Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Jagged Sea Rocks

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Jagged Sea Rocks

Jagged Sea Rocks Ba1_twinrocksloneranch
Dve studene hridine koje oštro izbijaju iz mora i uzdižu se ka nebesima - mora putnika koji su navikli na okolno skoro pa nepomično more. Legende pričaju o morskim nemanima, mada nije utvrđeno da li čudovišta ili nepažnja oko ove opasne formacije izaziva nestanak brodova.Uzeci papir u glavnoj zgradi svoga sela, Beo se zaputio i ne tako daleku oblast. Dobio je zadatak da onesposobi i ubije Kurotsume bandite. Nije se mario da cita dalji nastavak dokumentacije, odnosno razlog zasto su gonjeni. Dosao je u malo mesto koje je trebalo da predstavlja bazu na ovoj misiji. Setao je ulicama i krenuo da proispituje sve starije ljude, nadajuci se da ce mu dati neku informaciju vrednu traganja za protivnicima. Seo je u prvi pub i krenuo da ispija pice ne bi li se pojavila neka grupa ljudi, da iz njih izvuce ono sto mu treba. Kroz par minuta sedenja, zacuo je razgovor za sankom koji je u delu recenice pomenuo Kurotsume. Ustao je sa stola hitro i prisao do sanka te pruzio malu vrecicu ryoa i rekao :

"Uzmite mi sve, samo mi recite gde mogu da ih nadjem. Pomocicete i meni i vama ako ovo zavrsimo na najbrzi nacin."

Sanker sav izbezumljen je stao da razmisli na sekund, pa rekao:

"Izadji iz puba, idi levo i nastavi na sever. Trebalo bi da se u centru sume nadje jedan mali kamp sacinjen od njih. Mi im placamo danak, tako da nas ne diraju. Ukoliko zavrsis taj posao, slobodno se vrati i uzmi ovaj novac."

Klimnuo je glavom i pred izlaz rekao:

"Necu se vratiti ovde, pobio ih ili ne."

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Jagged Sea Rocks #world50

Uputivsi se uputsvom sankera iz puba, Beo se nasao u centru sume bas kako je sanker rekao. Ispred njega su se nasla 7 protivnika koji su u tom trenutku pili i razgovarali, svi sreci i zadovoljni svojim zivotima u tom trenutku. Kako bi razbio tu monotoniu kod njih, sa drveta je bacio velik vetroviti napad koji je trebao da zahvati sve protivnike odjednom.

#card139

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Jagged Sea Rocks #world175 Jagged Sea Rocks #world176 Jagged Sea Rocks #world173 Jagged Sea Rocks #world173 Jagged Sea Rocks #world178

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Jagged Sea Rocks #world187 Jagged Sea Rocks #world190

Izeletvi vetar po citavoj sumi, obliznje drvece je popadalo, a vecina protivnika palo na dupe istog trena. Protivnici su stigli da naprave kontra napad, tako da Beo nije mogao samo da ih zanemari. Morao je da poleti.

#card138

Letevsi iznad njih, Beo je morao da napadne ponovo kako se protivnici ne bi razbezali, a on zavrsio misiju u zadato vreme. Stvorio je velik naboj vetra ispod njega koji je velikom brzinom udario u zemlju.

#card142

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Jagged Sea Rocks #world175

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Jagged Sea Rocks #world185

/jedan cunin se nije upisao /

The member 'Beo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Jagged Sea Rocks #world184

Beo je zavrsio misiju tako sto je na mestu ostavio sve protivnike mrtve na licu mesta. Nije video kako mu se napad iskrao sa ledja, te mu je uz bol koji je sledio prekinuo tehniku letenja. Pao je na pod. Proverio zivotno stanje svih, za svaki slucaj. I krenuo polako nazad ka selu.

Na putu kući naleteo Kowai je išao i razmišljao o predsotjećim preprekama koje ga čekaju da bi završio svoje dugo putovanje.Bio je zadovoljan dokle je stigao.Možda će nekada ponoviti isto putovanje pa će proći kroz veću avanturu.

The member 'Kowai Hatake' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Jagged Sea Rocks #world46

Ploveci kroz okean bilo nevreme talasi bili malo jaci video je dve velike ostre stene koje je more udaralo na to.Prolazeci polako pocela je da pada kisa sa svu srecu je imao kapuljacu pa je stavio preko glave te se izborio protiv kise i talasa i nastavio put.

Prolazeci sreo je video dve oste stene kao prosli put kad je dolazio tako da je znao gde sledece da ide jaki talasi su bili ali nije ga sprecavalo da nastavi bilo je to lep povetarac i miris slane vode.