Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Reo Neo Kucica Na Bregu

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Reo Neo Kucica Na Bregu

U toplom zagrljaju brda, na samom vrhu, stoji skromna kucica koju su Rea i Neo s ljubavlju izgradili iz snova i želja. Kameni zidovi odražavaju snagu prirode, dok drveni krov blista pod suncem. Velika staklena vrata otvaraju pogled na prostrani vrt pun cveća i mirisnih biljaka. Pored kucice, mali potok šumi svoju melodiju, prateći put do obližnjeg jezera. Ovo mesto, s kucicom na bregu, postalo je njihova oaza mira i sreće, daleko od gradske buke i brzog ritma života.

Reo Neo Kucica Na Bregu HD-wallpaper-fisherman-cliff-house-trees-forest-anime

Stigli su laganim, ali vrlo strasvenim koracima do njihove skromne kuce. Usli su unutra, te je mogao da oseti onaj topao osecaj oko srca kada se vratis nekom srcu dragome mestu. Izuo je svoje cipele u hodniku, a potom raskopcao pomalo kosulju da ga ne bi vise stezala. Zavalio se na kauc, zapalio cigaru i odlucio pre svega da malo odmori od puta.

Ja cu malo da odmorim, mozes otici prvi na tusiranje.

Konačno posle dužeg putovanja uspeli su da se vrate do kuće. Morali su malo da skrenu sa puta kako bi pokupili nagradu, ali na kraju uspeli su da stignu pre mraka kući.

"Ostaviću zlato na ono mesto." - aludirajući na sef krenuo je ka delu kuće gde je stojao.

Iako je verovao da niko sa ostrva nema ni znanja, a pre svega ni smelosti da ih pokrade iz nekog razloga zlato je za sada čuvao tu. Nakon toga otišao je da se kupa ne bi li konačno mogao da prilegne malo.

"Slobodno ti je." - reče nakon što je izašao zaputivši se ka svojoj sobi.

Okej bradr.

Rece te ustade polako sa troseda, usput je poneo i pikslu da je isprazni. Kada je to uradio uzeo je stvari koje ce obuci posle tusiranja. To je bila neka opustenija varijanta potkusulje, nekog sorca i tako to. Kada se istusirao vratio se do dnevne sobe i razmisljao koju knjigu da cita veceras.

Čim je spustio glavu na jastuk zaspao je. Kada se probudio već je bilo svanulo napolju pa je rešio da ustane i krene sa svojim jutarnjim rutinama. Kako mu se činilo prespavao je sigurno više od deset sati. Obukao je ono što je noć pre prebacio preko stolice i zaputio se napolje. Nadao se da je ovog puta i Reo ustao, ali nije bio siguran.

"Jesi li budan?" - reče povišenim tonom.

Za pojas zakači svoj mač, a onda izađe ispred na prijatan jutranji vazduh.

Dok je citao knjigu u tom polazaju je i zaspao, jednostavno je bio previse umoran da bi mogao da proprati previse materije. Ujutro se nije probudio prirodnim putem, vec je cuo dobro poznati glas od svog polubrata Nea. Nije bio zadovoljan sto ga cuje, ali ipak je odgovorio.

Da, da... Sigurno sam ustao pre tebe. Ajde otidji u radnju po dorucak. Pa kad ga spremis budi me.

"Opet si tu zaspao."

Uopšte ga nije iznenadilo što ga zatiče opet tu na kauču po ko zna koji put. Izgleda da je više voleo čitanje od dobrog i normalanog sna. Izašavši iz kuće prijatan jutarnji vazduh ga je osvežio i razbudio. Veliki talasi tog jutra odgurnuli su ga od ideje da uskoči u more već je otišao do sela ne bi li uzeo nešto za doručak.

Dok je spavao u snu su mu dolazili veoma losi kosmari iz proslosti koji su ga zadesili. San je bio toliko strasan da nije mogao uopste da shvati, da li je java li san. Nekoliko puta je uspevao da shvati da je u pitanju san i samo da se probudi iz njega, ali ipak ovog puta to nije mogao da uradi. Unutrasnji strah iz proslosti ga je preovladao u njegovome snu.

