Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Akumetsu entrance

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Akumetsu entrance

Akumetsu entrance  20b18213ea8648d7968ff96a77000a3b
Glavni ulaz u zgradu ispunjen raznovrsnim opcijama kuda ici. Pred sam odabir nalazi se mala recepcija gde se mogu ljudi raspitati za putanju koja im treba,

Zbog moguceg nestanka Kuroa, Beo je usao u glavnu zgradu. Dosao je do recepcije na kojoj se nalazila mlada dama. Prisao joj je i objasnio situaciju sa Kurom, gde je hteo samo da proveri da li je grad upoznat sa njegovim kretanjem. Kako je pomenuo ime Kuro, recepcionerka je pogledala u evindeciju misija i potvrdila da je jutros u zoru otisao na misiju. Na tu informaciju Beo je uzdahnuo i izasao iz prostorija glavne zgrade.

Odma po svitanju jedna plava zena mlada prokrala se kroz sančeve ovog crnog tvrdog grada. Videvši dve ninje ispred sebe, otvorila je skrol i stala čitati.


Storynote: Beo Fuma, Kuro SantonPo misiji dužni ste da pronadjete ninju Yuki Taisei i da ga dovedete u zidine ovog grada. Pod obavezom je da dovedete ovog ninju u svesnom stanju, živog i zdravog tela.

Akumetsu entrance  133-25


Trenutno ovog ninju prate ninje našeg grada. Krenite odmah.


Načuo je da je tražen za neku vrstu misije koju je trebao da završi sa Beom. Došli su ovamo zajedno slušajući dobro ženu koja je čitala sa scrolla. Čuvši svoju misiju bacio je pogleda na njegovu opremu, chakru i te stvari ne bi li mu možda nešto zafalilo za put, čekao je Beoa te je bio spreman za polazak.

Došao je zajedno sa Beom i Kurom koje je sreo na kapiji. Oni su hteli da ga povedu na ovu misiju što je ovaj ne časeći ni časa prihvatio. Od tada on njih prati kao ispomoć na misiji i malo priča. Adrenalin ga puca jer je ovo njegova prva misija na kojoj će zapravo raditi nešto drugo osim lova na izgubljene mace i nebitne genine.

Taisei? Poznat mi je sa slike možda sam nekad slučajno video? - Razmišljao je.

Došao je u glavnu zgradu sa Kurom i Ushiwakamaruom i prihvatio misiju kao lider iste. Nisu puno čekali pre nego što je zahtev za uzimanje misije bio obrađen. Odmah su se zaputili ka oblasti u kojoj se nalazio čovek sa poternice. Ushiwakamaru biće dobra podrška s obzirom da nije hteo da uzme nagrade ukoliko ih bude bilo, a jedan čovek više uvek je dobra stvar.

Trojica da ide na misiju... - rece plava zena iznervirano jer mora da ga kontaktira opet. (osobu koja ih je poslala na misiju, ona je samo slala poruku).

Samo trenutak...


#card1307Hoće trojica da idu. - rekla je dok je skrenula pogled. Ocigledno je komunicirala sa nekim. I drugi? U redu. Kako ti kažeš. Nisam ja tebi ništa dužna svakako!


Prekinula je vezu i obratila se ninjama vadeći ispod miške drugi skrol.


StorynotePotrebno je da dovedete i ovog ninju u istom stanju kao i proslog.

Uzumaki Isaac.

Akumetsu entrance  QskGZtP

Plavuša završi sa poslom koji joj je bio nužan za mastavak konverzacije i dade informacije o drugom ninji koji je takodje bio meta. Ushiwakamaru prihvati i taj zadatak kao i prošli i zaputi se zajedno sa timom od još dvoje ljudiu oblast gde su se mete nalzazile.

Biće ovo zanimljivo putovanje. ,reče svojim salutnicima
.

Magnus je ušao u glavnu zgradu Akumetsu grada, promatrajući svaki detalj oko sebe dok je koračao. Iako je okolina bila poznata, u njegovoj glavi vrtile su se brojne dileme i neizvesnosti. Svet oko njega postajao je sve kompleksniji, a on sve više osećao teret godina kako ih nosi na svojim plećima. Želja da se povuče iz svega postajala je sve jača, ali istovremeno je bio svestan svoje odgovornosti prema Akumetsu gradu, uzdahnuo je i zakoračio u glavnu salu.