Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | House in the Swamp

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

House in the Swamp
House in the Swamp Anime-original-house-wood-wallpaper-preview

Jako stara kuca kojoj je vlasnik stari mudrac. Kuca i ako izgleda oronula spolja iznutra je jako lepo sredzeno. Starac je veoma drag i velikodusan prema putnicima i rado im dozvoli da prespavaju u njegovoj kuci u zamenu za par poslova oko kuce.

Yuu je na svom putu naisao na staru kolibu. Jako se zacudio sto je kuca idaje imala nekog ko zivi unutra. To je bio jako star covek koj ga je velikodusno primio unutra i objasnio mu zasto je tako ljubazan premaljudima. Yuu i ako je svatao njegov razlog nije imao isto misljenje kao on,ali je prihvatio uslove jer je stvarno trebao da negde prenoci.
Yuu je legao na manju posteju i poceo da spava jer bi trebao da ima snage da pomogne strcu sutra i da mi moga posle da nastavi svoj put.

Sledeceg dana kada se Yuu probudio odma ne poceo da radi na teskim poslovima koji je starac trazio od njega. Uzeo je sekiru i prikupio drva iz sume i lepo ih naslakao pored kuce. Oprao je odecu od starca u obliznoj reci. Cak je jos ulovio nekoliko sumskih zveri za veceru. Starac je bio tolko zadovojan kolko mu je pomogao da mu je dopustio da prespava jos jednu noc dok neode na svoj put. Yuu posto se umorio od posla koj je obavio danas prihvatio je ponudu i otspavao je jos jednu noc.

Sledeceg dana kada se probudio Yuu je spremio hranu sebi i stracu. Cim su zavrsili sa jelom starac mu se jako zahvalio sto mu je toliko pomogao i rakao mu je da je uvek dobrodosao ako bude opetm prolazio tuda. Yuu se uputio ka svojoj likaciji i krenuo je svojim putem pozdravljajuci starca.