Vrativši se iz sela doneo je puno stvari i odmah se bacio na spremanje nekih osnovnih jela. Jaja, malo slanine i neka salata bili su sasvim dovoljni za početak dana. Probudio je Rea gađajući ga nekom drvenom kockom koju je našao na stolu.

"Ustaj, vreme je da se jede." - reče nakon što ga kocka pogodi.
Odjednom iz njegovog ruzna sna ga pogodi nesto u glavu i naglo se probudi. Nikada nije bio srecniji sto ga je Neo probudio iz ovog kosmara. Ustao je neocekivano hitro sa kauca, te otisao do Wc-a da se malo sredi. Krenuo je sa svojom standardnom higijenom, pranje zuba, tusiranje i tako dalje.

Već je završavao sa doručkom kada je Reo seo za trpezarijski sto. Nije voleo da odugovlači sa doručkom tako da je jeo brzinski bez puno odugovlačenja.

"Samo da znaš, ti pereš ovo." - aludirajući na gomilu tanjira koja se nalazila što na stolu što u kuhinji.

Nakon što je završio sa svojim obrokom ustao je i zaputio se ispred ne bi li se opustio u bašti koju su iimali iza kuće.

Zaista red bi bio da on jednom opere ove sudove, bio je raspolozen jer se probudio iz onakvog sna. Pokupio je sve sudove i stavio u sudoperu. Potom pokupio sve mrve sa stola i za kraj pustio vodu i lagano krenuo sa pranjem sudova koje su isprljali tokom ovog jedenja dorucka.

Zavaljen u stolicu sedeo je u zadnjem delu dvorišta. Pozicionirao je stolicu tačno tako da mu ništa ne ometa pogled ka moru, ali da ga u isto vreme greje i sunce. Blagi povetarac koji je duvao iz pravca mora donosio je slankast vazduh što mu je prijalo. Iako su talasi bili ogromni razmišljao je da uskoči u more.

Voda je navodno bila vruca, ona je jednostavno najbolja za pranje sudja. Nije koristio nikakvu hemiju, koja bi mu pomogla u tako necemu. Verovao je da je samo topla, topla ili ti vruca voda zaista dovoljna da uradi posao. Sve je bilo u jakome ribanju i muskoj ruci kojoj je Reo posedovao.

Iako se razmišljao da uskoči u vodu ipak je odlučio da još neko vreme ostane tu i da uživa u tom prelepom pogledu koji mu se sa brdašceta na kojem se nalazila kuća pružao duž cele zapadne obale ostrva. Iako je pogled bio fenomenalan počeo je da mu se javlja osećaj dosade.

I tako neko vreme je proslo dok je zavrsio pranje sudova, sve je lepo ispolirao cistom suvom krpom i slozio na mesto gde je predvidjeno da stoje sudovi, takodje je to isto uradio i sa escajgom. Nakon toga je dodatno oprao ruke, seo na mesto u dnevnom gde je najvise voleo da sedi i zapalio.

Ta dosada navela ga je da razmišlja o raznim stvarima za koje nije imao vremena do sada. Razni događaji i misije koje su se izdešavale u poslednje vreme preokupirale su njegovo vreme, pa sem spavanja jedva da je imao vremena za razmišljanje. Ovo, kao neki vid meditacije značilo mu je jako puno.

Kada je seo i zapalio, razmisljao je o svemu sto se desilo otkad su poslednji put napustili njihovu kucu. Ono sto je mogao da zapazi jeste da se nesto veliko sprema uskoro, jednostavno je takav osecaj imao sve vreme dok se nalazio na putu. Put se spojio sa njihovim poslom i tako je sve dobro proslo.

Dok je razmišljao o tim stvarima, shvatio je da je konačno vreme da ustane i da se protegne. Polu ukočen u toj stolici svakako nije radio ništa pametno.

"Reo, šta misliš da istražimo onaj hram." - povisi ton kako bi ga Reo čuo.

