Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Inari stone

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Inari stone


Koga je podigao malen i kameni spomenik posvećen boginji Inari. Ovaj spomenik podseća na malu kamenu lisicu. Ovaj spomenik se nalazi blizu jezera. Ovo je mesto bogosluženja tako da odiše lepim i toplim mirisima. Kamen statue uliva sigurnost.


Ovaj roleplay se dešava u prošlost:

Dok je Koga dolazio da uzima vodu sa jezera, primetio je jedno mesto koje mu je posebno privuklo pažnju. Video je da na samo jednom mestu kraj čitavog jezera zemlja miriše na tamjan. Posle dužeg razmišljanja shvatio je da tu mora podići maleni spomenik posvećen boginji Inari.


Prvoga dana je bilo neophodno naći kamen, posle toga je bilo neophodno napraviti alat za glesanje ili barem probati. Koga je još prvoga dana imao želju da uklesa jednu prelepu belu lisicu (kao spomenik) ali i da pored toga napravi maleni oltar posvećen boginji Inari.


Drugi dan je bio iznenadjujuć, pošto Koga nemogavši da nadje kamen koji bi bio savršen, Koga odlučuje da potraži kamen u jezeru. Koga se nije čak ni dvoumio, zaronivši nekoliko puta u jezero Koga je našao savršen kamen koji će mu poslužiti da podigne spomenik svojoj boginji i da joj posveti oltar.


Pošto je trećeg dana napravio alat koji mu je bio neophodan, Koga je uklesao jednu predivnu sliku. Opis ovog spomenika naćiće se čak i u nekim velikim knjigama a Koga je ovim ispunio još jedno svoje obećanje: vratio je dašak Heien kulture na kontinent, tamo gde i pripada.


Koga posle duge bolesti, dolazi da poseti svoj mali hram posvećen boginji Inari, no, na njegovo zaprepašćenje tamo sreće oskrnavljen oltar. Koga u besu poče sakupljati delove oštećenog oltara i malu prepolovljenu statuu boginje Inari. Koga je danima bio bolešljiv, tako da, nije bilo ikoga da obidje oltar i ne zna ko je ovo uradio, ali ko kog da je posekao i prepolovio ovu figuru na pola, zažaliće.
Hayato se, nakon duge i naporne misije, ponovo vratio na poznato mesto koje je njemu koristilo za meditaciju i sticanje unutrašnjeg mira koji je prethodno izgubljen. Statua lisice ga je posebno impresionirala i vazda je pokušavao da shvati simboliku koju je vešti kamenorezac želeo da postigne ovom strukturom.

Laganim koracima, približavao se mestu sigurnosti, ali izgleda da ovoga puta neće biti sam.

Mladi dečak u kimonu, skupljao je ostatke oštećenog umetničkog dela koji su bili rasuti svuda po travi. Hayato napravi par sigurnih koraka ka nepoznatom mladiću koji je, poput ovog mesta, zračio aurom sigurnosti, sa željom da asistira. Dubok, blagi glas zaorio se šumom.

Dozvoli da ti pomognem, dečače.

Inari stone D1t3iup-f7d0f00e-b1ba-427e-b35d-7530b98e3afa.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM2ZTFlYTAyLWU3Y2ItNDA5Ni05ZGQyLTMzMWJmYzE4MWIyZlwvZDF0M2l1cC1mN2QwZjAwZS1iMWJhLTQyN2UtYjM1ZC03NTMwYjk4ZTNhZmEuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Dok je prilazio, njegova šaka ležerno se spustila na dršku katane, koristeći je kao oslonac za ruku. Nikada čovek ne može biti dovoljno siguran i gard bi uvek trebalo da bude podignut.

Uprkos sigurnosti koju je prisustvo dečaka ulivalo samuraju, njegova opreznost nije se spuštala sa visokih stupnjeva. Scena destrukcije takođe nije imala pozitivnu konotaciju, ali pozicija dečaka nije govorila kao da je on taj koji je prouzrokovao uništenje ovom deliću umetnosti.


