nesto nije uredu.Kada pogleda u mracno nebo video je samo figuru lika koja ide prema njemu.

Prvo bitno nije mislio da je to covek vec samo velika ptica mada brzinom koja je ta stvar dostigla ga je ocarala.Ali nije samo brzina bila vec odjednom se pojavljuju i napadi oko Shina koji su bili upuceni na njega.To je bio jedan jedini Yehuda (waru hitai) koje je zadnji put hteo da ubije Sgina jos u selu.Bas veliki problem sada Shin ima jer je on mslo tezi progivnik od proslih.

Nije se ni pozdravio vec je napao napadima koj su bili mounustrono jaki i veliki.Mada treptej straha nijr dtizal Shima toliko lako to jedr nije se davao .

Znaci hoces ovo ovako zabrsiti ha bas jadno i mizerno od tebe.

Rece nu to u llice kako bi ga izbacio iz stava a zatim da se odbrani.Ova situacija puni Shinu jace krva i srce se ubrzava lucenje adrenalina prosirava njegove zenice i oslobađa njegovo unutrašnje stanje.Suocavnjem dvojih kazni dolszi u stanje "Preasure of death" gde moze brzo ds resguje i dobija snsgu u borbi.
Jagged Sea Rocks Images_3


#card1210
Bacam def 400 60ch
#card152
Ulazim u imunitet 150ch

Nakon sto se ova borba zavrsi ja presrecem Yehudu, ne smijes kupovati nista

Koračajući po stenama hridina, osećam hladnoću vetra koji me golica po licu dok posmatram beskrajno plavo more koje se širi ispod mene. Stene su oštre i izazovne, ali iako su opasne, nose neku vrstu zlokobne lepote.

Legende o morskim nemanima odjekuju u mojoj glavi dok proučavam svaki prelazak talasa ispod. Da li su te legende istinite ili su plod mašte ljudi uplašenih okolnostima ovog mesta? Pitanje lebdi u vazduhu, ali opreznost mi ne dozvoljava da zanemarim upozorenja starih priča.

Kako bi vreme prolazilo u poznoj noci dosao bih na ovo kameno ostrvce sa namerom da zavrsim zadatak. Seljaci su me usmerili kako da dodjem do ovde da nadjem 4 odbelge ninje.


Polako bih brojao i sva 4 su bila tu a ja sam bio spreman da se obracunam sa njima i da ih porazim jednom za sva vremena


Kako bih velikom brzinom izleteo pred njih struja bi prostrujala kroz mene i moju katanu sa namerom da ih iseckam u komade jednom za svagda


#card191 #card164


Kako bi struja prostrujala kroz moj mac zaleteo bih se u njeha sa namerom da ga presecem


#card189

The member 'Fumetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Jagged Sea Rocks #world198 Jagged Sea Rocks #world193 Jagged Sea Rocks #world192 Jagged Sea Rocks #world192

U jednom munjevitom rezu tri protivnika su vec pala ispred mene i prokrvarili su. Ogromni napadi su izleteli ka meni spremni da me uniste pa sam ja bacio barijeru da ih zaustavim


#card1359


(Ulazem 4 Slota) 


Kako su napadi udarili u moju barijeru bio bih siguran i spreman da nastavim napad. Uzeo bih katanu i probao bih munjevito da ka presecem i dovrsim


#card190

The member 'Fumetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Jagged Sea Rocks #world191

Kako bi se napad zaleteo prema meni bio bih spreman i osvrnuo bih se defanzivno da bih mogao da ga presecem na pola. Napravio sam jedsn munjeviti rez sa namerom da presecem napad na pola i dovrsim ovu borbu.


#card195


Struja bi prostrujala kroz moj mac i bio bih spreman da presecem protivnicki napad na pola i zavrsim ovu borbu i odem kuci.


#card189 #card164 #card189

Kako sam video raksrvavljeni prikaz i crvenu prolivenu krv po kamenju znao sam da je moj posao ovde gotov i da moram nastaviti svojim putem i da prodjem ka kuci.


Kako je vreme polako prolazilo shvatio sam da nemam sta da radim ovde i da polako moram krenuti nazat ka selu. Tako je i bilo polako ssm vratio katanu. Ufotrolu i krenuo sam dalje svojim putem.