Aludirao je na hram napravljen u steni koji je napušten već godinama. Nikada do sada nisu našli vremena da provere šta se tu nalazi.

Ajde i onako nemamo sta pametnije da radimo, a i ne lezi mi se nesto preterano, za divno cudo.

Laganim koracima je krenuo da se sprema, ono njegovo, oblacenje kosulja, pantalona, cipela. Potom stavljanje kaisa i sata, te je bio spreman da se uputi zajedno sa Neom do tog hrama, koji je delovao interesantno, ali ga nikada nisu posetili.

"Čekam te u dvorištu iza." - reče Reu već spreman za avanturu.

Namestio je opasač oko pojasa i u korice vratio mač koji je do tada držao u krilima. Popravio je malo odeću, stolicu vratio na svoje mesto i sačekao da Reo dođe.

"Jel idemo." - upita ga kada se pojavio u zadnjem delu dvorišta.

Stigao je do zadnjeg dela dvorista kada je zavrsio sve pripreme. Proverio je da li je poneo cigare i tako neke sitnice koje je uvek nosio sa sobom na put, cisto da ima za vreme pesacenja do tamo, a naravno i u povratku, ali uvek bi naleteo na neku radnju.

Hajmo polako.

Konačno brod se ukrcao u luki u uspeli su da dođu do kuće. Put koji su prošli nije imao nikakvih prepreka i sve je prošlo u najboljem redu. Bio je zadovoljan da su završili tu misiju i što su konačno došli kući. Ušao je u kuću i došao do svoje sobe bacivši se na krevet.

Stigao je u kucu zajedno sa Neom, posto je ovo bila jedna naporna misija. Odlucio je da se zavali u trosed, otvori viski, zapali cigaretu i ne pomera se neko vreme koliko se slomio. Nije sada planirao neko vreme nigde da ide, sem na neke bleje i opustanja.

Konačno je stigao kući. Vašar se završio i narednih nekoliko dana ostrvo će biti pusto. Bilo je pravo vreme da krenu na misiju ne bi li zaradili pare koje su potrošili zadnjih dana. Za sad ambicija im je bila da zarade što više i tako sebi obezbede potpunu slobodu. Sačekao je da Reo dođe kako bi se dogovorili za dalje korake.

Stigao je konacno do kuce, nakon sto se izuo i otisao do wc-a, mogao je da primeti i Neo-vu obucu. To je bio znak da je i on stigao, kao sto je i ocekivao pojavio se kod kuce pre njega. Kada ga je zatekao u dnevnoj, odlucio je samo da ga kratko pozdravi i dogovore se za sutra posto je bio mrtav umoran.

Oo Neo, kako si se proveo. Ja sam mrtav umoran, valjalo bi da se naspavamo, pa ujutro da vidis neki plakat za misiju.

Čuo je Rea kada je došao, kao što se i nadao nije to bilo u neko dogledno vreme, već skoro u gluvo doba noći ili se bar njemu tako činilo.

Proveo sam se lepo, upoznao sam par interesantnih ljudi. Završiću to sutra ništa ne brini.

Odgovorio je Reu ne bi li samo konačno mogao na miru da zaspi i da se odmori.

Novi dan je osvanuo, kada je Reo ustao vec je mogao da zapazi da je Neo otisao u nabavku i verovatno da vidi sta ima u ponudi za misije. Kada se vratio i obavili sve rutine, dogovorili su se oko misije na koju idu te su se laganim koracima uputili prema lokaciji.

Konačno uspeli su da dođu sa misije nazad kući. Misija je bila dosta teža od svake koju su do sada radili, ali i nagrada je bila veća. Jedino što mu se nije svidelo bilo je to što su morali da idu na sami sever poznatog sveta.

"Konačno smo stigli." - reče Reu, a zatim uđe u kuću.

Užegao vazduh se osećao unutar kuće, pa je odmah otvorio sve prozore ne bi li izluftirao kuću.

Misija je bila zaista naporna za Rea i Nea. Pored samog putovanja i ovaj nivo misije ih je poprlicno izmorio. Bio je zadovljan sto su konacno krenuli da zaradjuju ozbiljnije poslove od ovih jutsu-a.