Senka odjedanput dobila glas, Koga kada je shvatio da mu je neko prišao, i poželeo nešto od njega, Koga se uplaši. Koga se istrgnu iz Hayatovog pogleda, i upita ga: "Ko si ti?"

Koga je znao da u ovoj šumi ima i drugih ljudi ali nije očekivao da će ih ikada sresti ili da će oni biti ti koji će uništiti njegov spomenik. Koga je mogao da oseti veliki reiatsu (chakru) i to ga je navelo da bude veoma oprezan za ovim neznancem.


"Da li si ti uništio moj spomenik?

Samuraj odstupi par koraka onda kada dečak ispusti urlik upućen njemu. Šaka je počela da stvara stisak oko drške katane, koja je, do ovog momenta, služila za ništa više do oslonca. Doskorašnja aura sigurnosti polako je iščezavala u atmosferi među njima. Vazduh je vibrirao simfonijom tenzije. Hayato nije imao nameru da daljim postupcima iritira dečaka, s toga je zadržao smirenost u glasu i pokretima.

Ne, mladiću. Ova statua beše u celosti u mom poslednjem susretu sa ovim mestom mira. Svakako, preporučujem da sniziš svoj ton.


Mrzim ljude sa kontinenta.
(Izgovorivši ovo, Koga je osetio veliku nelagodnost, shvatio je da ne zna ko je ovo, da ne zna šta želi od njega niti odakle zna za ovo mesto.)

#card211  
(Iz Koginih dugih rukava na kimonu izleće mačka, koja se zaliće na nepoznatog samuraja, demage ove tehnike je 320.)  


Ne znam ko si, niti šta želiš od ovoga mesta. Ovo mesto je bilo posvećeno Inari i nekoga je oskrnavio.


Chakra: 870

Čim se mačka lansirala iz rukava kimona nepoznatog mladića, Hajato je znao da je reč o Genjutsu-u. Nakon spajanja svojih šaka, dlan o dlan, Hajato je ispustio male količine čakre kroz svoje tenketsu tačke na telu, kako bi se oslobodio ove Iluzije.

#card6

Njegov pokušaj beše uspešan, jer mačka nestade na pola puta do Hajata, baš u momentu kada je aktivirao svoju tehniku otpuštanja.


"Ja nisam tvoj protivnik, dečače. Evidentno je da smo delili sklonost ka ovom mestu, kao i žaljenje za uništenom skulpturom, ali kontroliši svoje emocije. U suprotnom, biću prinuđen da te umirim oštricom svoga mača."

Nakon izgovorenih reči, Hajato je isukao svoju katanu, držeći je u pasivnom stavu, uperio je vrhom mača u zemlju ispred sebe.

#card353
#card188 Brzina - 70, Šteta na maču -70
Kako je njegov genjutsu nestao, Koga i dalje uplašen i zbunjen, nije obraćao pažnju na  Hayata i njegova upozorenja. Koga je prvo pomislio da je on oskrnavio spomenik boginje Inari, a potom mu se učini da ga je neka poslao ovde jer je mnogo ličio na ratnike Toujiki klana. Koga je počeo govoriti nekim čudnim i nepoznatim jezikom: "Kai Koko Nara Inayi.

#card218
(Hayatu se počeše topiti ruke i ispade mu katana iz ruke. Demage mog genjutsu,a je 620)Ako te je neko poslao, reci, pustiću te da odeš odavde.


Chakra: 840

Hajatove ruke počeše da se tope dok je on koračao ka mladiću. Ovoga puta nije spajao šake, njegovo znanje o kontroli duhovne energije bila je na visokom nivou, jer mu znaci rukama nisu bili potrebni da bi ispustio male količine čakre iz svojih tenketsu-a.
#card6
Izgleda da su svi oni sati provedeni u čitanju svitaka pod svetlošću voštanih sveća isplatili. Dok je skraćivao distancu između njega i mladića, Hajato podiže svoju katanu čija oštrica zasija na svetlosti, njen vrh sada uperen u nebeske svodove.

