Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Balance Training Playground

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Balance Training Playground

Balance Training Playground S45klZz

Deo šume sa uspravnim stablima koja se često koriste za treniranje balansa. Ovo je u suštini dečje igralište, skriveno među drvećem Wanmo šume, jedno od omiljenih odredišta dece koja žude za odgovorom na pitanje 'kako je to biti šinobi?'. Po igralištu se često mogu naći tupi drveni kunai-i i šurikeni, koji su uvek spremni za još jednu igru nindže.

Veče je već uveliko došlo a ja sam pokušao da hvatam okolne puteve. Nije mi danas bilo nešto do ljudske interakcije. Jedini pokazatelji kroz ovo doba večeri su mi bili seoski fenjeri koji su svetleli na nekih 200-300 metara od igrališta.

Dok sam tutnjao kroz mrak, osetio sam da sam šutnuo u nešto. Umesto samo da sam nastavio dalje, sagnuo sam se, opipavajući tup drveni kunai koje je neko dete ostavilo tu nakon igranja. Pogledao sam ga, nasmejao se, a potom ga ispustio nazad na zemlju.

Ovo je bila neka klasična realizacija dečje fantazije. Niko od dece nije želeo da bude farmer, učitelj, svi su želeli da budu opasni banditi i nindže. Sve je to simpatično bilo, ali najbolje sam znao da taj put ipak nije ono što ta deca zamišljaju.

Koliko god ja želeo biti moralan, ipak je ovo sve dečija igra. A opet, i ja sam valjda okej ispao. Medicinar, nemam neke papire za to al znanje koje sam skupio kroz ove godine 'igranja' nindže će mi dobro doći kad tad.

Nastavio sam dalje kroz šumarak laganim koracima. Igralište i svo to razmišljanje je nastavljalo samo poput neprekidne spirale. Iz teme u temu. Dok sam tumarao, retrospektivno sam gledao u to kako sam ja uopšte došao ovde i da li je put, ma koliko bolan, bio vredan.

Nastavljam daljeeeeeeee

Dok se polako smrkavalo i dok sam ulazio u zemlju drveta naisao sam na ovo staro mesto u sumi gde se deca igraju. Na zemlji sam nasao drveni kunai rucno pravljen. Ovo me je podsetilo na moje detinjstvo dok sam se zajedno sa ocem igrao ninzda i baocao drvene kunaie i surikene. Probudilo je dragost u meni i jos vecu zelju da nastavim dalje. Zastao sam i dobro pogledao celo mesto. Iz meni nepoznatog razloga mesto cinilo mi se jako poznato. Nisam obracao veliku paznju na to pa sam nastavio dalje ka obliznjoj reci.

U delu Wanmo šume, među uspravnim stablima, nalazi se dečje igralište koje se koristi za treniranje balansa i veština koje su karakteristične za šinobije. Igračke i rekviziti koji se tu mogu naći, poput tupih drvenih kunai-a i šurikena, doprinose atmosferi avanture i igre.

Ovde je trebao da se nalazi neki lik koji stalno bleji u ovom igralistu. Tu je navodno vidjen kako se igra sa tom kockom, ko zna da li je uopste u pitanju bila kocka koja njemu treba. Svakako odlucio je da ga potrazi i vidi da li je stvarno u pitanju ono sto njemu treba. Kada ga je nasao zapoceo je svoju borbu standardno kao i uvek u nadi da ce uspeti da ga porazi.

#card1366 #card177
#card186 #card1500
Sve na munju, 500 brzine
#card160

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
Balance Training Playground #world222

Morao je brzo da reaguje protiv napada koji je isao na njega, a to je odlucio da uradi tako sto ce ga jednostavno svojim efektima vetra sabiti toliko jako da mu nece biti dobro, nakon sto je uspeo da se odbrani sada je red bio da krene u akciju i da se spremi za sledeci napad ako do njega uospte bude i dolazilo. Nadao se najboljem i da ce uspeti ovo brzo da zavrsi. Sve je sada bilo u njegovim rukama.

#card136 #card141
#card125 #card127

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Yunin' :
Balance Training Playground #world220

I njegov plan je uspeo, bio je dosta zadovoljan ovim. Ono sto je sada morao da uradi, jeste da pretvori svoje telo u cist vetar. Nakon sto je to uradio, jedva je preziveo napad, ali je jos stajao na nogama, vratio je svoje telu normalu. Sve sto je sada trebalo jeste da ga dokrajci, nakon sto je to uradio jedva stojavsi na nogama krenuo je u pretragu da vidi da li ce konacno naci jos jednu kocku koja mu je trebala.

#card152 #card168
#card156
1500 i 1100 dmg

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Balance Training Playground #world2 Balance Training Playground #world2