Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Zlatna Plaza

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zlatna Plaza

Zlatna Plaza Beach-sunlight-anime-visual-novel-game-generate-ai-photo

Dok se zlatna plaža prostire pod blistavim suncem, tirkizno plava voda lagano miluje obalu, ostavljajući tragove svog povratka na prekrasno belom pesku. Palme nježno klimaju svojim granama na povetarcu, pružajući hlad i sklonište onima koji traže trenutke odmora i tišine. U daljini, azurno more prelazi u nebo bez kraja, stvarajući osećaj beskrajnosti i čiste slobode. Šarenilo koralja i riba u blizini obale poziva ronioce na istraživanje podvodnog sveta, dok jezici plamena s roštilja blagotvorno mirišu i šire se plažom. Na ovom izoliranom komadiću raja, vreme stoji, a svaki trenutak postaje večnost.

Došavši na plažu odmah je video da iako su se talasi smirili nisu u potpunosti nestali. Svakako vreme je bilo idealno da se opustiš u vodi i ne misliš ni o čemu neko vreme.

"Siguran sam da ćeš naći nešto da radiš." - reče Reu i zaputi se ka vodi.

Na prvi dodir vode telo mu se streslo od hladnoće, ali ipak taj osećaj ga je brzo prošao.

Ou jea!

Bila je reakcija od strane Rea, kada je video plazu i sunce. Bogme i tete koje su se nalazile na plazi uopste nisu bile lose, to mu je najvise izmamilo osmeh na lice. Izgleda da ce se ovde razici neko vreme, posto svako nesto drugo voli. Krenuo je da skida svoju odecu sa sebe, da pokaze svoj trud koji je gradio godinama, te da skenira ima li sta zanimljivo.

Ušavši u vodu do pojasa konačno je svoje telo privikao na tu temperaturu pa je mogao da nastavi dalje. Talasi iako dosta manji nisu bili nimalo prijatni na samoj ivici plaže. Zaronivši ispod vode ugledao je jednu lepotu koja nije bila vidljiva na tako uzburkanom moru. Ribice su se brzo razbežale smatrajući ga za opasnost.

Kada je skenirao gde treba da dodje, odlucio je da to bude neki plicak. Tu je bar devojaka igralo odbojku, zajedno sa jos po kojim muskarcem. No veci je prosek bio zenskih, neg muskih. Prisao im je sa osmehom na licu te pitao da se on pridruzi njima u igranju odbojke. Odma je pikirao jednu devojku tu, kojoj je davao znakove tako sto je sasvim slucajno lopta islo slucajno ka njoj.

Zainteresovan za svaki detalj tog podzemnog sveta izranjao je više puta ne bi li uzimao vazduh. Ribice bi kružile oko njega u nekom određenom radiusu i pratile svaki njegov korak. Kada se i konačno umorio izronio je i krenuo ka obali. Video je da Reo ima neki posao pa nije hteo da se meša tu.

Ona je primecivala znakove od Rea, te se lagodna smeskala i pomalo nabacivala Reu. Kada su zavrsili igru, odlucio je da ostane sa njima neko vreme. Ne naravno zbog njih, vec zbog devojke sa s kojom se skontao. Osecao je neku hemiju izmedju njih koju bi mogao da iskorsti naravno.

Reo je stajao na obali, čekajući svog polubrata. Bez reči su se pogledali, a Neo je razumeo da je Reo zauzet poslom koji zahteva diskreciju. Neo je pružio blagi osmeh, iskazujući uzajamno poštovanje, pre nego što se povukao u senku drveća. Misli su mu lutale ne bi li dosadu koja je nadolazila nekako prevazišao.

Odvojili su se konacno zajedno od ostalih, otisli su da popiju odvojeno pice. Nije hteo neki alkohol, bila je neka postena devojka te su samo pili limunadu i uzivali. I tako neko vreme je proslo i odlucili da svrate do jednog dela de se obavljalo presvlacanje. Izasli su napolje oboje zadovljeni onim sto se desilo.