"Ovde me je poslala sudbina. Kamena skulptura lisice vezala me je za ovo mesto. A ti, dečače, ti...došao si ovde da sve to poremetiš. Još si drzak toliko da pokušavaš naneti fizičku štetu kroz igranje mojim umom. Dobićeš još jednu šansu pre nego što definitivno stupiš na put sa kojeg više neče biti povratka. Kako za mene, tako i za tebe.

Kada je distanca dostigla svega nekoliko koraka, Hajato se zaustavio, ispaljujući oštar pogled direktno u oči mladića. Glas mu beše dubok, ali ovoga puta doza smirenosti zameni se strogoćom.

#card353 #card193 Ukupna šteta na maču = 300Koga je bio uplašen, shvatio je da mu je ovaj neznanac sve bliži i bliži, i bio je spreman na borbu sa njim ali posledice njegove nedeljne boljke su bile prisutne. Koga je opet počeo raditi čudne znake rukama i da govorim čudnim jezikom što je Hayata svaki put zbunjivalo.


Namu Myōhō Renge Kyō

Baš kada je izgovorio ove reči i počeo raditi čudne znakove rukama, pojavi se neka čudna aura i odjednom dim i magla prekriše teren na kojem su se nalazili Koga i Hayato. Kogin napad biva prekinut usred nekog čudnog smeha, a u magli oko njih pojaviše se dva para crvenih i djavolskih očiju i naličja (dakle, jedan par očiju gleda u Kogu a drugi u Hayata). Ovi glasovi i ovaj smeh izazvaše pometnju kod Koge koji je odmah odustao od svog napada na Hayata, ali pomislio je u sebi: "Šta sada, šta se dešava". Stajaći pored Hayata, svestan da je sada okružen neprijateljima, posumnjao je da je ovaj nepoznati samuraj poveo i svoje prijatelje, te mu u besu reče: "Kukavice". Izgovorio je ovo gledavši u Hayata.


Hayato je bio spreman da udari čim distanca to dozvoli, ali njegova čula beše zagolicana čudnovatom maglom i dimom koji su prekrivali tlo pod nogama samuraja i mladića koji je sada već stajao nadomak Hayata. Čudan smeh pogurao je naboj jeze niz kičmu, čineći svaku dlaku na telu da stane uspravno. Munjevitim pokretom, Hayato se okrenuo ka izvoru jezivog cikotanja, njegova leđa sada su bila otvorena zona za mladića koji je i dalje urlao na Hayata, nesiguran u njegove namere. Evidentno je bilo od koga pretnja ovde dolazi.

Samurajev glas rezonovao je grubošću ali i istinom, usmeren na nepoznatog dečaka. Šake, obmotane oko drške katane, činile su sve jači stisak, a kad su se iz tame šume dva crvena oka probila, Hayato se fiksirao na njih.

"Da li si ti glup, dečače, ili samo slep pa ne vidiš ko je ko ovde? Mislim da je ovo odgovor na tvoje pitanje ko je oskrnavio hram tvoje boginje. Sarađuj sada, pa ako doživimo svitanje sledeće zore ja ću ti rado ispričati više o sebi."

Hayato zauze niski stav, pribijajući se bliže mladiću. Strpljivo je čekao prostor u kom bi napao ova dva stvorenja nepoznate prirode, koja zajedno sa njima stupiše u maglu.
Dok su Hayato i Koga u strahu stajali, nesigurni u namere jednoga i druga, iz magle, baš tu pored svetilišta, izašle su dve aure, čudovišne siluete. Ove siluete su počele govoriti nekim drevnim jezikom koji Hayato nije razumeo: "Smrtnici, crvi, vaš život pripada nama."

