Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Glacial Citadel

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Glacial Citadel

Glacial Citadel 24c74a97a79519d29f76975a06b1be39

Ruševine ledenog hrama odražavaju svoju jednom grandioznu strukturu sada svedenu na ledenu tišinu. Veliki blokovi leda razbacani su po području, a zidine hrama sada su prozirne i prekrivene šarama mraza. Neki delovi su možda i dalje očuvani, zračeći plavičastim sjajem, dok su drugi podlegli zubu vremena.

Dok je Taisei proučavao ruševine ledenog hrama, primetio je čudne simbole urezane u zidine. Svaki od tih simbola izgledao je kao zagonetka koja je čekala da bude rešena. Gledajući ih s pažnjom, počeo je da razmišlja o značaju ovih simbola.

Pitanja su mu prolazila kroz um - da li su simboli bili deo nekakvog starog rituala ili su predstavljali nešto dublje u vezi sa istorijom hrama? Razmišljao je da li su uništavanje hrama izazvali ljudi ili je vreme ostavilo svoj trag na ovom nekada moćnom mestu.

Osećaj misterije i tajnovitosti oko hrama počeo je da obuzima Taiseia, a njegova odluka da istraži dalje postajala je sve jača.

U jednom od unutrašnjih prostora, Taisei je naišao na otvor kroz koji je svetlost sijala na oštećene zidove. Promatrao je svaki detalj i pokušavao dešifrovati poruke skrivene u simbolima. Osećao je da se približava nečemu važnom, ali još uvek nije bio siguran u prirodu tajni koje su hram čuvale.

Dok je nastavljao istraživati, svaki korak vodio ga je dublje u prošlost ovog zaboravljenog mesta. Pitanje je bilo da li će pronaći odgovore ili će samo dodatno produbiti misteriju koja okružuje ruševine ledenog hrama.

U jednom trenutku, primetio je ogroman oltar u sredini prostora, okružen ostacima srušenih stubova. Dok je stajao pred oltarom, Taisei je osetio neobjašnjivu energiju koja je pulsirala iz središta hrama. Bio je svestan da nešto moćno leži duboko ukorenjeno u istoriji ovog mesta. Raspoređeni simboli na zidovima hrama počeli su mu postajati jasniji, ali tajna je i dalje bila neprobojna.


U tom trenutku, Taisei je odlučio prozboriti nekoliko reči, kao da će prizivanjem duhova prošlosti dobiti odgovore. 
"Šta se ovde dogodilo?" izgovorio je, a njegove reči odjeknule su praznim prostorom hrama. No, ništa se nije promenilo.

Taisei je s uzdahom odustao od pokušaja razrešenja tajne ledenog hrama. Nastavio je dalje, tragajući za drugim mestima koja bi mu pružila odgovore ili neki izazov. Njegovi koraci odjekivali su tišinom planinske okoline dok je koračao ka novoj nepoznatoj avanturi koja ga je čekala na ovoj neosvojivoj planini.