Neo je odlučio iskoristiti trenutak mira kako bi proučio svoje okruženje. Udaljio se od obale, krećući se neprimetno kroz gustu šumu koja je šaptom svedočila o svojim tajnama. Njegov korak bio je lak, gotovo nečujan, dok je oči držao otvorene za svaki znak neobičnosti. Video je da se Reu očito posrećilo pa se verovatno neće vraćati kući neko vreme.

Kada su zavrsili sta su imali, ona se vratila svome drustvu, a Reo je odlucio da sada posle ovoga zadvoljstva ode i popije koje pivo. Stigao je do kafica koji se nalazio na plazi. Seo je zapalio lagano cigaru i porucio pivo, gledao je okolo da tu negde nije Neo da ga pozove da popije sa njim.

Neo je nastavio svoj neprimetan put kroz šumu, gde je svaki list podsećao na deo slagalice koju je pokušavao sastaviti. Činilo se da priroda sama šapuće svoje tajne, ali Neo je znao da je svet oko njega poput neprobojne magle - samo delimično otkriva svoje stvarne oblike.

Kada mu je konačno priroda dosadila odlučio je da se vrati nazad ne bi li video šta se dešava na plaži i možda se okupa još jednom.

Video je Nea kako prilaze, te je krenuo da mu mase i da mu vice da dodje ovamo. Nadao se da ce biti raspolozen i da se nije smorio na ovoj plazi, jer je Reu bilo ultra zabavno. Pivo je stiglo i uzivao je u svakom gutljaju njega, uz cigare koje su doprinele tom osecaju.

Video je kako ga Reo doziva i pošto je pretpostavio da je svoj posao završio rešio je da se odazove i da mu priđe. Šetnja šumom iako je smirivala čula mogla je da postane užasno dosadna u nekim trenutcima.

"Kako se provodiš?" - upitao je Rea nakon što se smestio u stolicu do njega.

Evo nije lose, snasao sam se dobro. Kako je tebi bilo, nisam te video neko vreme si mi pobegao iz vida. Sta ces da popijes?

Bilo je pitanje koje je postavio svom polubratu Neu. On je i dalje uzivao u pivu i u cigarama koje je pusio. Doduse nije mu ostalo puno, ali barem je bilo dovoljno dok ne krenu kuci.

"Okupao sam se, a posle sam prošetao obodima šume koja okružuje jedan deo ove plaže." - reče pokazujući prema tom delu plaže.

"Meni jednu običnu vodu." - reče konobaru koji je došao da ga usluži.

Nije voleo da pije, a posebno kada je toplo. Piće mu jednostavno nije ležalo i trudio se da ga izbegne kada god je bio u prilici, nije sad da mu se nekada nije zalomilo i da popije po koju, ali te situacije su bile retke.

Nakon sto je konobar doneo vodu Neu, bio je malo cudan. Ocigledno je znao za Rea i Nea, jer ovo ostrvo nije imalo toliko puno ljudi, a oni vec duze vreme zive ovde. Malo se stisao da pita, ali ipak je na kraju odlucio da trazi uslugu jednu od njih. Reo je bio opusten i raspolozen, te je hteo da cuje o cemu se radi.

Recite slobodno, slusamo vas.

Ispio je jedan gutljaj vode koju je konobar doneo, a onda uočio da je konobar nervozan. Ispio je još jedan gutljaj dok su on i Reo vodili konverzaciju.

"Ako sam dobro razumeo selo gde se vaša sestra udala napadnuto je od strane nekih ninji." - reče na kraju sumirajući priču koja je prethodila.

Iako su skoro odradili misiju, para nikada dosta tako da se nadao da će ovo ispasti dobro po njih. Svakako da bi započeli trebalo im je više informacija.

