Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Balance Training Playground

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Balance Training Playground

Balance Training Playground S45klZz

Deo šume sa uspravnim stablima koja se često koriste za treniranje balansa. Ovo je u suštini dečje igralište, skriveno među drvećem Wanmo šume, jedno od omiljenih odredišta dece koja žude za odgovorom na pitanje 'kako je to biti šinobi?'. Po igralištu se često mogu naći tupi drveni kunai-i i šurikeni, koji su uvek spremni za još jednu igru nindže.

Veče je već uveliko došlo a ja sam pokušao da hvatam okolne puteve. Nije mi danas bilo nešto do ljudske interakcije. Jedini pokazatelji kroz ovo doba večeri su mi bili seoski fenjeri koji su svetleli na nekih 200-300 metara od igrališta.

Dok sam tutnjao kroz mrak, osetio sam da sam šutnuo u nešto. Umesto samo da sam nastavio dalje, sagnuo sam se, opipavajući tup drveni kunai koje je neko dete ostavilo tu nakon igranja. Pogledao sam ga, nasmejao se, a potom ga ispustio nazad na zemlju.

Ovo je bila neka klasična realizacija dečje fantazije. Niko od dece nije želeo da bude farmer, učitelj, svi su želeli da budu opasni banditi i nindže. Sve je to simpatično bilo, ali najbolje sam znao da taj put ipak nije ono što ta deca zamišljaju.

Koliko god ja želeo biti moralan, ipak je ovo sve dečija igra. A opet, i ja sam valjda okej ispao. Medicinar, nemam neke papire za to al znanje koje sam skupio kroz ove godine 'igranja' nindže će mi dobro doći kad tad.

Nastavio sam dalje kroz šumarak laganim koracima. Igralište i svo to razmišljanje je nastavljalo samo poput neprekidne spirale. Iz teme u temu. Dok sam tumarao, retrospektivno sam gledao u to kako sam ja uopšte došao ovde i da li je put, ma koliko bolan, bio vredan.

Nastavljam daljeeeeeeee

Dok se polako smrkavalo i dok sam ulazio u zemlju drveta naisao sam na ovo staro mesto u sumi gde se deca igraju. Na zemlji sam nasao drveni kunai rucno pravljen. Ovo me je podsetilo na moje detinjstvo dok sam se zajedno sa ocem igrao ninzda i baocao drvene kunaie i surikene. Probudilo je dragost u meni i jos vecu zelju da nastavim dalje. Zastao sam i dobro pogledao celo mesto. Iz meni nepoznatog razloga mesto cinilo mi se jako poznato. Nisam obracao veliku paznju na to pa sam nastavio dalje ka obliznjoj reci.