Koga se prepade, stvorenja nalik ovima je video samo u svitcima u hramu mudrosti. Razumeo je njihov jezik jer su govorili Haien jezikom ali ga je uhvatio strah, drhtao je videvši ova čudovišta:

Inari stone 6b2c94ab75f868d5789e52c908187114
"Ja sam Dazona, duh mrtvih šuma i demon jeseni"

Inari stone 9c1d0ac068419df99b48985efc42f90a
"Hayato ja sam tvoja smrt. Demon mača i kukavica Yanbo."  

Odzvanjanje mrtvih kostiju, Yanbo i Dazona dovukli su smrt u svojim kimonima. Dazona je poželeo mladog Kogu: "Dečak više nije devica ali uživaću u njemu." Dok, Yambo je pomislio kako želi da prevari Hayata i uzme njegovu katanu.  Ono što će se dogoditi u narednih nekoliko sati biće presudno za život ove dvojice. U noći ispunjenoj strahom, Koga se približio Hayatu i izgovorio je samo: "Izvini.". Posle Koginog iskrenog izvinjenja počet će jedna borba epskih razmera.

Hajato, čija je pojava bila poput mirnog jezera, stajao je dostojanstveno, svesno prihvatajući Koginu sumnju a sada izvinjenje. Obojica su bili ratnici časti, ali trenutak nerazumevanja bacio je senku na njihov susret.

No, sve se promenilo kada su se demoni, stvorenja tame i haosa, pojavili iz senke šume, donoseći sa sobom oluju straha. U tom trenutku, bez oklevanja, Hajato je stao uz Kogu, spremno se suočavajući sa opasnošću koja je pretila da ih proguta.

Koga i Hajato, sada snažniji u svojoj zajedničkoj svrsi, okrenuli su se prema demonima, spremni da započnu bitku koja će se pamtiti kroz vekove. Yanbo, demon koji je, nekim čudom znao ime samuraja, uskoro će se upoznati sa ljutom oštricom vernog saputnika zapuštenog ratnika.

Hajato, obučen u lagani kimono boje plave zore, stajao je nepomično, njegova katana blistala je poput zvezda na noćnom nebu. Njegove oči, mirne poput jezera, odražavale su odlučnost i spremnost. Yanbo, s druge strane, bio je kao oluja, njegov mač izgledao je kao zmijski jezik, njegov oklop crn kao noć bez zvezda.

Ne trošeći ni sekundu više, Hajato se, poput cunamija, sjuri na svog protivnika natprirodne forme, izustivši samo jedno pre nego što se dade u stravičan juriš:

"Mačevalac je moj, drugog ostavljam tebi."

Inari stone 7879779ff138270ca873e0fc775269e9

Prva runda počela je snažnim udarom Yanbovog mača, ali Hajato je bio brz kao munja, izmicao se s lakoćom i uspevao da uzvrati kontranapadima iz pozicija koje su bile nekonvencionalne za kretanje jednog samuraja. Vetar je nosio njihove uzvike, a zemlja se tresla pod njihovim nogama. Mačevi su se sreli u plesu smrti, iskre su se raspršivale kao vatromet po tamnom nebu.U momentima kada je Hayato kao munja zviznuo u Yamba, zvukovi njihovih katana su bili bljeskovi straha i ludosti. Mladi Koga, uplašen, nije obratio pažnju na Dazona. Koga je shvatio da više ne čuje Hayata, Koga je bio uhvaćen u genjutsu, istog onog trena kada su Yambo i Hayato ukrstili svoje katane, Dazona je podlo odvukao Kogu u svet genjutsu,a.

Inari stone 32ec0a6b93f751d2811507a83ffe29f6
Dazona: "Svet straha, KYO!"

Koga se odjednom našao u svetu demona, znao je da borba koja sledi, bit će borba izdržljivosti i snage uma. Koga je spustio svoje ruke na dole i počeo je govoriti čudnu mantru. Skupljajući svoj reiatsu (chakru), Koga je pomislio: "Mislio sam da se ovo nikada neće dogoditi, da demoni ne postoji i da su knjige napisane samo za čitanje!" (Koga je bio vidno uznemiren i nervozan.)