"Da li možemo da popričamo sa tvojom sestrom." - bilo bi bolje da im osoba iz prve ruke objasni šta se tačno desilo.

Konobar je pristao, obecao im je lepu nagradu za taj posao. Dao im je lokaciju sela gde su trebali da odu, te je golubom pismonosom poslao pismo u selo koje je napadnuto da najavi Rea i Nea da ce doci tamo da obave i otrkiju ko su pocionioci i obrisu patos sa njima.

Nakon što su dobili sve potrebne infomrmacije na red je došla priprema za samu misiju.

"Vreme je da krenemo." - izvadio je pare i ostavio ih konobaru na šanku.

Zaputili su se ka kući kako bi se opremili i konačno krenuli na misiju. Pratio je Rea u stopu sve do broda koji ih je prevezao do druge strane okeana.

Orzek je dosao do mesta gde je trebao da radi misiju medjutim nije znao koliko protivnika ima na tom mestu. Hteo je da ispita koliko protivnika ima tu pa je rekao.

Gde ste i koliko vas ima?

Rece Orzek te se krenuo okretati okolo sebe ne bi li video protivnike.

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Zlatna Plaza #world71

Odjednom ispred Orzeka se stvorilo 22 protivnika koji su bili spremni za borbu pa je odlucio da ih odma napadne. Poslao je napad munje na njih i nadao se da ce svi umreti. 

Evo vam ovo mamlazi jedni! Nadam se da cete svi umreti.

#card164
#card179
#card165
850dmg na sve

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Zlatna Plaza #world180 Zlatna Plaza #world174 Zlatna Plaza #world179 Zlatna Plaza #world178 Zlatna Plaza #world180 Zlatna Plaza #world174 Zlatna Plaza #world172 Zlatna Plaza #world173 Zlatna Plaza #world177 Zlatna Plaza #world176 Zlatna Plaza #world173 Zlatna Plaza #world178 Zlatna Plaza #world179 Zlatna Plaza #world174 Zlatna Plaza #world174 Zlatna Plaza #world179 Zlatna Plaza #world176 Zlatna Plaza #world174 Zlatna Plaza #world172 Zlatna Plaza #world180

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Zlatna Plaza #world187 Zlatna Plaza #world185

Orzek je video da je vecinu njih ubio pa je bio srecan zbog toga ali mu je preostalo jos prilicno puno protivnika koje mora ubiti. Odlucio je da se odbrani od svega pa da onda napadne.

#card195
#card353
#card204
1 zamah 550dmg brani me od svega
#card186
400dmg na munju
#card156
1050dmg na sve

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Zlatna Plaza #world174 Zlatna Plaza #world173 Zlatna Plaza #world179 Zlatna Plaza #world171 Zlatna Plaza #world178 Zlatna Plaza #world172 Zlatna Plaza #world172 Zlatna Plaza #world176 Zlatna Plaza #world176

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Zlatna Plaza #world184

Orzek je video da su mu samo 2 protivnika preostala pa je bio jako srecan zbog toga i radovao se sto ce uspesno zavrsiti ovu misiju.
Brzo ih je napao oboicu i nadao se da ce ih ubiti sad i odmah.

#card172
1200dmg branim se od svega a zatim saljem jos jedan takav napad na obojicu

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Zlatna Plaza #world178 Zlatna Plaza #world171

Orzek je video da je ubio jos jednog protivnika i da mu ostaje jos samo jedan da ga ubije. Nadao se da ce sada zavrsiti ovu borbu i da ce konacno moci da ide kuci posto s eborba vec oduzila.

#card191
#card189
Zamahujem sa 500dmg i branim se od jednog napada ostalo primam
#card190
850dmg zamahujem na protivnika

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Zlatna Plaza #world174

Orzek je bio presrecan sto je ubio sve protivnike i sada je samo trebao da se odbrani od napada ali je odlucio da ga samo primi posto nije mnogo jak napad. Odbranio se od toga i krenuo je nazad kuci.