Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Training Grounds

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Training Grounds

Training Grounds B3ca922047d28f573c60e6b513ed76df

U zaklonu starog šumarka, uz tiho šuštanje lišća, prostire se mesto za trening gde se veštine bruse u skladu sa ritmom prirode. Na obali mirne reke, čija površina poprima nijanse zalazećeg sunca, vežbaoci nalaze svoj mir, udahnuvši duboko čist vazduh koji nosi miris vode i zemlje.

Hajato, samuraj duše čistije od zore, na obalu reke stupi poput duha minulih vremena. Njegov lik odražava odanost i snagu, siluetu koja se izdvaja na pozadini neba koje plamti. On obuče kimono nijansi ponoćne tinte, koji se razvija u ritmu drevnih rituala dok izvlači svoj mač čija oštrica blista poput zraka mesečine koja probija kroz večernji sumrak.

Pokreti su mu fluidni kao ples reke, svaki udarac je poetičan, a svaka parada melodija koja odzvanja u srcu šume. Hajato trenira sa mačem, njegov svaki zamah rezanje kroz tišinu, svaki odjek je kao nota koja priziva duhove ratnika koji su hodali ovim istim stazama. Mač se povija i okreće u njegovim veštim rukama, odražavajući sjaj sunca koje se gasi iza brda, a svaki pokret je kao strofa pesme posvećene ratničkom putu.

Dok se sunce spušta, Hajato izvodi niz kata, seriju formi koje su kao rečenice napisane u vazduhu, svaka sa svojom težinom i svrhom. On je skulptura života i discipline, oblikovana kroz godine posvećenosti i samoodricanja. Njegovi koraci su tihi, ali njihova rezonanca se oseća u zemlji, priče ispisane u prašini puta koji je izabrao.

Kako sumrak prelazi u noć, Hajato završava svoj trening, mač vraća u korice sa poštovanjem koje se pruža starom prijatelju. On se pokloni zapadu, gde poslednji tračci svetlosti poljube horizont, zahvaljujući danu na lekcijama koje mu je pružio. Na tom mestu, gde se nebo i zemlja susreću u senci odlazećeg dana, Hajato nalazi svoj mir, spokoj samuraja čiji je duh, poput reke, večan i nepromenljiv.

Nakon što je sunce potpuno nestalo iza horizonta, a nebo se zavilo u zvezdano ruho, Hajato je seo na drveni prag koji je gledao ka mirnoj reki. Noć je bila tiha, samo povremeni šum vode ili šapat lišća na blagom vetru. U tom trenutku priroda je pričala svoju priču, a Hajato je bio njen poslušni slušalac.

Hajato se sada ponovo našao na starom mestu, pripremljen da nastavi sa svojim treningom koji je otpočeo u njegovoj oazi. Takamura nije mario više zbog Čunin ispita koji nije položio, njegov um je sada bio usresredjen na nove izazove koje život, poput ove reke, nosi sa sobom.

Isukao je svoju katanu iz kožnih korica koje su visile povezane kožnim kaišem za njegovim strukom. Napravio je nekoliko blagih pokreta ka napred, katanu je držao sa obe ruke, čvrsto i odlučno. Počeo je da izvodi razne kate, poteze i tehnike.

Nemom posmatraču izgledalo je kao da mladi Samuraj pleše dok izvodi tehnike, usavšavajući svaki pokret. Strujanje vetra zamišljao je kao protivnika i svojim vernim sečivom išao bi u susret svakom, klizeći kroz zamišljene mete poput noža kroz topao puter, u svakom sledećem zamahu bio je sve oštriji.

Dok je Hajato vežbao, njegovi pokreti su bili tečni i graciozni, gotovo kao da je bio deo same prirode koja ga je okruživala. Svaki zamah katanom bio je kombinacija snage i preciznosti, a ritam njegovog disanja usklađivao se sa šumom.

Vetar nije bio samo njegov protivnik već i plesni partner, vodeći ga kroz složene obrasce i figure. Njegov fokus bio je nepokolebljiv, a oči su mu blistale od odlučnosti. U njegovom umu, svaki zamah predstavljao je sukob, svaka odbrana bila je izazov. Završio je svoj trening ubrzo, i odlučio da još malo vremena provede u ovom blaženstvu prizora, pre nego što se njegov put nastavi dalje.


