Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Poljana Himisawa

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Poljana Himisawa

Poljana Himisawa HD-wallpaper-jaeger-sixth-anime-landscape-field-clouds-sky-scenery-anime
Prostrana poljana prostrta zlatnom pšenicom. Istočni deo se ističe po izuzetnim kvalitetom zrna. Uprkos potencijalu za izuzetnu žetvu, istočni deo igra važnu ritualnu ulogu u verovanjima obližnjeg sela, te se prikuplja samo jednom godišnje kada se mali deo odvaja za pravljenje verskih kolača, a ostatak spaljuje na lomači kako bi se dozvalo izobilje u idućoj godini.

Premda mu se odluka da se sakriju u ćumezu iskopanom ispod poljane činila upitnom, očigledno je skrivanje na vidnom mestu uspela banditima. Ugledao je vodju, i postupivši po protokolu sa akademije, napao ga vetrovitom rukom pre nego što će ovaj imati priliku da pozove pojačanje.
#card127

The member 'Senshu Hyuga' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Poljana Himisawa #world186

Srećom, protivnik nije pružio preveliki otvor. Premda je poslao napad, nije uspeo izbeći ruku koja ga je zgrabila i time je zapečatio sopstvenu sudbinu. Stvorio je pet klonova od kojih su dva vetrovitim napadom onesvestila chunina. Svezao ga je i povukao nešto dalje u pšenicu čekajući idućeg protivnika 
#card1
#card11
#card126

Klonovi
2/5 Chakra: 0
3/5 Chakra: 30

Iza prvog lika su izašla dvojica genina koji su bili poznati sa informacija koje je dobio kada je prihvatio misiju. Senshu je pretpostavio da su čuli galamu ispred, što je hteo da izbegne ali bože moj nije da je bio preterano tih. Njih je napao slično, samo što je on ovaj put napao prethodnim napadom, a klonovi nešto slabijim.
Ja na prvog genina:
#card126
Dva klona na drugog genina:
#card123

Klonovi:
1/5 ch: 30
4/5 ch: 0

The member 'Senshu Hyuga' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Poljana Himisawa #world174 Poljana Himisawa #world171

Odlučio je izbeći vatreni napad jer mu se činio opasnijim, premda su oba bila iste snage. Napad vetra odlučio je primiti jer je mislio da će, ako planira da živi kao shinobi otpadnik, valjati da se očeliči. Trenutak kasnije, pokajao se oko te odluke jer je, neverovatno, napad prilično boleo. Iskašljao se i presamitio, srećan što ga niko ne vidi.
#card1

Sabrao se preko nekog vremena i odlučio da će nadalje glavna taktika biti izbegavanje napada, ne poigravanje sa njima. Svezao je ovu trojicu i odlučio unajmiti neko magare na kom će ih nositi, čisto kako ih ne bi vukao po podu. Ponosan na svoju plemenitost i poštovanje čak i prema kriminalcima, krenuo je nazad na svoje ostrvce.

Dok sam putovao na svoju prvu misiju prolazio sam kroz prelepa obradjenja polja. Čuo sam da se na ovim poljima seje pšenica koja je veliki izvor hrane za čitavo selo. Put je bio lak i pratio sam put do svoje sleće lokacije.

Wow ,kako naleteh na ovo prelepo mesto za setnju ..Kako prelepo polje ..tako ravno i zuto od jecma koji se njise sa povetarcem , kako opusta ovaj pogled. Kada se malo bolje zagledate videcete stotine i stotine kilometara daleko od ravnice od koje se sastoji prosto neverovatan prizor

Nakon nekog vremena stigao sam do neke poljane. Nista specijalno da se komentarise ili barem je tako za mene. Nisam ovaj put pravio neko cuđenje. Odlucio sam da nema bas potrebe da ostajem ovdje pa cu krenuti dalje u avatnuru da vidim ljepote prirode.

Prolazak kroz ovo područje bio je neobično glatka vožnja. Putovanje preko ove staze zlatnog polja nije donelo nijedan izazov ili prepreku. Svaki korak kroz to prostranstvo bilo je kao da se prirodno uklopim u harmoniju okoline. Nisam se suočio ni sa kakvim smetnjama ili neugodnostima tokom putovanja ovim prelepim pejzažem. Sve se poklopilo na način koji je olakšao moje kretanje, dopuštajući mi da u potpunosti uživam u lepoti i miru ovog mesta.