Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Wooden House

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Wooden House


Wooden House Anime-house-grass-forest-scenic-clouds

Napravljena od senju šinobija služila je za rezidenciju shinobija bez rešenog stambenog pitanja. Naravno svaki šinobi kada bi napredovao kroz hijerarhiju šinobija odselio bi se odavde u novokupljeni, veći i konforniji dom. Svako je dobro došao. U kući može živeti jedan ceo tim šinobija bez problema. Ima samo osnovno, kuhinju kupatilo i dnevnu sobu koja je ujedno služila i kao spavaća. Jedan ogroman plakar služio je za slaganje garderobe, opreme, skrolova i bio je potdeljen na više delova tako da bi svaki šinobi okupirao jedan jednak deo plakara. Spavalo se na tatami tepisima koji su bili prostrti po podu dnevne sobe.

Vratio se nazad kući posle izlaska na mesto koje je zvao dom. Kada je ušao mesto je bilo prazno. Otišao je do kuhinje i zagrejao vodu te polio listovima da bi napravio čaj sebi. Sa spremnim čajem seo je u dnevni i uživao u ispijanju istog. Vežbao je disanje i jačao dijafragmu da bi lakše mogao da pomera rebra.

Stigavši do mjesto gdje se trebao sastati sa Ushiwakamaruom pogledao je pred sebe te vidio drvenu kolibicu, nije znao o cemu se radi ali vjerovao je da nije pogrijesio adresu, pokucao je na vrata ta sacekao trenutak da vidi ima li koga kod kuce.
Dok je cekao posmatrao je svoju okolinu

Neko ili nešto ga je prekinulo u ispijanju čaja. Mrzovoljno je ustao sa svog tatami tepiha da vidi ko je u pitanju. Otvorio je vrata da bi video poznato lice.

Gde si druže? Nismo se videli od onog incidenta. Treba ti mesto da živiš? Hoćeš da živiš ovde sa mnom?

Pokazao mu je tablu ispred kuće na kojoj je pisalo velikim slovima: "KASARNA". Ta reč je opisivala celo ovo mesto.

Vidjevsi Ushiwakamaru pred vratima proturio je glavu da vidi ima li jos koga sa njim, kuca je bila prazna.

Pozdrav Ushiwakamaru, jesi li siguran da ovdje ima mjesta za nas dvoje rekao je dok je u sebi mislio " ako je ovo ovo sta sam ja onda ovde dolazio "
Pa ajde da vidimo malo kako to izgleda
Rekao je dok je izuvao cipele pred pragom kuce nakon cega je usetao te krenuo malo da razgleva, cekao je Ushiwakamarua da mu pokaze gdje ce spavati " samo da nije na podu "

Poveo je Karaka u obilazak ove drvene kolibe-kasarne. Pokazao mu je kuhinju koja je bila pristojna i imala sve kuhinjske elemente. Proveo ga je i kroz kupatilo koje se sastojalo od wc šolje, lavaboa i kade. Moram naglasiti da je sve što je moglo bilo drveno pa čak i wc šolja. Veš se prao ručno. Pokazao mu je i dnevnu sobu koja je bila najprostranija. U dnevnoj je i bio ogroman plakar i objasnio mu je kako se koristi prostor u plakaru. Seli su na pod.

I kako ti se čini? Ovo je samo privremeno dok ne skupimo novca da kupimo lepši i bolji dom. Ne planiram sigurno da živim ovde do kraja života.

Gledao je sve sto mu je Ushiwakamaru pokazivao ali ovo za pranje rublja i ostale stvari stvarno nisu bile prakticne, to bi mu oduzelo previse vremena koje mu je bilo potrebno za usavrsavanje svoje ninja umjetnosti, iako bilo je dobro za prvu ruku.

Nije lose za pocetak kazes sve ovo je za đaba ? Jesi siguran da nije neka prevara. ne bi bilo dobro da opet upadnemo u probleme zbog nesporazuma

Jeste džaba je kad si ninja Akumetsu grada što mi sada jesmo. Baš služi za pridošlice kao što smo mi. Hoćeš čaj?

Pitao ga je za čaj jer nije bilo u redu da on sam ispija ukusne note zelenih travki. Čekao je Karakov odgovor i bio u pripravnosti da ustane i skuva mu ukusni zeleni čaj.

Nego sta tocno bi trebali raditi sada kada smo ninje grada ? Ima li kakvih novosti o time, meni nitko nista nije javio. Rekao je gledajuci u caj koji pije. Ajde sipaj malo tog caja samo da nije od koprive imam traume jos od kada sam bio mali.

Pa sve u svemu sada si građanin ovog grada slobodan kao ptica na grani. Radiš misije koje su okačene na oglasnoj tabli na trgu i to je to. Životariš. Sviđa mi se Akumetsu grad nije loše mesto za život. Puno je mogućnosti.

Drži čašu.


Dao mu je čašu sa listovima i prelio vrelom vodom.

Vidis kak sve to tako kazes ne zvuci tolko lose, pa za pocetak bi se prvo trebao naviknuti na grad pa tek onda misije i sve ostalo. Rekao je uzimajuci salicu u ruke. Salica je bila vruca odlucio je jos malo sacekati prije nego proba caj.

Pa sta su razmisljao sta bismo prvo trebali odraditi ?

Ja sam već odradio jednu misiju za grad. Doveo sam neka tri genina vezana ovde da ih pritvore. Klinci su pravili haos i prozivali selo po svetu pa je neko morao da reaguje. Svakako Akumetsu je poznat po tome što lovi rogue ninje po svetu, tako da da to će nam biti posao u budućnosti. Za sada treba da se potrudimo da usavršimo što više ninja umetnosti i povećamo svoj položaj u ninja hijerarhiji.

Malo se zapričao. Kad je završio uzeo je gutljaj čaja koji je sad već bio topao i savršen za kušanje.

Uhhhhh... Nisam očekivao da si toliko posvećen u radu, svaka čast. Dovući tri šinobija nije mala stvar.

Ispijao je svoj čaj. Uživao je u ukusnim notama čaja koji je Ushiwakamaru majstorski napravio.

Znaš kako već je noć ja bi sada da spavam.

Legao je na tatami tepih i pokrio se pokrivačem.

Laku noć Ushi.

Vracajuci se kuci naisao sam na kucu koja je pripadala novim komsijama u datom trenutku. Nesto mi je smrdelo dok sam prolazio ali nisam mogao da razaznam sta je bilo u pitanju. Uzviknuo sam Pozdrav nove komsije ali nisam dobio ogovor. Svakako sam morao da se pomerim jer vise nisam mogao da izdrzim jako neprijatan miris.