Polje je bilo rašćišćeno od prošlih dana, Koga i Hayato dolaze ovde po prvi put zajedno da vežbaju. Niko nije mogao ni da sluti kakav će ovo trening biti i kolikih razmera. Hayato stade naspram Koge a Koga mu dobaci: "Daj da te vidimo saemone!"

#card188
#card195 -25ch


Hajato stade naspram Koge, na svega desetak koraka udaljenosti, te isuče svoju katanu. Jedna ruka beše dovoljna da vizualizuje prost hand-seal, a naboji elektriciteta počeše da se formiraju oko Hayatovog tela. Jutsu se aktivirao, a manifestacija toga beše nasilan i divlji ples elementa struje koji je sada oblagao telo samuraja i sve što je on dodirivao.


Training Grounds Z3eTHwMDkIxgW-t-W3OQzo2ZOd9zcwAT26Oj5VM3nBViAYGel85b_pgyvkBAVij1r0t_8CK-6FiDGWsGvHXsdhvS1IIeEwL26EnXgodQjtW4Bja-6CuwzdF_1FZz13Ao0I_9WhLAoBp9-qsv9g

#card186 -25ch

To nije bio kraj samurajevog performansa koji je, sada je već bilo očigledno, ovladao tehnikama Raiton-a, element koji je sada mogao da kontroliše na zavidnom nivou. Plašt od struje pojačao je svoj naboj, a plava aura postade intenzivnija dok je strujni naboj kružio oko i kroz Hayata, pojačavajući njegovu mišićnu strukturu, ali i njegovo oružje koje je već bilo u rukama.

#card166 -25ch
#card185 -25ch

Hayato jurnu na Kogu, činilo se bez milosti, munjevito i precizno, kretajući se nepredvidivo u cik-cak maniru, tako da Koga nije mogao da zna hoće li napad doći s leva, desna ili možda kroz sredinu? Samuraj je okrenuo tupu stranu sečiva kako bi osigurao da neće zadati kobnu ranu Kogi u slučaju da njegov napad prođe.

#card353

Sposobnosti:
Kontrola Čakre-100
Refleksi-200
Snaga-150
Brzina-100 od Bušida
Ukupna šteta pri zamahu je 560dmg, zagarantovani dmg od brzine 50


Videvši Hayata kako se sprema da ga napadne, bacanje sve ove chakre, munje koje su kiptale, mladi Koga postade veoma uzbudjen. Pre nego što je Hayato zamahnuo na Kogu ovaj se bio nasmejao i reče: "Tako je senpai!"

#card1
Hayatova brzina je bila najdivniji ples, svojom brzinom je uspeo da povredi Kogu ali je Koga na vreme uspeo da izbegne ozbiljniju štetu.

"Ovo je zaista uzbudljivo." Progovori Koga iz daleka pokazivajući čudne znake rukama. Koga je neprestano govorio nekim stranim jezikom koji Hayato još uvek nije razumeo.

#card220
"Swamshara"
Ove reči su bile okidač za Koginu tehniku. Hayato, odjednom iznad sebe je imao ogromne kugle sačinjene od vatre koje su počele padati na njega kao kiša. Demage ove tehnike je 800.
#card1269
Potom stvaram klona koji će u trenutku kada se ti braniš od genjutsu da otrči i stane iza tebe i onda uradi ovo.
#card1273

pasivne :Kroz naboje munje oko njegovog tela, mogli su se nazirati obrisi osmeha nakon što je Koga uspešno izbegao prvobitni napad. Prethodno iskustvo koje je imao sa mladićem nagovestio je genjutsu napad kao otvaranje, što se pokazalo kao istinito. Srećom, samuraj je vredno vežbao sisteme odbrane od iluzionih napada i skoro instantno izmešao je svoj reikatsu tok i načinio sebe privremeno imunim na efekte Genjutsu-a.

#card206 -25

Nadolazeći napad koji je poslao klon, nije predstavljao pretnju samuraju koji je spremao svoj sledeći napad. Njegova katana opet poprimi jaku plavu auru, a Koga je video kako se Hajatova slika krivi pred očima, ali brzo bi shvatio da to nije produkt iluzije. U trenutku, činilo se kao da se Hajato podelio na još dva, identična dela, a sva trojica skočiše u luku, kretajući se brzinom nevidljivom za golo, nevešto oko. Tigar od papira, pogodio je jednog od trojice što je delimično ublažilo nadolazeću pretnju, ali ispostaviće se da to nije bio pravi.