U jednom trenutku, Hajato je iskoristio svoju brzinu i mudrost, udario je s neviđenom preciznošću. Yanbo je uzvratio s ogromnom snagom, ali Hajato je bio kao list na vetru, neuhvatljiv i graciozan.

Inari stone Ezgif-3-6696dbf80c

Dok se borba razvijala, priroda je zastala u čudu. Ptice su prekinule svoje pesme, reke su usporile svoje tokove, kao da su želele da svedoče ovom veličanstvenom događaju. Hayato je nastavio ples sa svojim mačem, za sada uspešno ukrštajući korake sa protivnikovim. Uspevao je da odoli udarima i nekoliko puta nanese štetu, simbolične posekotine koje su ulivale samopouzdanje samuraju da još žustrije nastavi dalje. Nije se osvrtao na mladića koji je, za sada, svoju borbu vodio apsolutno sam.


Dok je Hayato manito vodio bitku sa Yambom svuda po terenu su se čuli sudari i jauci katana. Hayato je primetio da mladi Koga i Dazona samo stoje i ništa ne rade, no, nije mogao previše pažnje da obraća na Kogu. Borba izmedju Hayata i Yamba se nastavila dugo u noć.

Dok se u borbi Koge i Dazone:

Dazona: "Ljudi su tako ukusni, a dugo vremena nisam imao nekog kao što si ti..."
Dazona: "Yaramata yara no kyokai!" (Dazona je i dalje govorio jezikom Haien ali ove mantre nisu bile poznate Kogi, posle ove mantre, Koga se našao zanesen, opije.)


Inari stone Tenor

Odjednom, Kogu hvata, u potpunom mraku, neka demonska ruka i pokušava da ga smrska. Mladi Koga je nemoćan od ovog stiska, iako je sve bila iluzija, delovalo je sve tako stvarno i materijalno. Koga je bio stvarno povredjen. Ova demonska ruka ga je uhvatila i bacila na drugi kraj ovog demonskog sveta.

Na kraju, u trenutku odlučujuće konfrontacije, Hajato je skupio svu svoju snagu, mudrost i čast, udario je snažnim udarcem koji je prošao kroz Yanbov oklop kao svetlost kroz tamu.

Inari stone 07c7921b7cc767c29b38bfbb85c3312f

Demon je pao na zemlju, a njegov mač se raspršio poput pepela na vetru. Hajato je stajao, dišući teško, ali neporažen, kao simbol časti i hrabrosti nad svojim protivnikom koji je iščezavao polako. Ta borba će se pamtiti kao podsetnik na večnu borbu između svetla i tame, časti i kukavičluka, samuraja i demona.

Inari stone 1AMQ

Momenti trijumfa bili su kratkog daha jer Hajatova pažnja sada beše usmerena ka mladiću i drugom demonu koji su, naizgled, stajali nepomično. Drška njegove katane opet se našla u čvrstom stisku dok je očekivao najmanji pokret kao znak za dejstvovanje.
Mladi Koga, shvativši da je borba i večita bol, ležeći nepomično na zemlji i neznajući šta da učini, činilo mu se da je njegov protivnik i suviše jak, Koga se osećao zarobljeno.  U trenutku najvećeg očajanja:

Inari stone 2f6f26d5744f389f98f9a6699fbe0c5f

Koga, Koga Yari, otvori svoje oči... (tihi glas je odjekivao Koginim zamračenim umom.)

U trenucima kada je Koga sklapao svoje oči, počeo je videt nečija tudja sećanja, nečije tudje trenutke. Koga je video neku ženu, prelepu ženu, devetorepu ženu. Sledeći trenutak će  biti presudan za njegovo budjenje. Posle ovoga momenta, Koga dobija neku nadljusku snagu, njegov um je oživljen.