Mrtav sam umoran. Oticu da prilegnem, pa bi mogli nesto da jedemo kad ustanem.

Otisao je i zavalio se u svoj krevet, toliko je bio umoran od puta i misije da nije imao snage ni da jede.

Obavivši sve što je imao konačno se dočepao kreveta. Kada se probudio jutro je već odavno svanulo. Umoran od samog puta i borbe koju su vodili nekoliko dana pre odspavao je više od deset sati.

"Ustaj Reo vreme je da se jede." - razdra se ne bi li ga ovaj čuo.

Krenuo je ka kuhinji ne bi li im spremio nešto lepo.

Glas od Nea ga je kao po obicaju probudio, imao je osecaj kao da je spavao 10 minuta, ali po pogledu na prozor mogao je da zakljuci da je sunce odavno svanulo. Ustao je iz kreveta obavio svoje jutarnje rutine, te dosao do stola gde je Neo vec servirao spremljeni dorucak.

Uh, bas smo zaginuli ovim spavanjem.

"Umor nas stigao, a i godine nisu daleko." - odgovori bratu pa nastavi sa spremanjem doručka.

Trebalo im je nešto osvežavajuće. Sacedio je neko voće ne bi li se okrepili, a onda spremio neku slaninu i jaja da se najedu pre daljih obaveza koje imaju u danu. Taman kada je seo za stolicu na vratima je čuo kucanje.

"Izvolite, šta treba." - upita zadihanu ženu koja se pojavila pred njihovim vratima.

Uveo je unutra i posadio za sto dajući joj čašu vode.

Ti si mladji, videces kad stignes u moje godine ha ha.

Rece to kroz salu, taman da je krenuo da se opusti uz dorucak. Zena koja je prekinula njihov dorucak je bila zaista uzrujana, nije ga nesto preterano interesovala, jer nije voleo kada mu neko prekida slobodno vreme. Saslusali su sta je imala da kaze, na jugo-zapadu je izbio okrsaj dva manja klana. Iako nisu bili toliko veliki kao grupa, clanovi su bili zaista jaki. U sukobu su stradali i civili, zena koja je dosla je bila rodica od nekih tamo bogatijih civila koji su preziveli. Iz tog razloga su dosli da angazuju dva poznata placenika ovog sveta da se pozabave tim ljudima.

Izgleda da se uticaj koji su ostavljali u svetu polako širio. Očito ih je preporučio neko od pređašnjih klijenata. Smirio je ženu i ispratio je. Od nje je pre toga uzeo sve potrebne informacije ne bi li što lakše misiju priveli kraju. Otišao je do svoje sobe da se spakuje i bio je spreman za polazak.

"Idemo ja sam spreman." - reče Reu i zaputi se ka luci.

Prvi brod koji je išao sa tog ostrva otišao je odavno, ali za drugi stižu da se ukrcaju.

Nije bas bio raspolozen zbog toga sto idu opet na zadatak, ali ako nista nagrada je bila dosta masna. Kada pokupe pare od te nagrade neko vreme ce moci da budu lagani i ne idu negde, te uzmu sebi zasluzeni godisnji odmor. Uzeo je sve sto mu je potrebno, te krenuo za Neom.

Ajde da obavimo to.

Nakon sto su se vratili sa misije, proslo je nekoliko dana odmora. Odjednom bi na njihovu adresu stigao poziv u svatove. Odlucio je da prihvati ovaj poziv i da se opuste na ovoj proslavi posle teskog rada koji su obavili u ovome mesecu. Skokackao se i sredio za ovaj dan.

Hajdemo da ne zakasnimo.

Dani su im prolazili u dokolici. Nisu imali puno posla, a ni ponuda za neke misije. Odlučili su da odmore od svega i naredne dane provedu u miru i tišini.

Jednog jutra došla je pošta pred njihova vrata. Nakon što su otvorili i razmotrili o čemu se radi rešili su da prihvate poziv koji im je bio upućen.

"Nećemo da zakasnimo, ali možda je neka zamka pa pripazi."