#card194 -25ch
#card209 -25ch
#card353

Sposobnosti:
Kontrola Čakre-100
Refleksi-200
Snaga-150
Brzina-100 od Bušida
Ukupna šteta pri zamahu je 860dmg, zagarantovani dmg od brzine 50


Kao što se moglo i očekivati od borbe ove dvojice, borba je bila žestoka. Koga nikako nije uspevao da nadomesti brzinu u napadima koja mu je falila te tako ponovo prima zagarantovani demage, ali ga ovo nije nikako obehrabrivalo.

#card1272
Ako mi pridješ i nastaviš sa svojim napadom primićeš 500 demage i onda ćemo obojica biti onesvešćeni.

AKO ODLUČIŠ DA NE NASTAVIŠ SA SVOJIM NAPADOM:


"Senpai, pokazaću ti nešto veoma uzbudljivo i lepo.
#card1276
Odjednom iz Koginih ruku počinje da se stvara jedan ogromni avion i Koga ga baca na Hayata. (demage ovoga aviona je 800)
Moj klon (koji još uvek nije uništen) gadja te senbonima
#card337

"Kaboooom!"

Clon vrednosti
Health: 200
Energy: 190
Chakra: 20

Hajato je zaustavio svoj napad onog momenta kada su papirni šurikeni počeli da se manifestuju oko Koge, i sada se nalazio na oko 5 metara udaljenosti od mladića. "Tako je, Koga! To je ono što želim da vidim!" vrištao je uzbuđeno dok se poviše Koge formirao ogroman papirni avion. Samuraj se prvo odbrani od nadolazećih senbona, a potom zabode katanu u zemlju pripremajući se da presretne nadolazeću papirnu pretnju.

#card189
#card186
-i dalje aktivno
#card179

Hajato sklopi dlanove u bljesku a sa neba se stvori zmaj od munje koji se sjuri na papirni avion kako bi ga presreo i poništio. Munje i gromovi blještali su u sudarima napada.


#card168

1050dmg -800, ka tebi ide 250dmg, dmg od razornosti 210


Koga je bio zadivljen Hayatom, ovo ga je učinilo da ga još više voli. Koga se samo pomeri u stranu od ovoga napada i on raznese nekakav stenjak. Koga se samo nasmeja pa reče: "Senpai, želim da ovo traje još više, daj mi više i više."

#card2

#card1279
Stvaran krila i podižem se u nebesa. "Vreme je da ti pokažem svoju najjaču tehniku!"
#card1274
Ulažem 50 chakre (750 demage) i uz to uračunaj moju pasivnu. Zagarantovani demage je 290.

Stajao je mirno dok je napad išao ka njemu i baš pre nego što bi talas eksplozije došao u kontakt sa Hajatom, njegovo telo pretvori se u čist naboj električne energije i činilo se kao da je blast prošao kroz Hajata, ne čineći nikakvu fizičku štetu.

#card182
#card177
#card201

Lightning Armor aktivan (-25ch)

"Hajde momče, znam da to nije sve što imaš skriveno u svojim rukavima!", urlao je samuraj uzbuđeno sa zemlje dok je pogledom streljao Kogu koji je lepršao u nebesima.


Koga je bio izazvan Hayatovim rečima ali je znao da sa njim mora biti oprezan. Radovalo ga je to što ga Hayato, bez obzira na Kogine godine, shvata veoma ozbiljno i vidi se da u ovom njihovom sparingu daje sve od sebe da pobedi. Koga samo polete još više i onda poče govoriti: "Iyana no nata mari yo. Seikyo, seikyo, shamwshara."

#card225
Od tvog narednog poteza, tvoj bushido će se pasivno i aktivirati. Tako da upadaš u moj genjutsu.

#card1277
Na tebe iz vazduha šaljem ovaj papir.


Hajato instantno pročisti svoje čakra kanale oslobađajući se od Koginog genjutsu-a ali tu pretnja, očigledno, nije stala.

#card167
Koga, vinut u nebesa uz pomoć papirnih krila, sa visine poslao je još jedan papirni napad. Samuraju se činilo kao da baraži papira nemaju kraja, beskonačni poput univerzuma. Kontra napadom, spržio je masu papira koja se kretala ka njemu.