Kakegori kama no shi

Inari stone 17de531a7c732d2ba3814bec0a276b3684e0c04e_hq
Iza Koge se podigao veliki talas vatre, Dazona je shvatio da je ovo još jedan nalet života i uzvratio je istom merom: "Senpo sanzo"
Ogromna količina vatre je spalila ovaj mračni teren i razorila ga je, učinilo se opet, da ovo nisu samo iluzije i genjutsu već stvarni napadi. Koga je osetio toploninu ove vatre na  sebi.  

Inari stone Sasuke_genjutsu_by_kaiafa-d3f4o3b

"Sazane hoho"

Ogromna količina  vrana je formirala Koginu siluetu iza Dazona, koji je ovim potezom bio iznenadjen. Ogromno jato vrana se sjurilo u Dazona koji biva oduvan na drugi kraj terena. Koga se našao iznad, uzviknuo je: "SASANE!" Ogromna vatrena kugla se stvorila iznad Dazona, kugla je počela da pada na njega. Koga je razorio zemlju i razorio je Dazona,  koji se nekoliko trenutaka kasnije pretvorio u hiljadu vrana, ovo je prekinulo njegov genjutsu svet.

Inari stone Giphy
Kada je ovaj svet bio prekinut. Koga se ponovo našao u stvarnom svetu, video je Hayata koji je sasekao drugog demona ali se on našao u problemu.

Inari stone 969dcd4f74ba2e36e14e7cf7b1c80714f285bb99r1-495-278_hq
Koga se našao u stisku zmija, Dazon je posle prekidanja genjutsu sveta, uspeo da uhvati Kogu na prevaru. Koga bi nastradao da mu nije bilo Hayata. U poslednjim trenucima njegove genjutsu borbe, Dazon je probao da zadavi Kogu ali Hayato, primetivši ovo, sasekao je zmije koje su gušile Kogu. Dazon posle toga uspešno pobegao. Koga pada na zemlju povredjen i istrošen.
Videvši podmukli napad sa ledja, Hajato se u treptaju oka, naprezanjem svojih mišića uz poseban način kontrole reikatsu-a, pojavio uz Kogu koji beše već u čvrstom stisku hladnokrvnih predatora, i jednim oštrim trzajem mača, preciznim rezovima, poseče zmije i oslobodi mladića koji se od umora sljušti na zemlju. Hajato je pokušao da pojuri za neprijateljem, ali kukavičluk dade snagu demonu koji se izmigolji u senke iz kojih je i došao.

#card200

"Sranje..Mladiću, jesi li dobro?"

Prekinuo je svoju poteru za demonom jer znao je da ona beše uzalud. Umesto na apsurdnu trku, Hajatova pažnja bila je usmerena na pružanje pomoći dečaku. Koga je već bio na zemlji kada mu je Hajato prišao, a samuraj je tražio bilo kakve fizičke naznake oštećenja. Svojom rukom zavirio je u torbicu za pasom i izvadio pljosku hladne vode, te poče umivati dečaka po čelu i vratu u pokušaju da ga osvesti. Malo je znao o veštini izlečenja i negovanja i s toga njegovi načini da pruži pomoć bili su ograničeni u krajnjoj meri.


Mladi Koga, videvši da je bitka konačno gotova, da je Hayato tu, bilo mu je drago što je sve konačno gotovo. Mladi Koga, pre nego što se onesvesti reče: "Hvala ti." Koga se ubrzo posle toga onesvesti i pade Hayatu u ruke. Hayato ni sam ne znade u šta se uvalio, podiže Kogu i odoše u nepoznatom pravcu.

Već izmoren od prethodne borbe, Hajato stegnu zube od napora onog trenutka kad mu dečak pade u naručje. Reči zahvalnosti beše ispraćene blagim uzdahom. Kada pomisli samo da ga je pre svega ovoga mladić napao, te je njegova krv mogla sada biti na maču. Jedno je sigurno - čudni su putevi sudbine ovog sveta. Hajato prebaci mladića preko ramena i uputi se sa njim ka svojoj kući, kako bi pokušao da ga okrepi. Zastao je na trenutak, kako bi pokupio ostatke kamene lisice, a potom nastavio dalje.

"Glupi dečače..."