Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Rikko Teahouse

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Rikko Teahouse


Rikko Teahouse Anime+House+Background+01
Rikko teahouse je renomirani establišment koji se nalazi u zemlji Vatre. Ovo je tradicionalni feudalni teahouse, ovde se možete okrepiti od puta, popiti čaj, pojesti neka lagana jela poput: onigiri,ja i mnoga druga tradicionalna jela kao što su sushi i itd.


Koga je posle duge šetnje po pirinčanim poljima naleteo na Rikko teahouse, odlučio je da oprezno udje jer nije razumeo šta teahouse uopšte znači. Kada je ušao, shvatio je da se radi o establišmentu koji služi kao "taki", mesto gde bi se svi Tengeni Heiena okupljali. Kada je ušao, seo je u kraju sobe iako je sve bilo skoro prazno.

Koga Yari: (s osmehom) Dobro dan. Zadovoljstvo mi je biti ovde. Čuo sam mnogo o Rekko Teahouse-u i njegovim čarima. (Koga je lagao iako nikada nije bio ove niti je čuo za ovo mesto ali nije želeo ispasti neznanac i neatraktivan ovoj mladoj dami.)

Geisha: (elegantno se smešeći) Dobrodošli, mladi i zgodni gospodine. Vaša znatiželja je osvežavajuća. (nepoznata geisha je aludirala na Kogino neprestano gledanje i sagledavanje drugih ljudi ali i samog prostora.) Kako mogu ulepšati vašu večer? (posle postavljenog pitanja geisha mu dotače ruku, a Koga se trže.)

Koga Yari: (zahvalno) Bio bih zahvalan na čaju i, možda, na pričama o umetnosti. (Našalio se koga misleći kako mu nedostaje umetnost.).

Geisha: (nasmehujući se) Hvala na komplimentu. (Mislila je geisha da mu ugodi) Ako mi dozvolite, pričaću vam o umetnosti čaja, plesu i muzici. Ali prvo, dozvolite da vas osvežim nekim od naših najfinijih čajeva. (geisha podje za čaj i onigiri)

Koga je klimnuo glavom s odobravanjem dok je geisha elegantno pripremala čaj. Gledajući nju Koga primeti i zapisa: "Njena veština bila je poput plesa, pažljivo kombinujući svaki pokret s elegancijom. Ubrzo, prostor je ispunio miris čaja, uvela me je u magični svet ukusa i mirisa."


Koga i geisha su proveli čitavu noć razgovarajući o Kogi, čaju, muzici, Koga je čak i u jednom trenutku dozvolio sebi da odsvira mesečevu sonatu na shamsanu, razgovali su o haiku poeziji. Koliko je koga bio opčinjen ovom misterioznom geishom govori i činjenica da je kasnije u svojim dnevnicima pisao o ovom susretu jako često, a ovoj misterioznoj devojci je čak pisao i tanke.


Koga Yari: (zahvalno) Ovo je zaista izvanredno. Molim Vas nastavite da mi pričate o umetnosti gejši, o vašim nežnim dodirima i svemu ostalom.

Geisha: (s bljeskom tajanstvenosti) Mi gejše smo Vam kao cvet koji polako cveta. Ples, muzika, i umetnost čaja povezani su harmonijom. A nas što čovek više neguje, više i bolje ćemo procvetati. Ove veštine ne samo da oplemenjuju, već i preplavljuju dušu.


Iako su proveli samo čitavu noć skupa, Koga, mislio je da ne želi da se rastane od ove mlade geishe. Nikada nije pokazao ovakvo interesovanje za žene, na ostrvu su ih učili o raznim veštinama i znaninjama ali skoro nikada o ženama. Koliko mu je bilo teško da se rastane od ove geishe svedoči i činjenica da će kasnije napisati nekoliko haiku pesama baš posvećenih njoj:

Oproštajna noć,
senke gejše plešu tužno,
čajni miris bledi.

Pod trešnjom rastanka,
reči kao vetar gone,
gejša mirno pleše.


Za Kogu je ovo iskustvo u kući čaja bilo veoma značajno ali pored toga što se dobro proveo, Koga je uspeo da načuje i to da se u jednoj od pećina na samoj granici ove oblasti nalazi neka misteriozna pećina koja deluje kao neka čudesna komora ili neko praistorijsko arheološko nasledje, Koga je ovim bio fasciniran. Koga je jako rano ujutru otišao iz kuće čaja u nepoznatom pravcu.

Video je usamljenu kucicu i odlucio je da pogleda sta se tu desava. Dosao je do ulaza i video da se tu moze popiti caj, odmah mu se prk osmehnuo i odlucio je da bi mu prijao caj. Da li mogu dobiti jedan zeleni caj molim vas rekao je starijoj gospodji koja je on je predpostavio radila tu. Iznenadjen brzinom usluge nije ni stigao da pita za pepeljaru caj je vec stigao . Eksirao je vreo caaj ostavio novac na stoju i uz to ostavio dodatni baksis staroj ali prijatnoj gospodji

Kada sam dobio slobodno vrijeme odlucio sam otici do Rikka teahouse koja je veoma popularna u Zemlji Vatre.Put je bio dug i smoren,Hodao sam kroz polje rize cjeli dan.Nista se znacajno nije desavalo.Kada sam stigao tu je bila jedna stara bakica koja je bila jako ljubazna.Rekao sam joj za popularnos njenog tea house-a.Izgledala je jako iznenadeno.Odmorio sam se i popio caj,pojeo hrane i ostao za jednu noc.Kada je sunce svanulu probudio sam se i nastavio put kuci.