#card172
ulažem 30ch, 450dmg + 300 od aktivnih tehika

Hajato je goreo od osećaja uzbuđenja koji je borba probudila. "Ako je ovo sve što možeš, onda je okretanje tupe strane oštrice bio potez milosti na kraju." trudio se da isprovocira Kogu maksimalno.

Baš kada je Hajato pripremao siloviti napad na Kogu, on beše prekinut od strane sokola pismonoše.
#card380
Prekinuo je sve svoje aktivne tehnike kako bi primio poruku koju je plemenita ptica u kljunu nosila. Odvio je svitak, te ga pročitao. U par rečenica beše sve objašnjeno. "Koga, silazi dole. Gotov je trening,  barem za sada." Kad se Koga spustio na zemlju, Hajato mu dobaci svitak kako bi odgonetnuo enigmu. "Hajde, spremaj se."


Koga svojim krilima pobeže na drugu stranu i kada papiri počeše da padaju on izazva masovnu destrukciju na jednom brdu, na njegovom licu je samo bio osmeh kao odgovor na provokaciju koju je Hayato izgovorio nekoliko minuta pre nego da obustavi sve svoje tehnike. Koga je prišao Hayatu posle nekoliko minuta te ga upita: "Šta je to Hayato?"

Videvši skrol koji je dobio samo je pomislio kako će ovo venčanje biti uzbudljivo i da jedva čeka. Posle ovog obaveštenja Hayato i Koga zajedno odlaze u nepoznatom pravcu.

Otisao sam na ovo mjesto da malo ojacam.Kako je bila pauza za misije u Konohi,vjezbao sam ovde sve vrijeme,sto je odprilike 2-3 mjeseca i mogu vam rec jako sam se poboljsao usavrsio sam neke tehnike vatre posto dolazim iz Uchiha klana Vatra je moj prirodni elemenat.

Zalutao sam malo dalje od svog sela i video na veliko polje za trening ..*Pomislih se* Ne zurim kuci tako da kako bolje proci vreme nego sa kvalitetnim treningom cakre ..koja ce mi uvek dobro doci kad tad

*Smestam stvari pored klupe koja je bil u okolini i zapocinjem moj prvi intenzivni trening za danas *

Nakon sto sam hodao naisao sam mjesto koje je po izgledu bilo kao neki kamp za treniranje. Bilo je predivno za rađenje nekih sparinga, ali nazalost ja nisam imao sa kim da podijelim ovu ljubav za pustolovinu. Nadam se da cu to nekada i uciniti i da cemo uraditi neki sparing. Do tada nastavljam dalje.

Kaitovi pokreti su poput ritualnog plesa reke, tečni, besprekorni. Svaki zamah njegovog mača izgleda kao poezija u akciji, njegovo umeće stvara melodiju koja odzvanja kroz šumu kao zov drevnih ratnika.
U tom svetilištu veštine, njegovi udarci su kao stihovi, svaki rez je simfonija koja se rađa iz tišine. Mač klizi kroz vazduh, stvarajući melodiju koja poziva duhove prošlih ratnika, čija je prisutnost još uvek osetna duž ovih staza.
Sjaj sunca koje nestaje za obližnjim brdom ogleda se u površini Kaitovog mača dok se on okreće i pleše s njim. Svaki njegov pokret je poput note u pesmi posvećenoj ratničkom putu - sačinjen od snage, veštine i dubokog poštovanja prema tradiciji koja je oblikovala te staze.
Njegova veština nije samo borba, već ritual, putovanje kroz vreme koje oživljava duhove prošlosti i slavi nasleđe ratničkog puta. Dok se mačevanje nastavlja, on postaje živuća legenda koja u svakom zamahu oživljava priče koje su se vekovima prenosile ovim šumskim proplancima.

Dolazim u trening centar, spreman da se posvetim vježbama bacanja kunaija. Uzimam kunai u ruke i osjećam njegovu težinu, fokusirajući se na svaki pokret. Svaki bacaj predstavlja izazov, ali i priliku za napredak. Koncentriram se na cilj i puštam kunai, osluškujući zvuk koji prati njegov let kroz zrak. Svaki pogodak donosi osjećaj zadovoljstva i samopouzdanja, potičući me da nastavim s vježbom. Uz svaki novi pokušaj, osjećam se sve sigurniji i vještiji u manipulaciji ovim tradicionalnim oružjem. Ovo iskustvo donosi osjećaj postignuća i uzbuđenja, te sam spreman uložiti daljnji trud kako bih postao još bolji u ovoj vještini.