Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | The Verdant Tree

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

The Verdant Tree

The Verdant Tree Af21bc4f8c74435b8278b3ac932d411c

Usred beskrajne stepe uzdiže se impozantno drvo, čije grane se prostiru u svim pravcima kao prirodni krov. Stablo je visoko i robustno, a njegova krošnja pruža hlad i utočište od nemilosrdnog sunca. Kora drveta ima duboke brazde i čini se gotovo neosjetljivom na vreme i vetrove koji pogađaju ovu pustinjsku oblast. Pod njegovom krošnjom, na tlu obraslom travom i šljunkom, pruža se senovito utočište, stvarajući oazu života usred surovog pejzaža stepe.


Dok je Taisei hodao kroz beskrajnu stepu, stigao je do ogromnog drveta koje se uzdiže usred surovog pejzaža. Bilo je to dobrodošlo utočište od nemilosrdnog sunca koje ga je pržilo tokom celog puta. Međutim, i pored senke koju je pružalo ovo impozantno drvo, vrućina je i dalje bila nepodnošljiva.

Gledao je oko sebe, ali na horizontu nije bilo ničega osim beskrajne pustinje i vrelog vazduha koji mu je smetao pri svakom udahu. Pitao se da li će ovde pronaći ono što traži ili će ova avantura biti samo još jedno razočaranje. Sedeći pod krošnjom tog veličanstvenog drveta, osećao se kao putnik bez odredišta, izgubljen u pejzažu gde su samo vreli povetarci nosili pesak u daljinu

Taisei je seo pod deblo ogromnog drveta, osećajući prizvuk olakšanja dok je hladovina pružila utočište od nemilosrdnog sunca pustinje. Iako je bio zahvalan na trenutnom odmoru, njegove misli su lutale dalje, duboko uronjene u razmišljanja o avanturi koju je započeo.

"Daleka sam od svega poznatog," promrmljao je samom sebi, prateći grančice drveta pogledom. "Ova avantura donosi neizvesnost, ali i potencijal za otkrivanje novih saznanja i moći."


Oči su mu bile fiksirane na horizontu pustinje, a um je preplavila misao o svrsi njegovog puta. Nije tražio samo fizičku snagu; Taisei je bio vođen željom za unapređenjem svojih veština, razumevanjem dubljih tajni chakre i ovladavanjem porodičnim tehnikama Yuki klana.

Taisei je reflektovao o nedavnoj misiji koju je uspešno obavio. Slike te borbe i izazova prolazile su mu kroz misli, prizivajući uspomene na svaki zamah, svaki manevar, svaki trenutak u kojem je osetio puls borbe.


"Ta misija pokazala mi je mnogo," promišljao je, prisjećajući se svake pojedinosti. "Naučio sam da čak i u najsurovijim uslovima, moj trening i veštine mogu biti ključevi preživljavanja."

Svestan je bio da svaka misija predstavlja priliku za učenje i usavršavanje. Nije se zadovoljavao samo fizičkom izdržljivošću; duboko je razmišljao o strategijama, analizirao protivničke pokrete, tražio načine kako da unapredi svoje taktičke veštine.

Dok je Taisei razmišljao o misiji i borbi koja je usledila, osećao je teret svojih postupaka. Ubistva nindži koji su stajali na putu njegovoj misiji izazvala su unutrašnju borbu u njemu. Pitanje moralnosti i etike naišlo mu je na put dok je razmatrao posledice svojih dela.

"Da li je ovo bilo ispravno?" upitao se u tišini svojih misli. "Da li sam imao alternativu? Je li moj cilj bio vredan cene koju sam platio?"

U srcu Taiseievih dilema bio je konstantan unutarnji dijalog. S jedne strane, osećao je obavezu prema svom preživljavanju. S druge strane, svestan je bio težine preuzetog života i činjenice da su i njegovi neprijatelji imali svoje motive i priče.

"Ovo je deo nindža puta," pomislio je. "Ponekad moraš doneti teške odluke zarad većeg dobra. Ali, koliko su te odluke stvarno ispravne?"

Razmišljao je o ravnoteži između dužnosti, moralnosti i ličnog integriteta. Iako je razumeo nužnost svojih postupaka u svetu nindži, osjećao je teret svojih odluka i tražio način kako da se pomiri sa sopstvenom savešću, sedeo je tu malo i nastavio put dalje.

Storynote


Pojavljuje se bandit koji je celog života vežbao samo jednu stvar, lovljenje shinobija. Ovaj mu je delovao kao nagrada sa kojom bi se mogao i poigrati malo kasnije.

The Verdant Tree Images?q=tbn:ANd9GcQWnsCHl6KnlV-XBi7XVRW5SmZgO0x0rED_qoYtm66n4ZHTLD1oiGkLXklzreXqRaox5jM&usqp=CAU
Opcija 1: Bacate kocku i pokusavate pobeci, ako dobijete 3 ili više pobegli ste. Ako ne igrate opciju 2.

Opcija 2: Ulazite u borbu sa NPC Joninom.

[Interakcija vam dodaje maksimalnih 5 postova dnevno.]

Nakon što je Taisei razmišljao o svojim donešenim odlukama, njegov mir je prekinuo neki lik koji mu nije izgledao baš dobroćudno. Taisei nije baš znao šta ovaj čovek želi od njega, ali iz ranijih iskustva ovakvi susreti se nikada nisu završavali dobro. Polako se pridizao dok je bio spreman na iznenadni napad. Nije želeo da se upušta u borbu sa njemu nepoznatom čoveku ako nema ništa od toga, pa je bio svakog trenutka spreman da pobegne ukoliko uoči da je ovaj čovek tu da ga ubije.

"Ćao, ćao dobri čoveče. Jel si došao malo da se odmoriš u hladu?" - Taisei smireno reče želevši da vidi da li može da smiri situaciju rečima i da usput pobegne.


The Verdant Tree 09fe477e4bc12ef0e882a61d1093d21fd3674583r1-600-250_00

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
The Verdant Tree #world61

Dok je pričao sa ovim čovekom Taisei je primetio da čovek zvera nešto sa strane dajući idealnu šansu da Taisei nestane iz ove priče. Razmislio je još jednom o tome da li je vredno upuštati se u ovu bitku bez cilja i nositi na duši još jednog nindžu koji je mislio da je pametno suprostaviti mu se. Dobra strana je preovladala Taiseem, odradio je tehniku i brzo napustio ovo drvo , dok ga je neprijateljski nindža uzaludno tražio.


#card21